• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ayyy canim yaaa az kaldi sabir sabir anliyorum seni cok iyi bnde cok oturdummu kaburgalarima batiyor canimi yakiyor....ama karnin genisledikce catlama yapar illaki her hamilelikdede olur varis falan olustumu egerki olustuysa coraplar var varis coraplari cok ilerlemeden onlardan giy mutlaka neden okadar catladiki cok mu kilo aldin kiloda cok catlama yapar segerki kirmizi degilse catlaklarin gecer catlak kremi surdugunde tamamn eski halini alamasada ama iannki geciriyor kirmizi degilse ctlaklarin sen simdiden al her aklina geldiginde sur o bile kardir sana

bendekiler kirmizi canim
kaburgalarima cikiyolar zaten her zaman basta yoktu son aylarda oldu bunlar varis yok bende
sadece catlak var bakiyorum aynada görünyo zaten cok kilo almadimki ben gayet iyi kilodayim karnim genisledi 74le hamile kaldim suanki kilo 84 cok ikizlere göre
10 kilo 32 haftada sayiliriz ama yinde denerim bakalim

normal canim nefes alamaman rahim büyüyor sikinti cekiyoruz bende cok susuyorum geceleri
soluna yatmaya calis canim

al bende de o kadar ozleikle gece ve sabahlari asiri susuzluk...

bir sure sol tarafimda yatmaya calisiyom ama sonrasinda batma oluyor...

hayirlisiyla bir dogursak....

insallah bundan sonrasi iyi olur Aysucum hic umudunu yitirme sen dualarim seninle Rabbim en kisa zamanda sanada hayirli
hamilelik bahsetsin

bende oluyor canim kramp doktor magnezyum verdi
cok feci oluyor yaa

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....

bende haftaya doktora gidicem soylerim,ah kramptan dolayi agladigim oluyor...

nasil bir agri o oyle...

kızlarrrrrrr mrbalarr ben 4 ay önce çok sık giriyodum ama sonra giremedim linki kaybettim :)))
nekadar çok hamiş var yaaaaaa benle başlayan herkez hamile ama ben halen hamiş değilim :((
bebikim sen nasılsın bebeiş yokmu sende de neler yaptın ?

bendekiler kirmizi canim
kaburgalarima cikiyolar zaten her zaman basta yoktu son aylarda oldu bunlar varis yok bende
sadece catlak var bakiyorum aynada görünyo zaten cok kilo almadimki ben gayet iyi kilodayim karnim genisledi 74le hamile kaldim suanki kilo 84 cok ikizlere göre
10 kilo 32 haftada sayiliriz ama yinde denerim bakalim

heee iyi ozaman okadar kilo aldiysan super bnce ozaman kirmizysa malesef gitmiyorlar cookkk gidiyor diyenler var ama iannki gitmiyor dermotolok bir arakdasim var indan biliyorum kesinlikle gitmiyor kirmizi olanlar olsun artik eski kilona dusunce belki sikilasir karnin toplarsa kendini belki gider insallah...sezeryandan sonra gobegini sarmayi sakin unutma sonra sarkiyor ve gec kalmissan sporda toparlayamiyor elinden geldigi kadariyla sairili olsun gobisin

kızlarrrrrrr mrbalarr ben 4 ay önce çok sık giriyodum ama sonra giremedim linki kaybettim :)))
nekadar çok hamiş var yaaaaaa benle başlayan herkez hamile ama ben halen hamiş değilim :((

Hoşgeldin canım tekrardan...

Tamam bi daha kaybetme canım....

Ben de aynen senin gibi canım....

Hoşgeldin canım tekrardan...

Tamam bi daha kaybetme canım....

