Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

gerçek tabi çok var böyle koş git kan testi yaptır bize de dua et inşallah bizde görürüz silik çizgiyi:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Inan kı sana oyle dua edıyorum kıııı bu su an yasadıgımın kat be katını Rabbım yasatsın sana ınsallah ve dıger ısteyenlere...Benım gıbı mutluluk gozyasları dokun ınsallah..Allah razı olsun cvb verdıgın ıcın ..bana dua edın arkdaslar bes kez kalbı atmadı benım gebelıklerı mhep sonlandı.Insallah bu sefer yasamam aynılarını..bırbucuk senedır hayata kusmustum Rabbım yuzlerınızı guldursun

Inan kı sana oyle dua edıyorum kıııı bu su an yasadıgımın kat be katını Rabbım yasatsın sana ınsallah ve dıger ısteyenlere...Benım gıbı mutluluk gozyasları dokun ınsallah..Allah razı olsun cvb verdıgın ıcın ..bana dua edın arkdaslar bes kez kalbı atmadı benım gebelıklerı mhep sonlandı.Insallah bu sefer yasamam aynılarını..bırbucuk senedır hayata kusmustum Rabbım yuzlerınızı guldursun

allah razı olsun kardeşim

benimde tam arefe günü allahım inşallah olmaz yaaa tam 7 gün üstüste ilişki oldu bıktım artık tutarsa tutsun arkadaşım evlendi hiç ated olmadı hemen gebe kaldı

7 gün üst üste doğru bir yöntem değil, sperm kalitesi düşer. Birer gün arayla ve sabahları ilişki en garanti yöntem. Bu şekilde hem fiziksel hem de psikolojik olarak yıpranırsınız canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

7 gün üst üste doğru bir yöntem değil, sperm kalitesi düşer. Birer gün arayla ve sabahları ilişki en garanti yöntem. Bu şekilde hem fiziksel hem de psikolojik olarak yıpranırsınız canım.

denemedim mi sanki sabah akşam gece gündüz olmadı olmadı belki böyle olur dedim allah büyük yoruldum artık onu iç bunu iç

Aaa.. neden cnm bi yan etkisini mi gördün ilacın?

Yaa cnm aşırı sancım oldu yımurtlama donemımde resmen ağladım yaa ikişkiye bile giremedim dedim içim patlayacak sanırım göğüslerin şişti farklı biri oldum geçen ay aşırı asabi oldum herkezde bir olmaz sanırım beni öldürdü resmen

Kesin sonucu yaz bize cnm

Yaa cnm aşırı sancım oldu yımurtlama donemımde resmen ağladım yaa ikişkiye bile giremedim dedim içim patlayacak tanırım göğüslerin şişti farklı biri oldum geçen ay aşırı asabi oldum herkezde bir olmaz sanırım beni öldürdü resmen

Hımm bende cok ağrı olmadı cmm da az az sancı yaptı ama eşim de bu ay barut gibisin herseye hemen ofkeleniyorsun diyordu ilactan demekki :53:

Yaa cnm aşırı sancım oldu yımurtlama donemımde resmen ağladım yaa ikişkiye bile giremedim dedim içim patlayacak tanırım göğüslerin şişti farklı biri oldum geçen ay aşırı asabi oldum herkezde bir olmaz sanırım beni öldürdü resmen

Hımm bende cok ağrı olmadı cmm da az az sancı yaptı ama eşim de bu ay barut gibisin herseye hemen ofkeleniyorsun diyordu ilactan demekki :53:

Ondandır cnm beni görseydin varya barut ne kalır yanımda ama sancım çoktu

Temizlik yaptım dedin eşinle ağır kaldırmasaydın sakın

yok ağır kaldırmadım. tek ağır şey su dolu kova işte. kafaya takmasak ne güzel olacak ya. köylerde kadınlar çapada odunda nasıl taşıyolardı o bebekleri. bizler niye böyle kof olduk :44:
ya inanır mısın sürekli peçete ile kontrol etmekten tahriş oldum ya :1:

birgün hamile olursam sürekli yapacam inat değil mi

aynen ben de her gün yapıp yapıp ohhh çift dicem.

İnşallah cnm brbeğin seninle olur bende gecen ay klomen kullandım ama asla kullanmam daha

ya bu klomen neymiş arkadaş ya. yumurtlama sıkıntısı olanlara mı veriyolar sadece.

yok ağır kaldırmadım. tek ağır şey su dolu kova işte. kafaya takmasak ne güzel olacak ya. köylerde kadınlar çapada odunda nasıl taşıyolardı o bebekleri. bizler niye böyle kof olduk :44:

ya bu klomen neymiş arkadaş ya. yumurtlama sıkıntısı olanlara mı veriyolar sadece.

Bende öylee ee peçete beyaz kan belli oluyor sureklı lavobodan çıkamıyorum bat donemimde

Vallaa klomen yumurtlamayı kolaylastırıyor muş ama benim yumurtlamada sorun yoktu ki verdi bana onu dk

Back