- 6 Şubat 2012
- 687
- 133
- 83
aradım yarın çalışmıyolarmış
Alla alla nasil calismiyolar ya aciklar :/
Kuzum benim doktorum var ama biraz uzakta ayrancilarda medifema hastanesinde cok tatli kadindir alev hanim cmrt calisiyolar yarim gun ama :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aradım yarın çalışmıyolarmış
Alla alla nasil calismiyolar ya aciklar :/
Kuzum benim doktorum var ama biraz uzakta ayrancilarda medifema hastanesinde cok tatli kadindir alev hanim cmrt calisiyolar yarim gun ama :/
canım ben çiğlide oturuyorum yetişemem ki öğlene kadar![]()
Baklm tatlım yarın bellı olcak haber verırım sızede kasıklarım da da batmalar agrılar olmaya basladı
Allah korusun canımm![]()
ben artık doktora gidene kadar free takılcamolursa olur olmazsa çay demleriz
![]()
Tebrik ederim canim hamilesinnn allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gördum canım tebrıkler hamişsin![]()
![]()
![]()
Bızım ıcınde dua et canım hamılelerın duası kabul olurmus
evet canım biliyorum. geçen sene gitmiştim. rahim filmi çekecek yer arıyodum. bi orada uygundu fiyatı ama bu sene %250 artırmışlar
Olur olur inş canım çayını da demlersin bebişinle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi akşamlar cnm nbr
İyi geceler senidemi uyku tutmuyor
Benide tutmadi kizlar yarin doktora gidicem kontrole cok heycanliyim insallah degerim artmistir dua edin bana nolurrr
Âmin canım inş artmıştır hayırlı haberlerini alırız
Evet testi 1.2 olup hamile çıkanlar varmış onları okuyorum( reglime 9 gün varken test yaptırmıştım 1.2 ydi şimdi 4 gün kaldı reglime ve belim kasıklarımda sancı var regli olacam heraşde
Üzülme ama üzülmeyelim birbirimize destek olalım inşallah hepimizin olacak çitlenbikleri burdada yazacaz çok yaramazlar diye:))))
Benide tutmadi kizlar yarin doktora gidicem kontrole cok heycanliyim insallah degerim artmistir dua edin bana nolurrr
Evet testi 1.2 olup hamile çıkanlar varmış onları okuyorum( reglime 9 gün varken test yaptırmıştım 1.2 ydi şimdi 4 gün kaldı reglime ve belim kasıklarımda sancı var regli olacam heraşde