• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Aaaa ne demk sanlı degılsın bak harıka bır kocan var super bır aılen var veeee bızler gbı sahane arkadsların var hanı kendımızıde es gecmeyeyım dedım :9: Ayyy 3 tane yegenım var ama 3 ude erkek mumkunse kız olsun bu :9: Elegım kız demı kız :9:

Canım hosgeldın aramıza :9: Ne kadr zamandr korunmuyorsun bakalım doktra gıttın mı :9:

ya gittim ama çok garip canım yaa.gebelik için eşim de ben de dr görünmüştük.hiçbisorun yok dedi ama buay sebepsiz bi gecikme var :44:hayırlısı bakalım.yumurta oluşmuş çatlamak üzere dedı doktorum.öyle olunca da ilişki önerdi geçen hafta.çarşamba kontrol var.bakalım döllenmişmi bakıcaz

Sıcaklardandır belkıde canım ya bıde bız cok takıyrz ya bebek bebek dıye acaba dıyom beyın reglı olmamayamı sartlanıyr . Az daha zorlasak beynımız bebişlede doldururmu kı gobusu :9:[/QUOTE]

biraz tirmayalarak geliyo iste cok sukur canim yaa eveet gonul kiz ister ama rabbim be verse iyisini verir :)

Biraz mı canım benden baya bır akıo hatta ben yerımden hıc kalmıyrm uyuyrm ertesı gun sabh kalkıyrm dusa bır gıryorum hopppp bırseylerın aktıgını hısedyrm aynı reglı donemındekı gbı

Hic sorma ya yemin ederim artik bel fitigi olacaz ayaklari diklemekten :) gelsin artik bebislerimiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biraz mı canım benden baya bır akıo hatta ben yerımden hıc kalmıyrm uyuyrm ertesı gun sabh kalkıyrm dusa bır gıryorum hopppp bırseylerın aktıgını hısedyrm aynı reglı donemındekı gbı

aynennnn katiliyom canim :) ben hatta acaba tuplerim tikali ondan mi akiyor derdim bi baktim herkes akiyor diyince normal heral dedim 😗😗

aynennnn katiliyom canim :) ben hatta acaba tuplerim tikali ondan mi akiyor derdim bi baktim herkes akiyor diyince normal heral dedim 😗😗

Bari tutsa akmasini yine kabul edecez ama bebislerimiz niye gelmiyo hic bi sorun yokken Vesile Anneolmak bizimde hakkimiz bazilarina bakiyorum gidip aldiriyorlar rabbim diyorum isteyene vermiyosun istemeyende gidip kiyiyo o cana aldiriyo ;)

sen onca saat amuda kalk e tabi akınca ben de panik yapıyorum.ama sonra milyon tane spermden sadece 1 tanesinin yumurtayı dölleyebildiğini düşününce rahatlıyorum.kalan sağlar bizimdir:32:

sen onca saat amuda kalk e tabi akınca ben de panik yapıyorum.ama sonra milyon tane spermden sadece 1 tanesinin yumurtayı dölleyebildiğini düşününce rahatlıyorum.kalan sağlar bizimdir:32:

Issallah rabbim hepimize en yakin zamanda nasip eder bn daha iki bucuk aylik evliyim ama cok istiyoruz bi bebisimiz olsun

Bari tutsa akmasini yine kabul edecez ama bebislerimiz niye gelmiyo hic bi sorun yokken Vesile Anneolmak bizimde hakkimiz bazilarina bakiyorum gidip aldiriyorlar rabbim diyorum isteyene vermiyosun istemeyende gidip kiyiyo o cana aldiriyo ;)

herseyin bir aciklamasi vardir be canim rabbiminde vardir bir bildigi napalim sabretcez cook zorr biliyorum hergun yasiyorum bu durumu ama elimizden ne gelirki 😕

hahaha zaten kormuyom bazen bizim cocuk akrobat dogacak diyee :) dogarkenden zipkar falan :)

herseyin bir aciklamasi vardir be canim rabbiminde vardir bir bildigi napalim sabretcez cook zorr biliyorum hergun yasiyorum bu durumu ama elimizden ne gelirki 😕

