inşallah artmıştır. kendini sıkma rahat git canım.
benim 1 bile çıkmadı bi daha yaptır diyolar bi de yaa
Canım kaç gündür öyle mucizeler okuyorum ki olur inş bebişlerimiz benimde hep 1.2 çıkıyo bilmiyorum ki artar mı Allah'ım hayırlısını nasip etsin sen kaç aydır deniyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benide tutmadi kizlar yarin doktora gidicem kontrole cok heycanliyim insallah degerim artmistir dua edin bana nolurrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ya cok fena yumurtaliklarim agrio hissediyrm. Belim de kopuyo. Acaba ??????
Umitlenip uzulmiyim diyrm ama bnim hic bole olmazdi
Inanamiorum ki ya sizce cidden hamile miyim aaabugn regl gunm ama yapmadm test regl de olmadm iki gun daha bekliycm sonra yapcm test hayirlisi olsunnn rabbim hepinize nasip etsin insaallah rabbim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine acilan hic bi eli geri cevirmesnn
💕✨
Hic ama hic iyi degilim kizlar berbt bir haldeyim kistlerim aynen duruyr doktrum suana kadr coktan gecmeliydi dedi dogum kontrol hapi verdi gecmezsede amlyt dedi
Canım kaç gündür öyle mucizeler okuyorum ki olur inş bebişlerimiz benimde hep 1.2 çıkıyo bilmiyorum ki artar mı Allah'ım hayırlısını nasip etsin sen kaç aydır deniyorsun
Ben 4 aydir deniyorum canim ve ilk bebegim olucakk insallahh Allahim nasip ederse
Bende iik bebeğe 4. Ayımda hamile kaldım ama öldü bu aylarda kalırsın canım rahat ol ben kürtajdan dolayı korkuyorum kalmam diye
Hic ama hic iyi degilim kizlar berbt bir haldeyim kistlerim aynen duruyr doktrum suana kadr coktan gecmeliydi dedi dogum kontrol hapi verdi gecmezsede amlyt dedi
Alinti yapyrm elegimcim biri basit kist 3.5 digeri over kist 3.6 kan degerlrme bakick smdi hastnede tahlil sonucmu beklyrm 2 tane ve sag da 1 solda 1
Cerencim ne dualar ediyrum bi bilsen ama anlamyrm 3.5 bir kist icin kuck degil mi
Of ağlattın beni canım çok duygulandım aminnn yazarız inş destek olalım doğru diyorsun herşey beyinde bitiyo moral moral moral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?