• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Elegim saolsun kuzum iyiki sizler varsiniz . Bunun lafi ile amlyt olmam tabiki aslinda korkmamda amlyttan iste yumrtlk rezervlern dusuyr falan diyorlar ya o beni korkutuyr ozel hastnler ne kolay amlyt lafini agzina aliyr ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sende iyiki varsin💚💚💚 aynen oyle her ameliyat rezerv azaltiyor ve kurcaliyolar son care o olmali ki suanki teknolijiyle amaliyat hemen ilk care deil

Gunaydin kizlarrr.
Cemrekara sana da gecmis olsun canim. Ins bisey yoktur icini ferah tut. Bugun bnim bat a 2gun kaldi kizlar. Bugece ruyamda bebek gordum bende. Hamile bi arkadasim var dun aksam onunla gorustum. Ondan mi etkilendim bilmiyrm ama ruyamda onun dogum yaptigini gordum. Kucagima aldim falan. Erkek bebek onunki. Ins hayrli haberler alirimmmm :)) :))
Sizlerde durumlar nasil. Gunluk degerlendirme yapalim bakalim.

Alinti yapyrm elegimcim biri basit kist 3.5 digeri over kist 3.6 kan degerlrme bakick smdi hastnede tahlil sonucmu beklyrm 2 tane ve sag da 1 solda 1

Uzulme kuzum telaslanmada sakin ol kistlerin boyutlari kucuk turleri onemli kanda afp oranini ve ca larini yaz banada canim

Kurtajmi oldun canim dusmedimi

Yok canım bi damla kan gelmedi meğer ölmüş bebeğim içime doğdu kontrol günüme daha vardı doktorumu aradım gel dedi muayene etti 18 20 hün oluyo ölmüş karnında hemen kürtaja almak zorundayım dedi kahroldum ve kürtajdan iki gün sonra sancım geçmeyince doktoru aradım meğer parça kalmış ikinci kürtajı oldum doktorlar hasar kalmamış diyo ama ben korkuyorum canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım bi damla kan gelmedi meğer ölmüş bebeğim içime doğdu kontrol günüme daha vardı doktorumu aradım gel dedi muayene etti 18 20 hün oluyo ölmüş karnında hemen kürtaja almak zorundayım dedi kahroldum ve kürtajdan iki gün sonra sancım geçmeyince doktoru aradım meğer parça kalmış ikinci kürtajı oldum doktorlar hasar kalmamış diyo ama ben korkuyorum canım

Ins bisey yoktur canim merak etme sen. Kurtaj olan herkesde hasar kalmio.
Icine boyle kotu dusunceleri getirme.
Iyi dusun iyi olsun...

Aynen cnm moral çok önemli bu ara eşimlede aramı ıyı tutuyorum inanki pskolejım bozulmasın dıye bebek olsun dıye artık hayırlısı

Âmin canım inş olur bi an önce sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere

Gazme elegim hepinz cok saolun sonclari yazarm size. Smdi verdi dogm kontrl hapi kullan dedi 1 ay snra gene gel dedi .dedim doktr bey ne amlyti her amlyt rezevr dusurmyr mu evet dusuryr dedi ama gecmezse napalm boylemi kalsin dedi

Gazme elegim hepinz cok saolun sonclari yazarm size. Smdi verdi dogm kontrl hapi kullan dedi 1 ay snra gene gel dedi .dedim doktr bey ne amlyti her amlyt rezevr dusurmyr mu evet dusuryr dedi ama gecmezse napalm boylemi kalsin dedi

Canım geçmiş olsun ne dedi doktor neden doğum kontrol hapı verdi kistmi varmış ki

Ins bisey yoktur canim merak etme sen. Kurtaj olan herkesde hasar kalmio.
Icine boyle kotu dusunceleri getirme.
Iyi dusun iyi olsun...

