• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Gunaydin canimmm guzel keyifli tatiller :9: bozde cumartesi gidicez 4 gozle bekliyorum tatili :))

Bugun keyifler yerinde kuzum cok guzel bir aksam gecirdimustune tatile 4 gun kaldi vee en onemliai adete zaman kaldi heyecanla bekliyoruz :9: sen nasilsin

ben de iyiyim işteyim. aynen ben de tatili bekliyorum. çık sıkıldım artıkkk
tatilde adet olmazsın inşallah :44: çok korkuyorum ben tatilde gelir diye :18:

hic bilmiyom yaa usutmekte deil afedersin idrarimi yparken sol kasigim patlicak gibi sisiyorr hissediyom sonra geciyor 😕�klomen klkklK

Klomendendır belkıde kuzum sıkma sen canını guzl dusun guzel olsun belkıde bebısınde tatıldedır sızınle :9:

mrb hanimlar adetim 3 gun gecikti tam gogsumun alt tarafinda mideme kramplar giriyor kasilma oluyor ama adet sancisi degil eminim.

ben de iyiyim işteyim. aynen ben de tatili bekliyorum. çık sıkıldım artıkkk
tatilde adet olmazsın inşallah :44: çok korkuyorum ben tatilde gelir diye :18:

Ooff aunen canim ya valla noemal zamamda ya 24 unde ya da 26 adetim ya tam tatil gunlerine denk gelicek ama bebis varsa cok guzel bir tatil olucak :9:

mrb hanimlar adetim 3 gun gecikti tam gogsumun alt tarafinda mideme kramplar giriyor kasilma oluyor ama adet sancisi degil eminim.

kan testi yaptır bi.

Ooff aunen canim ya valla noemal zamamda ya 24 unde ya da 26 adetim ya tam tatil gunlerine denk gelicek ama bebis varsa cok guzel bir tatil olucak :9:

gelmesin inşallahhh.
ben de bayramda çifte bayram ediyim istiyorum ama nasip :44:
idrar testinde bişey çıkmadı. biraz daha bekle diyolar boşuna ümitleniyo insan bu defa da :14:

kan testi yaptır bi.

gelmesin inşallahhh.
idrar testinde bişey çıkmadı. biraz daha bekle diyolar boşuna ümitleniyo insan bu defa da :14:

qaraqiz simdi bir parca kahverengi veya pembe arasi bir kan geldi. yine de yaptirayim mi ?

Gunaydin canimmm guzel keyifli tatiller :9: bozde cumartesi gidicez 4 gozle bekliyorum tatili :))

Bugun keyifler yerinde kuzum cok guzel bir aksam gecirdimustune tatile 4 gun kaldi vee en onemliai adete zaman kaldi heyecanla bekliyoruz :9: sen nasilsin

:* sizde gule gule gidin bebisli donun :)

gelmesin inşallahhh.

Insallah canim evet ya zaten o odrar testleri tek cizgi cikinca cok moral bozuyo :( bnde diom eger tatole gidene kasar hastalanmazsam alayim yanima test ama bilmiyom belirtileri var gibi

:* sizde gule gule gidin bebisli donun :)

Insallah canim onsallah :9:

Insallah canim evet ya zaten o odrar testleri tek cizgi cikinca cok moral bozuyo :( bnde diom eger tatole gidene kasar hastalanmazsam alayim yanima test ama bilmiyom belirtileri var gibi

Insallah canim onsallah :9:

3/5 gün geçsin de tekrar kan testi yaptırıcam :18:

Back