• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

kızlar aranıza dün katıldım 5 aylık evliyim, rabbim nasip ederse bebek düşünüyoruz. evlendikten sonra adet düzenim biraz şaştı hormon dengelerinden sanırım ama son 3 aydır gayet düzgün . 1 gün geri geliyor . 21-20-19 şeklinde olmuştum bu ay beklediğim tarih 18 yani dündü. lavaboya gitmekten bazı malum şeyleri görmekten korkuyorum . dün hafif bir rahatsızlık vardı ama regl ağrısı da değildi şiddetsiz. midemde yanma hissediyorum oruca bağlıyorum. test yapmaktan korkuyorum. biliyorum kısa bir süre 3 ay denedik ama regl yaklaştıkça psikolojik olarak bişeyler hissediyorum sanki :) hatta regl günüme bir gün kala test yaptığımda oldu, o tek çizgiyi hele de psikolojik de olsa bişeyler hissedince görmek çok üzücü , yıkıcı :50::50: öyle işte yazmak istedim :(

Hosgeldin canim. Insallah bekledigin suprizle kavusursun. Allah yuzuns guler.
Bende onun icin bekliyorum. Tek cizgiyi gormeye dayanamam. Olacaksa direk adet olayim diyorum. Bnimde 2gun kaldi.
Bakalim allah hayrlisini versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen bakma onlara kuzum ben sana anlattim yasadiklarimi ne dedi bana doktor almak zorundayim herseyini dedi demi ama sonuc alamadi ;) korkma sen bi kere kistlerin cok kucuk benim 13 cm di bu kadar buyuk olmaliki ameliyat olsun patlar onlar su ara kanamanida onlar yapmis belli ki

Cnm sen 8 yıllık mı evlisin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin canim. Insallah bekledigin suprizle kavusursun. Allah yuzuns guler.
Bende onun icin bekliyorum. Tek cizgiyi gormeye dayanamam. Olacaksa direk adet olayim diyorum. Bnimde 2gun kaldi.
Bakalim allah hayrlisini versin

hoşbuldum cnm sağol, evet tek çizgi sinir bozucu birşey. bir yandan kendimi olumsuz herşeye hazırlıklı olmaya adapte ediyorum:18::18::18:, bir yandan da korkmuyor değilim . hani özellikle ilk aylar çok önemli olduğu için orucun bir etkisi olurmu bilmiyorumki :18::18:

Elegim gulsah abla gamzr kardelen cuneytugba hepnz cok saolun allh razi olsun kistimin biri sagdki basit soldaki hemrjk kistmis ca125 22.9

hoşbuldum cnm sağol, evet tek çizgi sinir bozucu birşey. bir yandan kendimi olumsuz herşeye hazırlıklı olmaya adapte ediyorum:18::18::18:, bir yandan da korkmuyor değilim . hani özellikle ilk aylar çok önemli olduğu için orucun bir etkisi olurmu bilmiyorumki :18::18:

hosgeldin canim ama orucun hicbir etkisi olmaz hamileliginin farkinda olmadan insanlar neler neler yapiyor birsey olmuyor rabbim oyle bir korurki sen hic mereka etme

hosgeldin canim ama orucun hicbir etkisi olmaz hamileliginin farkinda olmadan insanlar neler neler yapiyor birsey olmuyor rabbim oyle bir korurki sen hic mereka etme

hoşbuldum cnm sağol , yalnız şöyle bir durum var bat 18.07 ve ben tek çizgiyi görmekten korktuğum için test yapmadım beklemedeyim. özellikle gebelik öncesi folik asit de kullanmadım bilmiyorum ama korkuyrum :14: belkide psikolojik ondna olmadım henüz :14::14:

Hamilelik oncesi folil asidin bi artisi var mi kizlar??

Hamilelik oncesi folil asidin bi artisi var mi kizlar??

hastanede çalışan ve çevresinde çokca hamile olan bir arkadaşım özellikle doktorların düşünmeye başlanıldığında kullanılmasını tavsiye ettiğini söyledi.vucutta depolanmayan bir vitamin sonuçta. bir zararı yok. ayrıca nette de görmüştüm düşükle sonuçlanan bir gebeliğe doktorun açıklaması b vtamini imiş. ben almıştım bu ilaçtan bir iki içtim ama sonra bıraktım. deniyoruz ama ne zaman olacağı da belli değil ki ivitaminde olsa ilaca bağımlı olmak istemedim açıkcası ama yemek düzenime dikkat ediyordum şimdi ramazan olınca ondan korkuyorum korkularımın biraz da sebebi bunlar aslında

Slm arkdaslr forumda yeniyim lutfen yardimci olun adetim duzenlidir en fazla 2 3 gun gecikir bu ay adetten 5 gun once kahverengi akinti ardindan adete benzer kanama basladi ama o kadar yogun deil suan adetime 3gun var ..bilgisi olan var mi??????

Slm arkdaslr forumda yeniyim lutfen yardimci olun adetim duzenlidir en fazla 2 3 gun gecikir bu ay adetten 5 gun once kahverengi akinti ardindan adete benzer kanama basladi ama o kadar yogun deil suan adetime 3gun var ..bilgisi olan var mi??????

şuan devam ediyor mu kanama?

Evet ama soyledigim gibi yogun deil ne olabilir ???bilginize ihtiyacim var

cnm inş. iyi şeylerin habercisidir diyeceğim ama hala devam etmesi düşündürücü. bir arkadaşım adet tatirhinden bir hafta önce açık böyle pembemsi lekelenmeler olmuştu o ay hamile olduğunu öğrendi yerleşme kanaması dedilen olaymış. ama senin hala devam ediyorsa bir sıkıntı olabilir doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum

cnm inş. iyi şeylerin habercisidir diyeceğim ama hala devam etmesi düşündürücü. bir arkadaşım adet tatirhinden bir hafta önce açık böyle pembemsi lekelenmeler olmuştu o ay hamile olduğunu öğrendi yerleşme kanaması dedilen olaymış. ama senin hala devam ediyorsa bir sıkıntı olabilir doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum
P.tesi gitcem dr a bugun 2. Gunu kanamanin ins kotu bisey yoktur cok korkuyorum:-(

Gamzecim afg ye bakmamislar o ne demk ki. Buarda testte beta hcg ye de bakilms 1.20 ngtvi dktr 10 gn snra idrarda gebelk testi yap gende dedi ve dogm kontrl hapina hemn basla dedi
Ama dgm kontrl hapi kullanrkn regli olunmaz dmi kizlr benm 1 hafta snra reglm szce ne zamn baslayim

Back