Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr herkese gunaydınn hadı guzel haberler verın hamişim dıyın reglım gecıktı dıyın![]()
herkese günaydııınnnn
iyi haftalar olsun.![]()
Saolsın canım nasılsın bakalım
iyiyim canım sen nasılsın
işteyim ben. iyi bi hafta olsun istiyorum
şu belimdeki ağrı gitsin, 1 hafta geciken reglim hiç gelmesin istiyorum
bayrama bayram gibi haberle gireyim istiyorummmm
inşallahhhhhhh
Kızlarrr herkese gunaydınn hadı guzel haberler verın hamişim dıyın reglım gecıktı dıyın![]()
herkese günaydııınnnn
iyi haftalar olsun.![]()
Günaydın kızlar
keyifli huzurlu güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz inşallah
bir bayram müjdesi almayı ıstiyorum![]()
Gunaydın kuzucumAyyyy hadıı inşş canım ya barı bırımz dıyelım hamışim benı 2 ay daha smdıden es gectı sızlerle mutlu olmak ıstyrm
Tatlım gunaydınnn ve super otesı ıyı tatıller
olsun canım benim herşeyin hayırlısı hepimiz için vaktiyle gelsin bebişlerimizvalla benim son 5 gün inşallah gelmez tatile gidicez belki bebişimizle gideriz
aam bu ay umutlu değilim gibi ya bide sancım var nedenini bilmediğim o yuzden arada kaldım bekleyip görücez artık
![]()
günaydın iyi haftalar... reglim gecikti ama hamiş diilimKızlarrr herkese gunaydınn hadı guzel haberler verın hamişim dıyın reglım gecıktı dıyın![]()
Eee kuzucum nerelerdesın bakalım basladı dımı tatilsaol bebegimm mucxss inssllah
Ayyy hadı inş bebişe işarettır bunlar canım benımbat en gecc 30 u beninm gobegimde ince sizi oluyo ya igne batar gibi niyekiins bebis gelir
günaydın iyi haftalar... reglim gecikti ama hamiş diilimnapçaz şimdi bat 7 temmuzdu:26:
bat en gecc 30 u beninm gobegimde ince sizi oluyo ya igne batar gibi niyekiins bebis gelir
Aynen kuzum ya bende de var o batmalar benimde 26 si :) acaba bebisler mi var
Merhaba arkadaslar topigi bastan beri okudum hepiniz cok tatlisiniz insallah hayirli zamanda hepimizin olur.ben yeni kayit oldum ilk buraya yaziyorum. 28 yasindauim 1 yillik evliyim bizde bebis istiyorz 23 tem bat.bakalim olmam ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bole tam gobek deliginin yaninda ince bir sizi sanki igne batirip cekiyolar gibimi allah allah niye bole oluyorki garip insallah kotu birsey olmasinda