• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

gidicem de başka bi yere gidicem yarın.

aaa iyi o zaman ben tezahürat da yaparım :1: hadi yavrum hadi aslanımm :52::52:

Kızlar kanamam devam edıyr ve cogaldı doktrumu aradm yarn sabha randuvu aldm poff dua edın kotu bırsey cıkmasın :(

bebegim mutlaka o istemese bile kan tahlili yaptirdin vucudunda mikrop varmi bakk ihamele gelmez beni dinle basima geldi cunku

Noldu canımm sana ?

Pof kuzucum ya anlamadım kı ne oldu bana ara kanama yasıyrum 1 hafta surdu neredeyse basta cok azdı ama smdı baya baya gelıyr

bebegim mutlaka o istemese bile kan tahlili yaptirdin vucudunda mikrop varmi bakk ihamele gelmez beni dinle basima geldi cunku

Tamam kuzum yaptırayım baska ekstra sormam gerekn bırsey var mı pekı. Hem ben gecen ay 28 ınde oldum yarn 21. gunummu olcak smdı benım

Pof kuzucum ya anlamadım kı ne oldu bana ara kanama yasıyrum 1 hafta surdu neredeyse basta cok azdı ama smdı baya baya gelıyr

Tamam kuzum yaptırayım baska ekstra sormam gerekn bırsey var mı pekı. Hem ben gecen ay 28 ınde oldum yarn 21. gunummu olcak smdı benım

yaa evet ilk gunden say birde hangi gun basladi kanaman onu de ara kanama dir diye gecistirmesin seni baksin iyice

Hee temem o zamn yaptırayım kuzucum :) doktra sormam gerekn en onemlı sey ne . Bence kıstlerden dolayı boyle oldu yada denızden mıkrop kaptım

once sikintini anlat sonrada deki bebek iamstiyorum olmuyor de zaten o muayene ede r bise sormana gerek yok

once sikintini anlat sonrada deki bebek iamstiyorum olmuyor de zaten o muayene ede r bise sormana gerek yok

Zaten doktr ıstedgmı bılıyr canım gecen aylarda da ona gıttım baktı bır sorun yok sdce kıst var dedı o zamn ben hıc bır sey demeyım ona bırakayım ısı :9: Gercı kıstım gıtsın dıye dogm kontrl hapı kullanayım dıyrm ama sonrada kloemn versın :9:

Evet senle benim tarihler aynıydı ??ihmal etme sakın kuzum .Neden olur bir fikrim yok ama .Bşze de haber ver

Back