Sağol canım inş kalmamıştır doğru söylüyorsun güzel düşünmem lazım inş bi daha bu kürtaj işi başıma gelmez kimsenin gelmesin Rabbim isteyen herkeze bebişlerini nasip etsin

Cok gecmis olsun canim yaaa ama unutma hersey Allahtan napalim insallah bi sorun kalmamistir icini ferah tut canim senn bende oyle yapiyorumm

Gunaydin kizlarrr.
Cemrekara sana da gecmis olsun canim. Ins bisey yoktur icini ferah tut. Bugun bnim bat a 2gun kaldi kizlar. Bugece ruyamda bebek gordum bende. Hamile bi arkadasim var dun aksam onunla gorustum. Ondan mi etkilendim bilmiyrm ama ruyamda onun dogum yaptigini gordum. Kucagima aldim falan. Erkek bebek onunki. Ins hayrli haberler alirimmmm :)) :))

Bende erkek bebek görüyorum canım rüyamda son 4 gün reglime hayırlara yoralım Allah'ın izniyle güzel haberlerini alırız inş

Cok gecmis olsun canim yaaa ama unutma hersey Allahtan napalim insallah bi sorun kalmamistir icini ferah tut canim senn bende oyle yapiyorumm

Evet canım beyinlerimizi rahat bırakmayınca olmayacak heralde

Gulsah abla aynen oyle kistlerm var sag yumrtlkta 1 solda bir 3.5 ve 3.6 boytlari doktr dgm kntrl hapi verdi gecmzsede amlyt dedi

Gulsah abla aynen oyle kistlerm var sag yumrtlkta 1 solda bir 3.5 ve 3.6 boytlari doktr dgm kntrl hapi verdi gecmzsede amlyt dedi

Ay cnm geçmiş olsun takma kafaya olsun herseyde bir hayır vardır cnm belkide bu tedavıyle hamıle kalacan öyle düşün cnm

Sen bakma onlara kuzum ben sana anlattim yasadiklarimi ne dedi bana doktor almak zorundayim herseyini dedi demi ama sonuc alamadi ;) korkma sen bi kere kistlerin cok kucuk benim 13 cm di bu kadar buyuk olmaliki ameliyat olsun patlar onlar su ara kanamanida onlar yapmis belli ki

Son düzenleme:
Alinti yapyrm elegimcim biri basit kist 3.5 digeri over kist 3.6 kan degerlrme bakick smdi hastnede tahlil sonucmu beklyrm 2 tane ve sag da 1 solda 1

Canim hic uzulme benim ablaminda kist vardi hep doktorlara gidiyordu kontrole 8 ay korunmadi doktorlar hep haplar bilmemneler verdiler tedavi gordu hep en son artik yeter icmicem hap doktorada gitmicem dedi birakti ve o ay da hamile kaldi suan 5 haftalik hamile

Elegim gulsah abla gamzr kardelen cuneytugba hepnz cok saolun allh razi olsun kistimin biri sagdki basit soldaki hemrjk kistmis ca125 22.9

Elegim gulsah abla gamzr kardelen cuneytugba hepnz cok saolun allh razi olsun kistimin biri sagdki basit soldaki hemrjk kistmis ca125 22.9

Tatlim ca125 gayet normal afp ne bakmislar mi

Gunaydin kizlarrr.

kızlar aranıza dün katıldım 5 aylık evliyim, rabbim nasip ederse bebek düşünüyoruz. evlendikten sonra adet düzenim biraz şaştı hormon dengelerinden sanırım ama son 3 aydır gayet düzgün . 1 gün geri geliyor . 21-20-19 şeklinde olmuştum bu ay beklediğim tarih 18 yani dündü. lavaboya gitmekten bazı malum şeyleri görmekten korkuyorum . dün hafif bir rahatsızlık vardı ama regl ağrısı da değildi şiddetsiz. midemde yanma hissediyorum oruca bağlıyorum. test yapmaktan korkuyorum. biliyorum kısa bir süre 3 ay denedik ama regl yaklaştıkça psikolojik olarak bişeyler hissediyorum sanki :) hatta regl günüme bir gün kala test yaptığımda oldu, o tek çizgiyi hele de psikolojik de olsa bişeyler hissedince görmek çok üzücü , yıkıcı :50::50: öyle işte yazmak istedim :(

Bende erkek bebek görüyorum canım rüyamda son 4 gün reglime hayırlara yoralım Allah'ın izniyle güzel haberlerini alırız inş

Hadi bakalim ins. Hayirlisi olsun :)

Back