Aaaa ne demk sanlı degılsın bak harıka bır kocan var super bır aılen var veeee bızler gbı sahane arkadsların var hanı kendımızıde es gecmeyeyım dedımAyyy 3 tane yegenım var ama 3 ude erkek mumkunse kız olsun bu Elegım kız demı kız
Canım hosgeldın aramızaNe kadr zamandr korunmuyorsun bakalım doktra gıttın mı
ya gittim ama çok garip canım yaa.gebelik için eşim de ben de dr görünmüştük.hiçbisorun yok dedi ama buay sebepsiz bi gecikme var :44:hayırlısı bakalım.yumurta oluşmuş çatlamak üzere dedı doktorum.öyle olunca da ilişki önerdi geçen hafta.çarşamba kontrol var.bakalım döllenmişmi bakıcaz
Biraz mı canım benden baya bır akıo hatta ben yerımden hıc kalmıyrm uyuyrm ertesı gun sabh kalkıyrm dusa bır gıryorum hopppp bırseylerın aktıgını hısedyrm aynı reglı donemındekı gbı
Biraz mı canım benden baya bır akıo hatta ben yerımden hıc kalmıyrm uyuyrm ertesı gun sabh kalkıyrm dusa bır gıryorum hopppp bırseylerın aktıgını hısedyrm aynı reglı donemındekı gbı
aynennnn katiliyom canim :) ben hatta acaba tuplerim tikali ondan mi akiyor derdim bi baktim herkes akiyor diyince normal heral dedim 😗😗
sen onca saat amuda kalk e tabi akınca ben de panik yapıyorum.ama sonra milyon tane spermden sadece 1 tanesinin yumurtayı dölleyebildiğini düşününce rahatlıyorum.kalan sağlar bizimdir
Ovulasyon donemı tamı tamına bız aynen bız hahahah
Test sonucu beklerken bızde bu :18:
sen onca saat amuda kalk e tabi akınca ben de panik yapıyorum.ama sonra milyon tane spermden sadece 1 tanesinin yumurtayı dölleyebildiğini düşününce rahatlıyorum.kalan sağlar bizimdir
Bari tutsa akmasini yine kabul edecez ama bebislerimiz niye gelmiyo hic bi sorun yokken Vesile Anneolmak bizimde hakkimiz bazilarina bakiyorum gidip aldiriyorlar rabbim diyorum isteyene vermiyosun istemeyende gidip kiyiyo o cana aldiriyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herseyin bir aciklamasi vardir be canim rabbiminde vardir bir bildigi napalim sabretcez cook zorr biliyorum hergun yasiyorum bu durumu ama elimizden ne gelirki 😕
Sıcaklardandır belkıde canım ya bıde bız cok takıyrz ya bebek bebek dıye acaba dıyom beyın reglı olmamayamı sartlanıyr . Az daha zorlasak beynımız bebişlede doldururmu kı gobusu
Hic sorma ya yemin ederim artik bel fitigi olacaz ayaklari diklemekten :) gelsin artik bebislerimiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynennnn katiliyom canim :) ben hatta acaba tuplerim tikali ondan mi akiyor derdim bi baktim herkes akiyor diyince normal heral dedim 😗😗
haha bunu unutmuşum yaaa :18:
ama en güzeli de buuu
hepimizin sirayla canim benim de 28 en gec 30 u :)
biraz tirmayalarak geliyo iste cok sukur canim yaa eveet gonul kiz ister ama rabbim be verse iyisini verir :)
Napalım kuzum bızde hayatta hıcbırseyey kolay sahıp olamayanlardanız
Ben tavanda durumeyı öğrendım galıba kızlar yer cekımıne meydan okuyorummmm
Aynen aynı seyı dusunuyrm tuplerım tıkalıda ondan mı asaga ınıyr dıye hatta dedım eskı usul sarımsak mı koysam oraya koku agızdan gelırse tuplerın acık demek mıs ya
Aaaaa o zaten en ozelı hersey onun ıcın degıl mı
hahaha bizler için uygun yatak modelleri yorulmaya son. ayak dikme ayarlı. olmazsa halkalara takıyosun
aslında pazarını kursak hiç te fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?