Kızlar kanamam devam edıyr ve cogaldı doktrumu aradm yarn sabha randuvu aldm poff dua edın kotu bırsey cıkmasın![]()
Noldu canımm sana ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kanamam devam edıyr ve cogaldı doktrumu aradm yarn sabha randuvu aldm poff dua edın kotu bırsey cıkmasın![]()
gidicem de başka bi yere gidicem yarın.
aaa iyi o zaman ben tezahürat da yaparımhadi yavrum hadi aslanımm
![]()
bebegim mutlaka o istemese bile kan tahlili yaptirdin vucudunda mikrop varmi bakk ihamele gelmez beni dinle basima geldi cunku
Noldu canımm sana ?
bebegim mutlaka o istemese bile kan tahlili yaptirdin vucudunda mikrop varmi bakk ihamele gelmez beni dinle basima geldi cunku
Anee qaraqız mı yaptrck kan tahlılı hee bende ben yapcm sandm :)
ona baktırdım bişey çıkmadı. doktor da bulamıyorum ya. özel merkezler hafta sonu çalışmıyo :44:
Pof kuzucum ya anlamadım kı ne oldu bana ara kanama yasıyrum 1 hafta surdu neredeyse basta cok azdı ama smdı baya baya gelıyr
Tamam kuzum yaptırayım baska ekstra sormam gerekn bırsey var mı pekı. Hem ben gecen ay 28 ınde oldum yarn 21. gunummu olcak smdı benım
yooook cemreee sanaaaaa yaa kanaman varya ondan alintilar karismis
Hee temem o zamn yaptırayım kuzucum :) doktra sormam gerekn en onemlı sey ne . Bence kıstlerden dolayı boyle oldu yada denızden mıkrop kaptım
once sikintini anlat sonrada deki bebek iamstiyorum olmuyor de zaten o muayene ede r bise sormana gerek yok
yok gülüm izmirdeyim![]()
kuzuum onu sana demedim :) aaa ozeller nasil haftasonu calismaz burda 6 7 kadar haftasonlarida bazi doktorlar calisiyo iyi arastir
O zaman ben geliyorum kuzum cayi demle tatlisa benden![]()
yaz uygulamasıymış. töbe yaaa
gel kız gel
Haftasonu ve 24 saat acik olan bi uer var tatlim ozel tip merkezi bizim burda hatayda zeybek tip merkezi guzel bi yerdir ama kadin dogumcusu yeni :/
sgk anlaşmalı mı
Haftasonu ve 24 saat acik olan bi uer var tatlim ozel tip merkezi bizim burda hatayda zeybek tip merkezi guzel bi yerdir ama kadin dogumcusu yeni :/
Pof kuzucum ya anlamadım kı ne oldu bana ara kanama yasıyrum 1 hafta surdu neredeyse basta cok azdı ama smdı baya baya gelıyr
Tamam kuzum yaptırayım baska ekstra sormam gerekn bırsey var mı pekı. Hem ben gecen ay 28 ınde oldum yarn 21. gunummu olcak smdı benım
Evet senle benim tarihler aynıydı ??ihmal etme sakın kuzum .Neden olur bir fikrim yok ama .Bşze de haber ver
ben artık doktora gidene kadar free takılcamolursa olur olmazsa çay demleriz
![]()