Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Bilmiyorum cnm şimdi meraktan ölecem inşallah yazarda bir açıklama yapar destek oluruz olabıldıgımız kadar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen cnm bende yazdım ona bugün neler sonra allahtanda korkuyorum tövbe yarabbim yaa dönüp iyi leyler yazıyorum :)

okudum okudum :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Bugun ilk kez kadin doguma gittim sagolsun smear testinide yapti arada ultrasonlada bakti 10 gun ince sol yumurtaliktan yumurtlamissin dedi bende tam ayin 20 sinde ilkkez korunmamistik acaba hamilemiyim diye düşündüm test aldim evde yaptim negatif cikti bhcg sonuclarida ne zaman cikar bilmiyorum insallah hamileyimdir :)))

Canım mutlaka adetin geciktirmiş ben çok ama çok silik çizgiyi 29. Günde gördüm ama bana güvenme erken gebelik testlerine dediler doktorumu aradım 3 Temmuz'da kan testi yaparız dedi

Bugun ilk kez kadin doguma gittim sagolsun smear testinide yapti arada ultrasonlada bakti 10 gun ince sol yumurtaliktan yumurtlamissin dedi bende tam ayin 20 sinde ilkkez korunmamistik acaba hamilemiyim diye düşündüm test aldim evde yaptim negatif cikti bhcg sonuclarida ne zaman cikar bilmiyorum insallah hamileyimdir :)))

Çokmu çekilmezsin inşallah hamilesindir bizde bir umut bekliyoruz mevlam olmayan herkeze nasıp etsin inşallah

Birde lütfen kimsenin canınızı sıkmasına izin vermeyin arkadaşlar Rabbim emekleri boşa çıkarmaz bol bol herkeze tüm isteyenlere mübarek günlerde dua edelim Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda bizede nasip edecektir inanmak başarmanın yarısıdır inanmaktan vazgeçmeyin belki üzülürmez ama inanıcaz çünkü umut hayatın içinde olmalı ...

Çokmu çekilmezsin inşallah hamilesindir bizde bir umut bekliyoruz mevlam olmayan herkeze nasıp etsin inşallah

Inan yeri geliyo ben kendimi cekemiyorum. Asiri dusuncelilik basa bela iyilik yap denize at olmuyo malesef :( amin allah sherkesin dualarini kabul etsin herkese tatli minik bebisler versin :)

Aminnnnn canım şu mübarek günde Rabbim bizi sevinç gözyaşlarına boğsun İnan bir bebek görünce bile Göğüslerim çekiliyor sızlıyor şu an bile ağlıyorum bunu yazarken Rabbim bizede nasip etsin umut umut ve inanmakkkkk çok önemli 🙏🙏🙏

Elin kolun dert görmesin cnm gerçekten çok güzel pastalar kurabiyeler ama sen yerınde değilsin burda olsan kapmaca gıder yeminle yaptıkların yetiştiremezsin bile

Istanbuldan isteyen cok musterim var zaten abla kurabiye gonderiyorum ama
Pastaya cesaret edemiyorum :( izmirde de allaha sukur tutuldum dukkan acmam gerek ama iste bebis öne geciyo suan :))

Istanbuldan isteyen cok musterim var zaten abla kurabiye gonderiyorum ama
Pastaya cesaret edemiyorum :( izmirde de allaha sukur tutuldum dukkan acmam gerek ama iste bebis öne geciyo suan :))

Hayırlısı cnm benim inşallah bebek gelir hayırlısıyla iş yerinide açarsın yeterki onlar gelsin :)

Birde lütfen kimsenin canınızı sıkmasına izin vermeyin arkadaşlar Rabbim emekleri boşa çıkarmaz bol bol herkeze tüm isteyenlere mübarek günlerde dua edelim Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda bizede nasip edecektir inanmak başarmanın yarısıdır inanmaktan vazgeçmeyin belki üzülürmez ama inanıcaz çünkü umut hayatın içinde olmalı ...

İnsanız sonuçta üzülüyoruz benim moralim en çok eşimle aram bozulduğu zaman kotu oluyorum cok etkılenıyorum :(

Meraba ben 2 3 aydır ayın 2sinde adet oluydm şuan 4 gün önceden oldm 15 haziranda evlendim acaba hamile olabilirmiyim 2 test yaptm ikiside negatif çıktı yardmcı olunn

Gunaydın hanımlar...
2 3 gun pek buralarda olamayacıgım ama sızı takıp etcem neler olmus neler dıye fırsat buldkcada yazarım :9: İşlerim aybası ınanılmaz yogun oluyrda :(

Gunaydın hanımlar...
2 3 gun pek buralarda olamayacıgım ama sızı takıp etcem neler olmus neler dıye fırsat buldkcada yazarım :9: İşlerim aybası ınanılmaz yogun oluyrda :(
sensiz olmaz amaaa :((( bende bugunler yogunum ay basi diye kaderimizmi bu ama firsat buldukca yazarim bende :)

Gunaydın hanımlar...

Meraba ben 2 3 aydır ayın 2sinde adet oluydm şuan 4 gün önceden oldm 15 haziranda evlendim acaba hamile olabilirmiyim 2 test yaptm ikiside negatif çıktı yardmcı olunn
gubaydinn 15 haziranda evlendin yani kacunda adet oldun canim sen varsa da nrgatif cikmasi normal canim ancak 15 haziran yumurtlama doneminse ve sende erken adet olduysan gec dollenme olacakta hamile olasin baska ihtimal yok yani

Back