• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Kızlarrr herkese gunaydınn hadı guzel haberler verın hamişim dıyın reglım gecıktı dıyın :9:

Saolsın canım nasılsın bakalım

iyiyim canım sen nasılsın :34:

işteyim ben. iyi bi hafta olsun istiyorum :32::32:

şu belimdeki ağrı gitsin, 1 hafta geciken reglim hiç gelmesin istiyorum :23::23:
bayrama bayram gibi haberle gireyim istiyorummmm :24::24:
inşallahhhhhhh

iyiyim canım sen nasılsın :34:

işteyim ben. iyi bi hafta olsun istiyorum :32::32:

şu belimdeki ağrı gitsin, 1 hafta geciken reglim hiç gelmesin istiyorum :23::23:
bayrama bayram gibi haberle gireyim istiyorummmm :24::24:
inşallahhhhhhh

Ayyyy inş canım ya :21: :21: :21:
Bende su 1 ay hemen gecsın dogum kontrl hapım bıtsın ve bebegm gelsn ıstıyrum

Günaydın kızlar :16:
keyifli huzurlu güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz inşallah :16:
bir bayram müjdesi almayı ıstiyorum:52:

Gunaydın kuzucum :9: Ayyyy hadıı inşş canım ya barı bırımz dıyelım hamışim benı 2 ay daha smdıden es gectı sızlerle mutlu olmak ıstyrm

Gunaydın kuzucum :9: Ayyyy hadıı inşş canım ya barı bırımz dıyelım hamışim benı 2 ay daha smdıden es gectı sızlerle mutlu olmak ıstyrm

olsun canım benim herşeyin hayırlısı hepimiz için vaktiyle gelsin bebişlerimiz :16: valla benim son 5 gün inşallah gelmez tatile gidicez belki bebişimizle gideriz :52: aam bu ay umutlu değilim gibi ya bide sancım var nedenini bilmediğim o yuzden arada kaldım bekleyip görücez artık :51:

olsun canım benim herşeyin hayırlısı hepimiz için vaktiyle gelsin bebişlerimiz :16: valla benim son 5 gün inşallah gelmez tatile gidicez belki bebişimizle gideriz :52: aam bu ay umutlu değilim gibi ya bide sancım var nedenini bilmediğim o yuzden arada kaldım bekleyip görücez artık :51:

Öyle deme kuzum ya hemen umıtsızlıge kapılmk yok olacak inşş :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

saol bebegimm mucxss inssllah
Eee kuzucum nerelerdesın bakalım basladı dımı tatil :8:

bat en gecc 30 u beninm gobegimde ince sizi oluyo ya igne batar gibi niyeki :( ins bebis gelir
Ayyy hadı inş bebişe işarettır bunlar canım benım :9: Teyze olmak ıstıyorum artık hadı kızlar :9:

günaydın iyi haftalar... reglim gecikti ama hamiş diilim :50:napçaz şimdi bat 7 temmuzdu:26:

Ama baya gecıkmıs canım ya doktra gıttın mı ne dedı

insallah tatlim hazirlik yapiyorum daha gitmedik son saatler stresliyim insallah teyze yaparim seni donuste ama ben okadar sansli degilimki herseyim zor olur insallah bakalim

Merhaba arkadaslar topigi bastan beri okudum hepiniz cok tatlisiniz insallah hayirli zamanda hepimizin olur.ben yeni kayit oldum ilk buraya yaziyorum. 28 yasindauim 1 yillik evliyim bizde bebis istiyorz 23 tem bat.bakalim olmam ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar topigi bastan beri okudum hepiniz cok tatlisiniz insallah hayirli zamanda hepimizin olur.ben yeni kayit oldum ilk buraya yaziyorum. 28 yasindauim 1 yillik evliyim bizde bebis istiyorz 23 tem bat.bakalim olmam ins.

hayirli olsun sekerim hosgeldin tedavi oldunmu hic bizim topik bur sahane :)

Hosbuldum canm.Yumurtlama tembelligi varmis 2 ay klomen kullandim.bu ay da matofin verdi doktor ama bel ve kasik agrim var adet olcakmisim gibi goguslerim hiç agrimazdi bu ay cok agriyor bakalm nasip hersey.

bole tam gobek deliginin yaninda ince bir sizi sanki igne batirip cekiyolar gibimi allah allah niye bole oluyorki garip insallah kotu birsey olmasinda

Evet bi anda oluyo sonra geciyo niye olur ki dahada var adet olmamiza :/ bu arada tatile mi cikiyosun tatlim ben kacirdim o arayi heralde :)

Back