İnşaallah canım Amin...
Tamam canım eve gelince yaz hemen....
Doğum çantanı hazırladın mı canım?
iyilik sukurler olsun kizlar sizler nasilsiniz bakalim asicim allah yardimcin olsun sukurler olsun ki geldin son haddeye neredeyse allahim tamamini erdirsin insallah.....
bebebisim sen devam diymi hala savasiyorsun
iyilik sukurler olsun kizlar sizler nasilsiniz bakalim asicim allah yardimcin olsun sukurler olsun ki geldin son haddeye neredeyse allahim tamamini erdirsin insallah.....
bebebisim sen devam diymi hala savasiyorsun
Hazirladim canim ama cok bisey koymadim burda herseyi hastene veriyor
sadece cikista ne giyceksem onlari hazir ettim bebek odamiz hazir ne olur ne olmaz diye
cok sükür canim suan iyiyim sorma geldik sayilir insallah saglikla dogururuz bebeklerimi sen nasilsin bebis iyimi ben yatamiyorum hic ya
Evet canım ben halen aynen devam....
Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
asicim tatlim ama normal ki yatamamn milletde genelde bir tane oldugunda bile sikintililar kaldiki sende iki tane var dayan son zamanlarda bunlar olur derler tabikide ara ara bnmde yatamadigim zamanlar oluyor ama senin kadar degildir eminim merak etme hepsi gececek sabir ben ilk uc ay gece uykusu hic uyumadim bir de arti ozamanlarda evimde insaat isleri vardi birde elimden geldigi kadariylada ise gidiyordum ama bnmkisi hormonlardanmis senin kisi artik buyuyorlar annesi birazcik seni sikicaklar isde sabir
Çok iyi canım....
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsun bebişler İnşaallah....
Evet canım kaybolmuşlar....
Hoşbulduk canım....
Napiyim canım ya bildiğiniz gibi işte....
Ramazanda ara ara girdim gündüz kimseler olmuyordu...
Akşam da ben girmiyordum....
İftar, çay ,tatlı,meyve derken yatma saati zaten gece de sahura kalkabilmek için anca işte....
Bayram tatilinde de yoktuk....
Bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.....
Senden ne var ne yok?
Bebiş nasıl?
Vayyyyyyyyyyyyyyyyyy eski fistuklarım toplanmış güze giriyoruz kankalar birleştiiiiiiiiiiiiiiiii
bebişimm asiii nissamm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz????????????????
Massalh massallh Allah nazarlardan saklasin cok ozledim sizleri
Haklisin canim esimde hamile yastigi alallim diyor zaten dogum gelmis
evet büyüyolar teyzesi doktor iyi gidiyor dedi kizim 1407 gr oglum da 1391 gram olmus
34 haftayi bulsa diyorum zor olsada olsun masallah sana canim ALLAH bundan sonra sikinti vermesin insallah
bugün uyudum biraz yine catlaklarin oldumu canim senin?
inanki insan uyuyaamdigi zaman care degil ben karnim buyumeden gidip aldimda ne oldu sanki hamile yastigi inanki rahatlatmiyor sen zaten rahatladigin zaman uyku pozisyonunu otomatik olarak aliyorsun anlayacagin bir ise yaramiyor yorgan sikistiriyorum bacaklarimin arasina kafa zaten herzaman yuksek olmak zorunda son uc gunden beri nefesim kotu yatinca....
mssallah massalh onlara bnce bulursun 34 haftayi buzamana kadar geldik allahin izniyle 34dede bulursun....
evet gobegimde oldu badem yagi kullaniyorum ama bakalim artik gececekmi sonradan bilmiyorum olmazsa artik dogumdan sonra kirmizilasmadan catlakliklar kremler var giderici ama beyazken olacak catlak kremleri yoksa kirmizi oldugunda icerden yarilmis oldugundan iyilestirmiyor artik en son carem onu dusundum sende kullaniyrsundur badem yagi falan
haydi hayırlı uğurlu olsun cnmmm. Bak bana yaz tamammııı. Bekliyorummm.
Bu arada sadece bu akşam müsade istesem sizden artık her akşam ben burdayım haberiniz olsunnnn.
Asicimm inan yemeklere asla eksra tuz atmıyorummm. Neyse onu yiyorum zevk almasamda. Ama bizim işçok yoğun ayakta kalıyorum çokkk. çokkk öptm hepinizi bakkk kaybolmayıınnnnnnnnn yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Hazirladim canim ama cok bisey koymadim burda herseyi hastene veriyor
sadece cikista ne giyceksem onlari hazir ettim bebek odamiz hazir ne olur ne olmaz diye
cok sükür canim suan iyiyim sorma geldik sayilir insallah saglikla dogururuz bebeklerimi sen nasilsin bebis iyimi ben yatamiyorum hic ya
et tatlim sakin birakma hep ayni islemlermi yani bir ust kademeye falan gecmeyi dusunmuyormusun tedavinde....
sukurlerr olsun iyi rabbim sana da nasip eder insallah haftaya persembe son buyuk ultrasonumuz var sonradan zaten son uc aylik donem kaliyor ozaman bebek ellrini genelde yumruk yaptigindan dolayi deger bolgelerini de rahatlikla sakliyobiliyormus son uc ay iyi incelemediginden oyuzden son olarak buyuk ultrason sonrada sanirim on bes gunde bir cagirir galiba ilk uc ayda oyle yapmisti dr um son uc aydada bu sekilde yapacagini soylemisti bakalim artik
iyiyiz sukurler olsun sen nasilsin nissancim iyimi bebis nasil gidiyor
iyi geceler canim,kendine ve bebise iyi bak...
bende daha hazirlamadim cantami...
bende de artik gece rahatsizlanmalar basladi uyuymayimiyorum,gece saat 4 te uyanmisim ve 8 e kadar da uykum gelmedi zaten yanlara yatamadim sirt ustude yatinca boguluyor gibi oluyorum...
Haklisini canim ne yapsak bos bende nefes almakta zorlaniyorum 3 yastikla yatiyorum düsün yani
bu sabah kalktim ikiside karnima dayanmis o kadar sertki anlatamam esim dokundu sasirdi nefes alamadim biraz masaj yaptim asagi indiler biraz
ben kullandim canim badem yagi normal krem bebe yagi ama fayda etmedi cok catladi
kalcamda baldirlarimda bile var gececegini zannetmiyorum dogumdan sonra zamanim olmaz herlade
bide sezeryan olucam ugrasamam gibime geliyor insallah buluruz bakalim HAFTAMIZI
iyiyim cok sukur gece yatmalar zorlasti artik,sirt agrisi ve bacaklarda kramplarim cok oluyor...
silerde de oluyormu kizlar kramp...
bu arada evacigim isim dusundunmu bebegine...
insallah bundan sonrasi iyi olur Aysucum hic umudunu yitirme sen dualarim seninle Rabbim en kisa zamanda sanada hayirli
hamilelik bahsetsin
iyiyim cok sukur gece yatmalar zorlasti artik,sirt agrisi ve bacaklarda kramplarim cok oluyor...
silerde de oluyormu kizlar kramp...
bu arada evacigim isim dusundunmu bebegine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?