• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

aynen aynen fena cekiyorlar ya üzerine giyceğin bluzun bile pamıklu bişi olmaması lazım o derece ben cook hamur atmak zorunda kaldım basta :52:

işte o viski şişelerini0 pastanın üzerine yerlestiricem bugun teslim edicem bitmişhalini atarım canım :16:

Aaaa evet gormek ıstyrm o pastanın son halını :9: benım üzerımde önluk vardı hıc takmam aslında daralırım nasıl oldu o gun taktım buna ragmen nerden buluyrsa toz cekıyrdu eşimi yerınden kaldırmadım o derece yanı :)

kızlar ben hamileyim galiba ama bilmiyorum idrar testini yaptım şu eczanedekini çift çizgi çıktı adetimde 2 gün geçiyo bunun yanlış olma olasılığı varmı

Tebrık ederım canım negtf cıktgında yanılma olasfılıgı oluyrmus amam poztfde olmuyormus :9: Bence hemen kan testı yaptr

Herkese bol selamlar bende yeni katıldım kulübe...10 gündür adetim gecikti 3 kez negatif çıktı bunalimdayim yarın doktor randevum var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamilemiyim acaba kan testinde cikarmi benimle aynı durumda olup doktora giden varmi

Aaaa evet gormek ıstyrm o pastanın son halını :9: benım üzerımde önluk vardı hıc takmam aslında daralırım nasıl oldu o gun taktım buna ragmen nerden buluyrsa toz cekıyrdu eşimi yerınden kaldırmadım o derece yanı :)

veee pasta bittii canım atıyorum resmini :52: bakalım nasıl bulcaksınız :18: sanırım resimin boyutu fazla geliyo yüklemiyo :44:

Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum..brnm bat a 6 gun var.ama goguslermde hic bukadar olmayan bi agri uclari ozellikle cok acio yanio..yururken merdiven inerken olduruo beni..sizce bi ihtimal olabilirmi?boyle bisey yasayan varmi??

Back