• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Malesef iştahım açıldı birde ben hormon testlerimi taptırdım şükür hepsi çok iyi çıktı sadece e vitamini eksik çıktı onuda balık yağı karışımı bir ilac verdi doktor içtim bir kaç gün mutfaktan çıkamadım bende attım ilacı şimdi çok şükür yemiyorum fazla:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben senı cok merk edyrm abla ya fotonu gormek ıstyrum :)

Kızlar bende bugün doktora gittim .Yumurtalıklarda bir sorun görmüyorum dedi .Kan tahlili verdim eşimde gerekenleri verdi sonucu alacağız dört gibi dua edin :(

İnş bir problem çıkmaz cnm allah hayırlısı versin.

25 yasindayim,ama olmuyorr

Olmuyr dıye bırsey yok kuzucum zamanı gelmemıs sadce

Geçen hastanede bırıyle konuştum bayan 3 haftalık evli 2 haftalık hamile öylesine merak etmiş kan testi yaptırmış pozitif çıkmış millette şans var

O ne ya pof ya Allah bagıslasın kıskanclgmdan degıl ama bız burda aylrca bekle 3 haftada 2 haftalık gebelk

Kızlar bende bugün doktora gittim .Yumurtalıklarda bir sorun görmüyorum dedi .Kan tahlili verdim eşimde gerekenleri verdi sonucu alacağız dört gibi dua edin :(

Hadı bakalm canım uzme kendını ınş guzl cıkacak sonclarnz

Cnm benim bende seni görmek istiyorum ama burdan nasıl yollanıyor bilmiyorum ki

Ben denedım ozel mesj ıle gondermeyı ama gıtmedı abla

Hayrlısı ıse olsun kuzum :) Hadı bakalım mujdelı haberlerını beklıcez ama hamıle degılsende uzulme daha 24 yasndasn ve 1 aycık evlısın

Sonucı kesin yazıcam. Acaba öğlen kan testi yaptırsam mı ama oruçluyum bi de bilemedim. Yok cnm üzülmek değilde eşim çok hevesleniyor ona kıyamıyorım aslında :)

Sonucı kesin yazıcam. Acaba öğlen kan testi yaptırsam mı ama oruçluyum bi de bilemedim. Yok cnm üzülmek değilde eşim çok hevesleniyor ona kıyamıyorım aslında :)

Ahhh ahh onlar zatn bızde daha heveslı en kotusude onlara bebek bu ayda yok demek

Bu sacma bence sıte yonetımı buna care bulmalı ılla halka acıkmı yayın yapcaz :9:

Yane milyonlarca kişi var burda özelden atılması gerek gecen bir bayan fotosunu atmıştı hamılelık resımlerını biz gördük kimbilir kaç kişi daha gördü :)

Yane milyonlarca kişi var burda özelden atılması gerek gecen bir bayan fotosunu atmıştı hamılelık resımlerını biz gördük kimbilir kaç kişi daha gördü :)

Yok valla ben o kadr cesrtlı degılm atamam oyle resım kotu bırsey konusmuyrz ama genede bu kadr halka acık olmasın . Aslnda bence sdce uyeler gormelı burdakı yazıları google benım lınkı yazın butun yazdklrm cıkıyr :9:

yaa teldan giriyorum ya karma karisik oldu biseyler goremezsem kusura bakmayin bu arada cemrekara valla haklisin bende gordum kendini koymus kadin ama kotu niyetllierde var ya allah korusun

Bende anlamadım geldi mi geliyor mu.Sanırım geliyor ya.
Dün açık tenkti belli belirsiz .Sonra kahverengi oldu simdi biraz çok az ama kırmızı mı koyu pembe mi ne .
Işin ilginci hiç böyle olmazdı ya.Normal adet gibi değil afedersiniz ama lvbodan sonra su gibi dört beş damla akıyo böyle normal yoğunlukta değil .acaba iki gündür tatildeydik dün yüzdüm biraz belki üşütmüşsem ???

olabilir canım suyun içinde cok kaldıysan oda hemen üşüttürüyor:51:

Ahhh ahh onlar zatn bızde daha heveslı en kotusude onlara bebek bu ayda yok demek

Sorma cnm. Testi elimden çekiştirip duruyor ver ben bakıcaam diye. :))) allah isteyen herkese nasip etain inşallah. Oruc ağızla dua ediyoruz :))

Yok valla ben o kadr cesrtlı degılm atamam oyle resım kotu bırsey konusmuyrz ama genede bu kadr halka acık olmasın . Aslnda bence sdce uyeler gormelı burdakı yazıları google benım lınkı yazın butun yazdklrm cıkıyr :9:

Aynen bende asla paylaşmam burda resim neler var inanki buraya bile üye olmak için 5 ay düşündüm :)) sonra eşim üye yaptı beni

Back