aayy cok güldüm emi o anını gözümde canlandırdım canımmellerine saglık vallahi afiyet olsun
cok güzeller hayatımtereyağ tadını fark ettirmiştir kesin bende şuan pasta yapıyorum bi taraftan değişik bir tasarım oluyorr bakalım nasıl olcak :18:
resimleri albüm olarak ekleyim sadece arkadas listemizdekilerin görmesini secersek bende görebiliriz birbirimizinasıl çözüm
Heehehhehe sen asıl halımı gorcektın hamur beyaz bıde butun tozu ustune cekıyrmus bu seker hamuru
Su son tasarımına eşim bayıldı vıskı sisesı olana :) Bana bundan yap dıyor :)
kızlar ben hamileyim galiba ama bilmiyorum idrar testini yaptım şu eczanedekini çift çizgi çıktı adetimde 2 gün geçiyo bunun yanlış olma olasılığı varmı
yapımı biraz karışık ablacım ama ben yaptım bakın bakalım olmuş mu :44: sana arkadaşlık isteğide gönderdim
inşallah bebeğin seninledir canımm bence vakit kaybetmeden kan testi yaptır
Size bir konuda danışmak istiyorum aynı durumu yaşayan var mi ? Varsa ne yaptı acaba ? Yengem 18 yıllık evli çocuğu olmuyor. Sorun iki taraftada değil 2 tüp bebek denemesi başarısız doktor %70ihtimal veriyor dna testleri yapıldı hiç bir sorun yok. Bu tarz durumla karşılaştınız mi ? Son deneme yapılacak rahim duvarı karşılaştırıldı toplanan yumurta sayısı 31 oldukça kaliteli olduğu söyleniyor. Yapabileceğimiz başka birşey var mi ? Bilen nolur cevap versin herkes çok yoruldu artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gelmedi cnm arkadaşlık isteği bana netden kabul edecen ki:) bu tlfondan birsey anlanıyorum ya benim eskı tl daha iyiydı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnş bir problem çıkmaz cnm allah hayırlısı versin.
Olmuyr dıye bırsey yok kuzucum zamanı gelmemıs sadce
O ne ya pof ya Allah bagıslasın kıskanclgmdan degıl ama bız burda aylrca bekle 3 haftada 2 haftalık gebelk
Hadı bakalm canım uzme kendını ınş guzl cıkacak sonclarnz
Ben denedım ozel mesj ıle gondermeyı ama gıtmedı abla
olabilir canım suyun içinde cok kaldıysan oda hemen üşüttürüyor
Yok canım çektirmedim doktor hiç öyle bir şey demediHemen cekıyrlar mı kı rahım fılmını
Geldi zaten canım .Çok kalmak ne hiç çıkmadım sudan :)
Hamıle kalmayı cok ıstıyorum 10 aydır evliyim cok cok ıstıyorum karın agrısı sancılarım ve bel agrılarım olmaya basladı
bildirim olarak gelmesi lazım sana ablam
Slm öncelikle benimde yengemin olmuyordu 20 yıl olmadı tup bebek yaptıkar kaç sefer aşılama hepsını yaptılar amelıyat bıle oldu ama onu. Rahım zarı çok inceydi bebek tutuyordu ama hemen dusuyordu sonra yengem rahim kanserı oldu şükür atlattı ama çok çekti olmuyorsa okadarda üstüne düşülmesi gereksiz bence şimdi hiç olma sansı yok artık rahimleri gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?