Ben de aynen senin gibi canım....

h.bulduk canım bizde de sorun doktora gittim normal herşey şimdide macun falan yapıcam destekleyici şeyler onları uygulıycam bakalım hayırlıs bu arada ben ekimde parise gidicem ekimde geçsin diye düşüyorum yoksa gidemem :(((

h.bulduk canım bizde de sorun doktora gittim normal herşey şimdide macun falan yapıcam destekleyici şeyler onları uygulıycam bakalım hayırlıs bu arada ben ekimde parise gidicem ekimde geçsin diye düşüyorum yoksa gidemem :(((

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 31 haftalık(Kız)(Erkek) :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 29 haftalık(erkek):emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 26 haftalık (kız) :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 24 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 24 haftalık (kız):emir_bebek: :nazar:
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 24 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 23 haftalık :emir_bebek::nazar:
Rojda0819 hamile :49: 22 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Epsilonsigma hamile:49: 20 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Beklemede hamile :49: 20 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Kayyum hamile:49: 20 haftalık:emir_bebek::nazar:
AdaESILA hamile:49: 18 haftalık:emir_bebek::nazar:
Arwen83 Hamile :49: 18 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Nurdansalim Hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek: :nazar:
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 Hamile :49: 10 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk Hamile:49: 9 haftalik:emir_bebek::nazar:
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile:49: 9 haftalık :emir_bebek::nazar:
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eşin de gitti mi canım doktora?

Bu arada Paris'e ne için gidiyosun canım?

bnde ozaten son on gunden beri var gobek buyudukce sirtalarimi cekti ve cok sirt agrilari cekiyorum esime masaj yaptirinca geciyor tabikide kramplar oluyor esimi kaldiriyorum gobekden krampli olan bacagimin alt baldirini duzeltemiyorum oda diyor hadi hastahaneye hastaneye diyor beni gece gece gulduruyor bnden panik vallahi...care yok isde onlara malesef artik sabir ve aci cekecez ne yapalim olsun ama bunada sukur rabbim herkese versin insallah

evet dusunduk allahim nasip kismet ederse asya dusunuyoruz insallah sen buldun mu

evet masaj gercekten cok iyi geliyor ve alisiyor insan ...

erkekler oyleler hemen panik oluveriyorlar...

evet canim gulu seven dikenine katlanir dimi...

amin...rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatir ins...

hosgeldin canim...

herseyin hayirlisi olsun,ins,bir gun olur...

ya kizlar sitede sorun var galiba bir saatiit ugrasiyorum yazmak icin delirdim yaaa....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 31 haftalık(Kız)(Erkek) :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 30 haftalık(erkek):emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 29 haftalık (kız) :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 24 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 24 haftalık (kız):emir_bebek: :nazar:
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 24 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 23 haftalık :emir_bebek::nazar:
Rojda0819 hamile :49: 22 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Epsilonsigma hamile:49: 20 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Beklemede hamile :49: 20 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Kayyum hamile:49: 20 haftalık:emir_bebek::nazar:
AdaESILA hamile:49: 18 haftalık:emir_bebek::nazar:
Arwen83 Hamile :49: 18 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Nurdansalim Hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek: :nazar:
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 Hamile :49: 10 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk Hamile:49: 9 haftalik:emir_bebek::nazar:
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile:49: 9 haftalık :emir_bebek::nazar:
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kizlar dun aksam haber vermeden ciktim ama sitede yenileme mi ne varmis gecici olarak bakimdaymis internet vardi ama kk ya giremiyordum bu aksam tekrar gorusmek uzere kendinize iyi bakin iyi gunler gecirin:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar sonunda bugün cesaret edip özel bi tıp merkezine gittim ve betahcg me baktırdım veee sonuç pozitif yani hamileyim çok mutluyum yarın kendi doktoruma gidicem bakalım kaç haftalıkmış ve betahcg oranım kaç tıp merkezinde oranını söylemediler sadece pozitif yazıyor Allah sağlıkla devamını getirmeyi nasib etsin Allah tüm isteyenlere bekleyenlere versin Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Yüce Allahım hepimizin yar vede yardımcısı olsun Aminn

hayırlı olsun canım
darısı tüm isteyenlere......

Back
X