aynen aynen fena cekiyorlar ya üzerine giyceğin bluzun bile pamıklu bişi olmaması lazım o derece ben cook hamur atmak zorunda kaldım basta
işte o viski şişelerini0 pastanın üzerine yerlestiricem bugun teslim edicem bitmişhalini atarım canım
Yok canım çektirmedim doktor hiç öyle bir şey demedi
kızlar ben hamileyim galiba ama bilmiyorum idrar testini yaptım şu eczanedekini çift çizgi çıktı adetimde 2 gün geçiyo bunun yanlış olma olasılığı varmı
Gelmedi cnm arkadaşlık isteği bana netden kabul edecen ki:) bu tlfondan birsey anlanıyorum ya benim eskı tl daha iyiydı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet abla bende gonderdım arkdslk sana
bi dahakı aya kaldı desene hepimizin
Tebrık ederım canım negtf cıktgında yanılma olasfılıgı oluyrmus amam poztfde olmuyormusBence hemen kan testı yaptr
O daha ılerı zamanlarda cekılıyr zaten sanrım bana da demedı doktr
Ama neden gelmediki
hadi ya yarın gidimde yaptırayım bari ay inşallah ya
Bilmiyorum da demedi inş gerek kalmaz ikimizede :)
İnş canım ya ben bu ay cok fazla ıstyrm cnku evlılık yıldonmuzmz gelyr suprz yapmk ıstyrm
kibris canimmmmmAdanadamısın cnm olsun saglıklı olda para gıtsın dıyelim napalım artık
Aaaa evet gormek ıstyrm o pastanın son halınıbenım üzerımde önluk vardı hıc takmam aslında daralırım nasıl oldu o gun taktım buna ragmen nerden buluyrsa toz cekıyrdu eşimi yerınden kaldırmadım o derece yanı :)
Hemen cekıyrlar mı kı rahım fılmını
İnş canım bızım ıcınde dua et lutfen. Merak etme bebegın senınle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?