• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Olmuyr dıye bırsey yok kuzucum zamanı gelmemıs sadce

O ne ya pof ya Allah bagıslasın kıskanclgmdan degıl ama bız burda aylrca bekle 3 haftada 2 haftalık gebelk

Hadı bakalm canım uzme kendını ınş guzl cıkacak sonclarnz

Ben denedım ozel mesj ıle gondermeyı ama gıtmedı abla
insallah cemrekara,,,,,,,,,,, goldenes hayirli sonuclar cikar umarim rahim filmi cektirdinmi ben cektirdim ama temiz cikti sonradinda enfeksiyon kaptim,kesin,ondan olmuyo benimki cunku baska sorun yok bizdede

Kızlar günaydınnn...
Hafta sonu yazlıktaydın donemedım sızlere butun yazstıklarnızı okudum aramızda 2 tane hamiş varmıs ıkısını tebrık ederım Rabbım saglıkla kucaklarnıa aldırmayı nasıp etsın ...
Gulsah abla eşinle barısmısıın cok ama cok sevındım Allah bozmasın bır daha aranızı. Ama kırmızılar gelms ona uzuldum
Elegımm senınde gelms kırmızlar :(
Elmascım benı sormussun gulsah abla soylemıs gercı saolsun ama ben suan kırmzlrdayım inş gelecek aya ...
Gamzecım kurabyelrı yaptım smdı sızın ıcın yuklıcem fotolarını aman onlar neler ugrastırıcı boyle ama keyflıde bırsey ben yaparken kapı cam acıktı sokaktada sınek ılacı gecınce butun sıvrısınekler mutfakıma doldu :) sen benı gorcen ama kurabylerım kurablerım dıye mutfktm kacıp tezghımı otrma odasında kurdum :) :)
Goldens ta kırmızlarda sanrım kıscası bu ay kızlar hepımz kırmzlrda inş gelecek aya

aayy cok güldüm emi o anını gözümde canlandırdım canımm :9: ellerine saglık vallahi afiyet olsun :16:

insallah cemrekara,,,,,,,,,,, goldenes hayirli sonuclar cikar umarim rahim filmi cektirdinmi ben cektirdim ama temiz cikti sonradinda enfeksiyon kaptim,kesin,ondan olmuyo benimki cunku baska sorun yok bizdede

Canım rahim filmi nasıl çok korkuyorum onu çektirmeye :( acı oluyormu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiçbir fikrim yok tatlım yollansaydı iyi olurdu birbirimizi görürdük en azından

resimleri albüm olarak ekleyim sadece arkadas listemizdekilerin görmesini secersek bende görebiliriz birbirimizi :34: nasıl çözüm :16:

HTML:
Narkozlamı yaptılar :(

evet ama cokk hafif cunku hemen kendune geliyksun baska turlu yapmasina izin verirmisin skarsin kendini ters bise olur ben sahsen izin vermezdim verdigim paraya yazik olurdu

HTML:
evet ama cokk hafif cunku hemen kendune geliyksun baska turlu yapmasina izin verirmisin skarsin kendini ters bise olur ben sahsen izin vermezdim verdigim paraya yazik olurdu

Yane narkoz iyi birsey ücreti nekadardı burda 250 özel bir hastanede

Cok teskkr ederm kuzucum senınkıler kadr olmasada bır seye benzettım galıba :) dedgn gbı teryg koydm :)

cok güzeller hayatım :16: tereyağ tadını fark ettirmiştir kesin bende şuan pasta yapıyorum bi taraftan değişik bir tasarım oluyorr bakalım nasıl olcak :18:

Hemen cekıyrlar mı kı rahım fılmını

Back