• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Insallah rabbim sana nasip eder bayrama mutlu girersin boyle bi bebisimiz olur sagligiyla beraber

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ya hersey bır vesıle sımdı dusundum de kendımızın bızzat yasadıgı bır sey ablam evlendı 3 yıl sonra bebegı oldu sonra 12 yıl boyunca denedı ama hamıle kalamadı yada tam hamıle kaldı hep dusuk yaptı bebekler tutunamadı ve doktor son care tup bebek dedı ve o sekılde bır bebegı daha oldu doktru sen artık hamıle kalamazsın zor dedı gebelık onlarda korunmayı bıraktı nede olsa olmaz dıye veee suprız 1 yıl sonra 3. bebekte geldı smdı 3 tane evladı var sanırım herseyın zamanı var yoksa 1. ve 3. cocuk kendılıgınden gebe kalınıp 2. bebek neden tüp bebekle olsun kı galıba bızım içinde zamanımı var
Bu arda süt korur lafıda bır sehır efsanesı yasandı bılıyrz süt falan korumadı

aynen canim kismet iste rabbim isterse olur sut korur lafi palavra bencede

Valla bu yataklar super tam bizlik ;)

Benim aklimda bir yatak var:1::1::1::1:
Hani varyq hasta yataklari kumandali indirip kaldiran sekill veriyoruz filan ondan esime bzde bundan alsakmi dedim manyadin gibi yuzume bakti dedim ne olck ....

Benim aklimda bir yatak var:1::1::1::1:
Hani varyq hasta yataklari kumandali indirip kaldiran sekill veriyoruz filan ondan esime bzde bundan alsakmi dedim manyadin gibi yuzume bakti dedim ne olck ....

Aynen bebis ya artik oyle seyler soyluyoruz eslerimiz tuhaf tuhaf bakiyo bize

Kızlar bat 25 inde ovu. Testleri ile takip ettim bu ay ve 8 temmuzda çift çizgiyi yakaladım. 2 gün sonra batmalar başladı. Ilişkiden sonra. Ve 1 hafta sürdü 3 gündür birşey yok. Test yapsam belli olur mu hamilelik

Kızlar bana dua edin nolur hamileyim daha 5. Hafta yarın keseyi görmeye gideceğiz. Önceki gebeliğim kürtajları sonlandi bi aksilik olacak diye cok korkuyorum. Bugun kötü bir rüya gördüm dualarınıza ihtiyacım var 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bana dua edin nolur hamileyim daha 5. Hafta yarın keseyi görmeye gideceğiz. Önceki gebeliğim kürtajları sonlandi bi aksilik olacak diye cok korkuyorum. Bugun kötü bir rüya gördüm dualarınıza ihtiyacım var 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardimcin olsun canim dualarim seninle

Gunaydın kızlar Allah hepımızın yardımcısı olsun göbüşlerımızı doldursun doldurduklarına saglık versın inşşşş...

Qlairista kullanan oldumu kızlar aranızda bugun basladım ben ilaca normalde 21 tane oluyrmus dogum kontrl hapları ama bu 28 tane

Cnm bnm azonce kahve ve pembwmsi bi kanamam oldu biraz durdu adetime daha 12 gun var yerlesme kanamasi olabilirmi sence

12 gun var ve kahverengi kanaman oldu bilemiyorum cnm ins hamilesndr

Back