• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Kizlar bisey sorucam size...
Ozellikle hamis olanlara.
Lutfen tecrubelerinizi paylasin kizlar.

1.yumurtlamadan sonra da iliskiye devam ediyor musunuz. Ben hep birakiyorum, yumurtlamadan 1gun snra yapip, snra perhize giriyrz acaba ondan mu tutmuyo. Devam mi etmeliyiz?

2.adet bitiminden 4gun sonra iliskiye baslamak gec mi olur. Bu ay esim sipermiogram testine giricek. Biraz ara vermemiz lazim. Benim hep duzenli olur adetlerim. 14.gun yumurtlama olur hep. Yani adetin 8.gunu iliski gec kalinmis mi oluyo calismalara baslamak icin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar yarama merhem olacak kimse yok mu yahu :(

bu ay ki gecikmeden ümitlenmiştim ama yine hüsran :26::26: yani henüz erken biliyorum 5 aydır deniyoruz ama elimde değill, psikolojim bozudlu aklım hep orda hep orda. nasıl kendimi düşünmektan geri koyabilirim ? :50::50: :53::53::53: bu arada kızlar maydonozlu süt buharı ile ilgili güzel şeyler okudum onu denemeyi düşünüyorum deneyen varmııı :25::25::25::25::25:

Kizlar bisey sorucam size...
Ozellikle hamis olanlara.
Lutfen tecrubelerinizi paylasin kizlar.

1.yumurtlamadan sonra da iliskiye devam ediyor musunuz. Ben hep birakiyorum, yumurtlamadan 1gun snra yapip, snra perhize giriyrz acaba ondan mu tutmuyo. Devam mi etmeliyiz?

2.adet bitiminden 4gun sonra iliskiye baslamak gec mi olur. Bu ay esim sipermiogram testine giricek. Biraz ara vermemiz lazim. Benim hep duzenli olur adetlerim. 14.gun yumurtlama olur hep. Yani adetin 8.gunu iliski gec kalinmis mi oluyo calismalara baslamak icin?

hamile olan arkadaşım adet bitiminden sonra gün aşırı denemişti ve olmuştu sonraki adet dönemine kadar, bir başka yazıda okumuştum ovulasyon dönemindeki o 1 hafta için yazıyordu ki o bir haftada olan 3 ilişki gün aşırıdan daha çok şans taşır :) ikisini de denedim :) sonuç yok henüz. adetlerim de düzenli bu ay 2 gün oynadı ama bu ay çok kafama taktım ve olacağını hissetmiştim belki ondan. doktora da gitmedim muayene olmak da istemyiorum biraz daha deniyim diyorum. sopan suyu içmete çalıştım 1 hafta dayandım sonra devam edemedim ama hiçbir etkisin görmedim saraçoğlunun sayfasında 2 3 günlerde akıntı artışını göreceksiniz diye artış da olmadı öyle sıkıntı edilecek akıntı sorunumda yok. tüplerde mi acaba sıkıntı var bilemiyorumki :50::50::50::50:

Kizlarrr tatile matile kalmadan geldi benimki :( bu aysa bosa gitti birak gec gelmeyi 2 gun once geldi pff

sizlere ve kendime fatih erkoç'tan oynatmaya az kaldı şarkısını hediye ediyorum.

:27::52::27::52::27::52::27:

[video=youtube;x-bnBHoqkp8]http://www.youtube.com/watch?v=x-bnBHoqkp8[/video]

uf canim ya vardir bundada bir hayir benimkide erken gelecek kesin :( cok hareket edince cabuk gelir zaten

Oyle diyoruz vardir bir hayir diyip bir sonraki aya bakicaz kizlar en azindan tatilde hasta olmucak buna seviniyorum suan :/

sizlere ve kendime fatih erkoç'tan oynatmaya az kaldı şarkısını hediye ediyorum.

:27::52::27::52::27::52::27:

[video=youtube;x-bnBHoqkp8]http://www.youtube.com/watch?v=x-bnBHoqkp8[/video]

Aaayy direk bizi anlatiyor bu sarki yavrumm :9: oynatmaya az kaldi doktorumuz nerdeeee :D

benim kırmızlar geleydi de bi rahatlayaydım :14:

Valla ister istemez var mi bebek yok mu stresinden kurtuluyisun ins bebis vardir da cikar kuzum yaa :14:

Üzülme tatlım olur kafaya takma bende yatıyorum şimdi sanki karnımın içinde birsey oynuyor ayyy düşünüyorum keşke bebek olsa:)

Insallah ablam ya bu ayda gecti artik basindan beri icimden bi ses eylulde olcagini soyluyor ama bakalim :) aayy keske olsa ablam insallah vardir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back