Gunaydın kızlar Allah hepımızın yardımcısı olsun göbüşlerımızı doldursun doldurduklarına saglık versın inşşşş...
gunaydin canimn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydın kızlar Allah hepımızın yardımcısı olsun göbüşlerımızı doldursun doldurduklarına saglık versın inşşşş...
Başladımı tatil kuzucum![]()
eveet canim 😁 umarim stressiz gecer karnimda agriyo bugun
gunaydin canimn
kızlar nabersinizzzz
![]()
Gunaydin canimmm guzel keyifli tatillerbozde cumartesi gidicez 4 gozle bekliyorum tatili :))
Bugun keyifler yerinde kuzum cok guzel bir aksam gecirdimustune tatile 4 gun kaldi vee en onemliai adete zaman kaldi heyecanla bekliyoruzsen nasilsin
Süperrr gecıcek gor bakkAaaa neden kı usuttun mu acaba
hic bilmiyom yaa usutmekte deil afedersin idrarimi yparken sol kasigim patlicak gibi sisiyorr hissediyom sonra geciyor 😕�klomen klkklK
ben de iyiyim işteyim. aynen ben de tatili bekliyorum. çık sıkıldım artıkkk
tatilde adet olmazsın inşallah :44: çok korkuyorum ben tatilde gelir diye :18:
mrb hanimlar adetim 3 gun gecikti tam gogsumun alt tarafinda mideme kramplar giriyor kasilma oluyor ama adet sancisi degil eminim.
mrb hanimlar adetim 3 gun gecikti tam gogsumun alt tarafinda mideme kramplar giriyor kasilma oluyor ama adet sancisi degil eminim.
Ooff aunen canim ya valla noemal zamamda ya 24 unde ya da 26 adetim ya tam tatil gunlerine denk gelicek ama bebis varsa cok guzel bir tatil olucak![]()
kan testi yaptır bi.
gelmesin inşallahhh.
ben de bayramda çifte bayram ediyim istiyorum ama nasip :44:
idrar testinde bişey çıkmadı. biraz daha bekle diyolar boşuna ümitleniyo insan bu defa da![]()
Gunaydin canimmm guzel keyifli tatillerbozde cumartesi gidicez 4 gozle bekliyorum tatili :))
Bugun keyifler yerinde kuzum cok guzel bir aksam gecirdimustune tatile 4 gun kaldi vee en onemliai adete zaman kaldi heyecanla bekliyoruzsen nasilsin
qaraqiz simdi bir parca kahverengi veya pembe arasi bir kan geldi. yine de yaptirayim mi ?
Klomendendır belkıde kuzum sıkma sen canını guzl dusun guzel olsun belkıde bebısınde tatıldedır sızınle![]()
bence yaptır canım. yerleşme kanamasıdır belki.:44:
:44:
gelmesin inşallahhh.
ben de bayramda çifte bayram ediyim istiyorum ama nasip :44:
idrar testinde bişey çıkmadı. biraz daha bekle diyolar boşuna ümitleniyo insan bu defa da![]()
:* sizde gule gule gidin bebisli donun :)
Insallah canim evet ya zaten o odrar testleri tek cizgi cikinca cok moral bozuyobnde diom eger tatole gidene kasar hastalanmazsam alayim yanima test ama bilmiyom belirtileri var gibi
Insallah canim onsallah![]()