• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Ama baya gecıkmıs canım ya doktra gıttın mı ne dedı[/QUOTE]
ya gittim ama çok garip canım yaa.gebelik için eşim de ben de dr görünmüştük.hiçbisorun yok dedi ama buay sebepsiz bi gecikme var :44:hayırlısı bakalım.yumurta oluşmuş çatlamak üzere dedı doktorum.öyle olunca da ilişki önerdi geçen hafta.çarşamba kontrol var.bakalım döllenmişmi bakıcaz

Merhaba arkadaslar topigi bastan beri okudum hepiniz cok tatlisiniz insallah hayirli zamanda hepimizin olur.ben yeni kayit oldum ilk buraya yaziyorum. 28 yasindauim 1 yillik evliyim bizde bebis istiyorz 23 tem bat.bakalim olmam ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosbuldum canm.Yumurtlama tembelligi varmis 2 ay klomen kullandim.bu ay da matofin verdi doktor ama bel ve kasik agrim var adet olcakmisim gibi goguslerim hiç agrimazdi bu ay cok agriyor bakalm nasip hersey.

Evet bi anda oluyo sonra geciyo niye olur ki dahada var adet olmamiza :/ bu arada tatile mi cikiyosun tatlim ben kacirdim o arayi heralde :)

aynen bende de oyke klomen ictim ondanmi diom ama baska agrim yok uff insallah kismet bakalim mucize olur yaa tutarsa :) evet tatlim tatile cikiyoz 😁

Hosbuldum canm.Yumurtlama tembelligi varmis 2 ay klomen kullandim.bu ay da matofin verdi doktor ama bel ve kasik agrim var adet olcakmisim gibi goguslerim hiç agrimazdi bu ay cok agriyor bakalm nasip hersey.

insallah olur be canim tuplerinde sorun yoksa genelde tedaviyle oluyor insallah hepimizin birer bebisi olur bu yil bitmeden

doktora gittin mi. hamiş olmadığını nerden biliyosun. idrara mı baktın? kan testi yaptır biiii

:34:

3 tane idrar ve kocamaaaan tek çizgiler!!!dalga geçer gibi:33: kese de yok .hatta yumurta var çatlamaya hazır.tabi tüm bunların arasında bi de ben var delirmek üzere:52:

3 tane idrar ve kocamaaaan tek çizgiler!!!dalga geçer gibi:33: kese de yok .hatta yumurta var çatlamaya hazır.tabi tüm bunların arasında bi de ben var delirmek üzere:52:

😭😭😭😭 bu topikte herkes delirmek uzere bebek diye diye olduk burda gelmiyoooo ufff

😭😭😭😭 bu topikte herkes delirmek uzere bebek diye diye olduk burda gelmiyoooo ufff

bir kısmı hazırlanmış. :52::52:
Bakınn nasıl da süslenip püslenmişler. :46::46:

Gelecekler geleceeeekkk :34::34:

:1:

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 40
insallah tatlim hazirlik yapiyorum daha gitmedik son saatler stresliyim insallah teyze yaparim seni donuste ama ben okadar sansli degilimki herseyim zor olur insallah bakalim

Aaaa ne demk sanlı degılsın bak harıka bır kocan var super bır aılen var veeee bızler gbı sahane arkadsların var hanı kendımızıde es gecmeyeyım dedım :9: Ayyy 3 tane yegenım var ama 3 ude erkek mumkunse kız olsun bu :9: Elegım kız demı kız :9:

Merhaba arkadaslar topigi bastan beri okudum hepiniz cok tatlisiniz insallah hayirli zamanda hepimizin olur.ben yeni kayit oldum ilk buraya yaziyorum. 28 yasindauim 1 yillik evliyim bizde bebis istiyorz 23 tem bat.bakalim olmam ins.

Canım hosgeldın aramıza :9: Ne kadr zamandr korunmuyorsun bakalım doktra gıttın mı :9:

Ama baya gecıkmıs canım ya doktra gıttın mı ne dedı
ya gittim ama çok garip canım yaa.gebelik için eşim de ben de dr görünmüştük.hiçbisorun yok dedi ama buay sebepsiz bi gecikme var :44:hayırlısı bakalım.yumurta oluşmuş çatlamak üzere dedı doktorum.öyle olunca da ilişki önerdi geçen hafta.çarşamba kontrol var.bakalım döllenmişmi bakıcaz[/QUOTE]

Sıcaklardandır belkıde canım ya bıde bız cok takıyrz ya bebek bebek dıye acaba dıyom beyın reglı olmamayamı sartlanıyr . Az daha zorlasak beynımız bebişlede doldururmu kı gobusu :9:

iyiyim canım sen nasılsın :34:

işteyim ben. iyi bi hafta olsun istiyorum :32::32:

şu belimdeki ağrı gitsin, 1 hafta geciken reglim hiç gelmesin istiyorum :23::23:
bayrama bayram gibi haberle gireyim istiyorummmm :24::24:
inşallahhhhhhh

Saolsın canım nasılsın bakalım

Kizla r bisey sorcam bizde esimle bebis istiyoruz ama merak ettgim bisey var simdi iliskiye girdikten sonra bn yarim saat kalkmiyorum hani fakat yarim saatten sonra kalktigimda yine biraz sivi akiyo bu normalmi hep aklimizda kaliyo acaba bosalan sivi hicmi ilerlemiyo diye

ben bizim ruh halimizi anlatanları seviyorum.

kafayı yiyince bu :27:
negatif çıkınca bu :19: ve bu :43:
ovulasyon günlerinde bu :4:
tutunca da bu :49:

bunların içinde başka bizi anlatacak yok bacım.
:16::16:

Ovulasyon donemı tamı tamına bız aynen bız hahahah
Test sonucu beklerken bızde bu :18:

Kizla r bisey sorcam bizde esimle bebis istiyoruz ama merak ettgim bisey var simdi iliskiye girdikten sonra bn yarim saat kalkmiyorum hani fakat yarim saatten sonra kalktigimda yine biraz sivi akiyo bu normalmi hep aklimizda kaliyo acaba bosalan sivi hicmi ilerlemiyo diye

Biraz mı canım benden baya bır akıo hatta ben yerımden hıc kalmıyrm uyuyrm ertesı gun sabh kalkıyrm dusa bır gıryorum hopppp bırseylerın aktıgını hısedyrm aynı reglı donemındekı gbı

Back