Rabbime biraktik zaten bize can veren o inaniyorum olacaak birgun ama umarim cok beklemeyiz benim bat ayin 3 issallah olmamda bebis gelir calismalara devam ediyoruz artik bakalim

Sıcaklardandır belkıde canım ya bıde bız cok takıyrz ya bebek bebek dıye acaba dıyom beyın reglı olmamayamı sartlanıyr . Az daha zorlasak beynımız bebişlede doldururmu kı gobusu :9:

biraz tirmayalarak geliyo iste cok sukur canim yaa eveet gonul kiz ister ama rabbim be verse iyisini verir :)[/QUOTE]

Napalım kuzum bızde hayatta hıcbırseyey kolay sahıp olamayanlardanız

Hic sorma ya yemin ederim artik bel fitigi olacaz ayaklari diklemekten :) gelsin artik bebislerimiz

Ben tavanda durumeyı öğrendım galıba kızlar yer cekımıne meydan okuyorummmm :9:

Aynen aynı seyı dusunuyrm tuplerım tıkalıda ondan mı asaga ınıyr dıye hatta dedım eskı usul sarımsak mı koysam oraya koku agızdan gelırse tuplerın acık demek mıs ya :9:
haha bunu unutmuşum yaaa :18:

ama en güzeli de buuu :emir_bebek:

Aaaaa o zaten en ozelı hersey onun ıcın degıl mı

hepimizin sirayla canim benim de 28 en gec 30 u :)

Insallah rabbim sana nasip eder bayrama mutlu girersin boyle bi bebisimiz olur sagligiyla beraber

Eklentiler

• $1405950021515.jpg
    $1405950021515.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 29
biraz tirmayalarak geliyo iste cok sukur canim yaa eveet gonul kiz ister ama rabbim be verse iyisini verir :)

Aynen aynı seyı dusunuyrm tuplerım tıkalıda ondan mı asaga ınıyr dıye hatta dedım eskı usul sarımsak mı koysam oraya koku agızdan gelırse tuplerın acık demek mıs ya :9:

Aaaaa o zaten en ozelı hersey onun ıcın degıl mı[/QUOTE]

Kiz guldurdun beni valla hepimiz tavanda yuruyebiliyoruz artik haha bazen esime diyoeum bi dogsun dicem beni cok yordun uzanmaktan bel fitigi oldum diye soylenecem ;)

Aaaaa o zaten en ozelı hersey onun ıcın degıl mı

Kiz guldurdun beni valla hepimiz tavanda yuruyebiliyoruz artik haha bazen esime diyoeum bi dogsun dicem beni cok yordun uzanmaktan bel fitigi oldum diye soylenecem ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Dogsun benım her dedıgımı yapacak zaten ha bıre basına kakcam bu yaptıklarımı :9:

hahaha bizler için uygun yatak modelleri yorulmaya son. ayak dikme ayarlı. olmazsa halkalara takıyosun :9::9::9:

Eklentiler

• $indir.jpg
    $indir.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $casa_days_clasicc_beds_4.jpg
    $casa_days_clasicc_beds_4.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 28
  • $13.hasta yataðý.png
    $13.hasta yataðý.png
    220,6 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Kızlar ya hersey bır vesıle sımdı dusundum de kendımızın bızzat yasadıgı bır sey ablam evlendı 3 yıl sonra bebegı oldu sonra 12 yıl boyunca denedı ama hamıle kalamadı yada tam hamıle kaldı hep dusuk yaptı bebekler tutunamadı ve doktor son care tup bebek dedı ve o sekılde bır bebegı daha oldu doktru sen artık hamıle kalamazsın zor dedı gebelık onlarda korunmayı bıraktı nede olsa olmaz dıye veee suprız 1 yıl sonra 3. bebekte geldı smdı 3 tane evladı var sanırım herseyın zamanı var yoksa 1. ve 3. cocuk kendılıgınden gebe kalınıp 2. bebek neden tüp bebekle olsun kı galıba bızım içinde zamanımı var
Bu arda süt korur lafıda bır sehır efsanesı yasandı bılıyrz süt falan korumadı

Son düzenleme:
Back