- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
- 118
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701739
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insaallah bu tatiller hepimize yarar :) tek bana deil hrpimize ver allahim
Kizlar bisey sorucam size...
Ozellikle hamis olanlara.
Lutfen tecrubelerinizi paylasin kizlar.
1.yumurtlamadan sonra da iliskiye devam ediyor musunuz. Ben hep birakiyorum, yumurtlamadan 1gun snra yapip, snra perhize giriyrz acaba ondan mu tutmuyo. Devam mi etmeliyiz?
2.adet bitiminden 4gun sonra iliskiye baslamak gec mi olur. Bu ay esim sipermiogram testine giricek. Biraz ara vermemiz lazim. Benim hep duzenli olur adetlerim. 14.gun yumurtlama olur hep. Yani adetin 8.gunu iliski gec kalinmis mi oluyo calismalara baslamak icin?
Aminnnn canım inşşş...
Kizlarrr tatile matile kalmadan geldi benimkibu aysa bosa gitti birak gec gelmeyi 2 gun once geldi pff
Kizlarrr tatile matile kalmadan geldi benimkibu aysa bosa gitti birak gec gelmeyi 2 gun once geldi pff
uf canim ya vardir bundada bir hayir benimkide erken gelecek kesincok hareket edince cabuk gelir zaten
sizlere ve kendime fatih erkoç'tan oynatmaya az kaldı şarkısını hediye ediyorum.
[video=youtube;x-bnBHoqkp8]http://www.youtube.com/watch?v=x-bnBHoqkp8[/video]
Nbr cnm nasılsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla bi kac saate kadar gayet keyifliydim ama kirmizilar geldi :/ sen nasilsin canimm
Valla bi kac saate kadar gayet keyifliydim ama kirmizilar geldi :/ sen nasilsin canimm
benim kırmızlar geleydi de bi rahatlayaydım![]()
Çok mu istıyorsun kırmızıları cnm benim boşver gelmesinler lazım değil
kırmızılar gelmedi. testler de negatif
:44:
Kan testi yaptırdın mı kaçgün geçtım
benim kırmızlar geleydi de bi rahatlayaydım![]()
Üzülme tatlım olur kafaya takma bende yatıyorum şimdi sanki karnımın içinde birsey oynuyor ayyy düşünüyorum keşke bebek olsa:)
Insallah ablam ya bu ayda gecti artik basindan beri icimden bi ses eylulde olcagini soyluyor ama bakalim :) aayy keske olsa ablam insallah vardir