ayyy canim yaaa az kaldi sabir sabir anliyorum seni cok iyi bnde cok oturdummu kaburgalarima batiyor canimi yakiyor....ama karnin genisledikce catlama yapar illaki her hamilelikdede olur varis falan olustumu egerki olustuysa coraplar var varis coraplari cok ilerlemeden onlardan giy mutlaka neden okadar catladiki cok mu kilo aldin kiloda cok catlama yapar segerki kirmizi degilse catlaklarin gecer catlak kremi surdugunde tamamn eski halini alamasada ama iannki geciriyor kirmizi degilse ctlaklarin sen simdiden al her aklina geldiginde sur o bile kardir sana
normal canim nefes alamaman rahim büyüyor sikinti cekiyoruz bende cok susuyorum geceleri
soluna yatmaya calis canim
insallah bundan sonrasi iyi olur Aysucum hic umudunu yitirme sen dualarim seninle Rabbim en kisa zamanda sanada hayirli
hamilelik bahsetsin
bende oluyor canim kramp doktor magnezyum verdi
cok feci oluyor yaa
bendekiler kirmizi canim
kaburgalarima cikiyolar zaten her zaman basta yoktu son aylarda oldu bunlar varis yok bende
sadece catlak var bakiyorum aynada görünyo zaten cok kilo almadimki ben gayet iyi kilodayim karnim genisledi 74le hamile kaldim suanki kilo 84 cok ikizlere göre
10 kilo 32 haftada sayiliriz ama yinde denerim bakalim
kızlarrrrrrr mrbalarr ben 4 ay önce çok sık giriyodum ama sonra giremedim linki kaybettim :)))
nekadar çok hamiş var yaaaaaa benle başlayan herkez hamile ama ben halen hamiş değilim(
bebikim sen nasılsın bebeiş yokmu sende de neler yaptın ?
Hoşgeldin canım tekrardan...
Tamam bi daha kaybetme canım....
Ben de aynen senin gibi canım....
h.bulduk canım bizde de sorun doktora gittim normal herşey şimdide macun falan yapıcam destekleyici şeyler onları uygulıycam bakalım hayırlıs bu arada ben ekimde parise gidicem ekimde geçsin diye düşüyorum yoksa gidemem((
bnde ozaten son on gunden beri var gobek buyudukce sirtalarimi cekti ve cok sirt agrilari cekiyorum esime masaj yaptirinca geciyor tabikide kramplar oluyor esimi kaldiriyorum gobekden krampli olan bacagimin alt baldirini duzeltemiyorum oda diyor hadi hastahaneye hastaneye diyor beni gece gece gulduruyor bnden panik vallahi...care yok isde onlara malesef artik sabir ve aci cekecez ne yapalim olsun ama bunada sukur rabbim herkese versin insallah
evet dusunduk allahim nasip kismet ederse asya dusunuyoruz insallah sen buldun mu
kızlarrrrrrr mrbalarr ben 4 ay önce çok sık giriyodum ama sonra giremedim linki kaybettim :)))
nekadar çok hamiş var yaaaaaa benle başlayan herkez hamile ama ben halen hamiş değilim(
bebikim sen nasılsın bebeiş yokmu sende de neler yaptın ?
Ben çıkıyorum kızlar....
Görüşürüz.....
kızlar sonunda bugün cesaret edip özel bi tıp merkezine gittim ve betahcg me baktırdım veee sonuç pozitif yani hamileyim çok mutluyum yarın kendi doktoruma gidicem bakalım kaç haftalıkmış ve betahcg oranım kaç tıp merkezinde oranını söylemediler sadece pozitif yazıyor Allah sağlıkla devamını getirmeyi nasib etsin Allah tüm isteyenlere bekleyenlere versin Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Yüce Allahım hepimizin yar vede yardımcısı olsun Aminn
Ben geldim kızlar....:79::80:
selam canım nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?