Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

kızlar birde bişey daha sorucam 2 hafta önce test yaptım negatifti dün yaptım pozitif çıktı bebek varsa 2 haftalıkmı yani kafam karmakarışık yaa
idrarda gec cikmistir canim ondan bu arada sat neyse okadarlik bebegin hayirli olsun simdiden

Aynen oyle canım doktr kan degerı sonucuna gore bakıyr ve sat gore soyluyr Ayyy hamılesın ya bosver haftasını eşine soyledın mı

eşim yanımdaydı zaten ay ama öle bişeyki inanamıyorum ya yanlışsa ya adet olursam fikirleri gitmiyo kafamdan sevinemiyom bile bi tuhaf oldum yaa :)

eşim yanımdaydı zaten ay ama öle bişeyki inanamıyorum ya yanlışsa ya adet olursam fikirleri gitmiyo kafamdan sevinemiyom bile bi tuhaf oldum yaa :)
doktora git kesin sonuc alirsi dikkat et kendine agrin olursa hemen doktora git ok

Tesekkur ederim ablam iste benimde isim bu tasarim pastaciklari kurabisleri yapmak bebisleriniz olsun kurabiyeleriniz benden :))

Elin kolun dert görmesin cnm gerçekten çok güzel pastalar kurabiyeler ama sen yerınde değilsin burda olsan kapmaca gıder yeminle yaptıkların yetiştiremezsin bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim ablam iste benimde isim bu tasarim pastaciklari kurabisleri yapmak bebisleriniz olsun kurabiyeleriniz benden :))

Senın bebısının kurabıyesnıde ben yapıcam ehehe senınkıler kadr lezetlı ve guzl olamaz ama olsun ıdare etcenız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…