Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

inşallah artmıştır. kendini sıkma rahat git canım.

benim 1 bile çıkmadı bi daha yaptır diyolar bi de yaa

Canım kaç gündür öyle mucizeler okuyorum ki olur inş bebişlerimiz benimde hep 1.2 çıkıyo bilmiyorum ki artar mı Allah'ım hayırlısını nasip etsin sen kaç aydır deniyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah artmıştır. kendini sıkma rahat git canım.

benim 1 bile çıkmadı bi daha yaptır diyolar bi de yaa

Benide tutmadi kizlar yarin doktora gidicem kontrole cok heycanliyim insallah degerim artmistir dua edin bana nolurrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah cnm. Hakkimizda herseyin hayırlısı olsun.

Kizlar ya cok fena yumurtaliklarim agrio hissediyrm. Belim de kopuyo. Acaba ??????
Umitlenip uzulmiyim diyrm ama bnim hic bole olmazdi

İnşallah seni hamiş olarak yazarız canım .
Ama ben şahsen kendimi çok dinliyorum herhalde gecen göğüslerim çok hassaslaştı hiç olmazdı ümitlendim fıs yine ::/

Amin canim ins. Ne guzel dua etmissin. Ins rabbim yuzumuzr guler, ona actigimz elleri geri cevirmez, yakarisimizi duyar bizi mutluluga bogar...

Hic ama hic iyi degilim kizlar berbt bir haldeyim kistlerim aynen duruyr doktrum suana kadr coktan gecmeliydi dedi dogum kontrol hapi verdi gecmezsede amlyt dedi

Hic ama hic iyi degilim kizlar berbt bir haldeyim kistlerim aynen duruyr doktrum suana kadr coktan gecmeliydi dedi dogum kontrol hapi verdi gecmezsede amlyt dedi

gunaydin kuzum yaa uzulme bakim aa birincisi kistinin adi ne ikincisi kac cm ve kactane ne ameliyati yahu olucak ismi oyle sakin ol

Ben 4 aydir deniyorum canim ve ilk bebegim olucakk insallahh Allahim nasip ederse

Alinti yapyrm elegimcim biri basit kist 3.5 digeri over kist 3.6 kan degerlrme bakick smdi hastnede tahlil sonucmu beklyrm 2 tane ve sag da 1 solda 1

Ben 4 aydir deniyorum canim ve ilk bebegim olucakk insallahh Allahim nasip ederse

Bende iik bebeğe 4. Ayımda hamile kaldım ama öldü bu aylarda kalırsın canım rahat ol ben kürtajdan dolayı korkuyorum kalmam diye

Bende iik bebeğe 4. Ayımda hamile kaldım ama öldü bu aylarda kalırsın canım rahat ol ben kürtajdan dolayı korkuyorum kalmam diye

Kurtajmi oldun canim dusmedimi

Alinti yapyrm elegimcim biri basit kist 3.5 digeri over kist 3.6 kan degerlrme bakick smdi hastnede tahlil sonucmu beklyrm 2 tane ve sag da 1 solda 1

korkma bebisim bakma sen onlara sakinles sakin bir doktorlada kalma her doktor herseyi biliyor diye birsey yok tamammi birkeresinde ben doktora gitmistim bana dediki aa senin 8 santim kistin var hemen amaliyat dedi ciktim ordan gittim baska doktora kim demis onu dedi yaa sen 1 ay bekle adetle atmazsanbakariz demisti sonrada bida hic gitmemistim 8 cm nedemek oldurur adami be bole iste oyuzden stres yapma gececek tammami bebegim biz aile olduk burda uzulmene dayanamyiz

Cerencim ne dualar ediyrum bi bilsen ama anlamyrm 3.5 bir kist icin kuck degil mi

Cerencim ne dualar ediyrum bi bilsen ama anlamyrm 3.5 bir kist icin kuck degil mi

kucuk tabi canim bence sen sogan suyu ic cok faydali o kistlere birde rahminin heryerini kaplamadiysa almalarina gerek yok ilacla eritmeye calisacaklar bu adam sna onceden dogum kntrol hapi hic verdimi eritmeye calistimi ben bu konuda cok sey biliyorum acele kararverme

Elegim saolsun kuzum iyiki sizler varsiniz . Bunun lafi ile amlyt olmam tabiki aslinda korkmamda amlyttan iste yumrtlk rezervlern dusuyr falan diyorlar ya o beni korkutuyr ozel hastnler ne kolay amlyt lafini agzina aliyr ya

Of ağlattın beni canım çok duygulandım aminnn yazarız inş destek olalım doğru diyorsun herşey beyinde bitiyo moral moral moral

Aynen cnm moral çok önemli bu ara eşimlede aramı ıyı tutuyorum inanki pskolejım bozulmasın dıye bebek olsun dıye artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…