• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beryalcim beni guldurdun kıss allahta senin yuzunu guldursun koptum valla yerim senin oğluşunu benn

hoşgeldin canım benim
escales canım gidiyimmi gitmeyimmi ikisinin arasında kaldım be güzelim ondan dikiliyom böle
yok gitme kız valla zorla işimi ayarlayıp size dönebiliyorum ya
canlarım nasılsınız ben geldim şükür listeyi yeniledim geçmişi okudum veeee geldim .nohutum öpüyo teyzelerini.
oy toprağımla nohutum gelmişte bize yazarmış
escalescim bizim burda havalar baya ısındı valla sıcaktan bayılcam kız havadan galiba dediğin gibi
deme gitsin canım benim
beryal gördünmü canım

hoşgeldin canım benim nasılsın bakem

sağol canım yok bana jel vermedi progestan düşük önleyici ilaç vermişti hayırlısıyla olur be canımm eşimde diyoki gün aşırı yada 2günde bir devam ederiz diyo yaa canım ne olur dua edin bana nohutunda etsin ne olur dur ben diyeyim doruk teyzem ne olur bak arkadaşına de bu ay gelsin ne olur kuzum daha fazla bekletme anneni de senin için çok üzülüyo de tamammı teyzem

teyzoşum beni hayırlısıyla ban kardeş getir inşallah .meleğin gelecek merak etme .rabbimiz sana yolluycak .sen umudunu kaybetme ve kendine dikkat et tamammı.
fazla temizlik yapma .kendini yorma bol bol yat uzan dinlen ki meleğin gelsin .gelincede seni bırakmasın .öpüldün teyzoş.
bu arada bol bol su iç.taze sebze meyve ye şimdiden dikkat et kendine şekerim

hoşgeldin canım benim

yok gitme kız valla zorla işimi ayarlayıp size dönebiliyorum ya

oy toprağımla nohutum gelmişte bize yazarmış

deme gitsin canım benim

hoşgeldin canım benim nasılsın bakem

geldik esca teyzem .sen annemi dinleyip cumartesi test yap tamamı .

nohut hehe kızların hamiş listesi haakaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

yaaa teyzoş nesi komik ya kızların hepsi benim olacak hehe.yoksa sizin kzlara askıntı olurum gördüğüm yerde sıkıştırırım onları yada içine ilaç attığım gazozları içiririm bak .benle iyi geçinin damat adayıyım ben .
size asıldığım yeter ama ben taze çıtır bebişler istiyorum sırnaşık şeysırnaşık şey

teyzoşum beni hayırlısıyla ban kardeş getir inşallah .meleğin gelecek merak etme .rabbimiz sana yolluycak .sen umudunu kaybetme ve kendine dikkat et tamammı.
fazla temizlik yapma .kendini yorma bol bol yat uzan dinlen ki meleğin gelsin .gelincede seni bırakmasın .öpüldün teyzoş.
bu arada bol bol su iç.taze sebze meyve ye şimdiden dikkat et kendine şekerim

tamam teyzem ozman ben şimdi çıkayım zaten canım kaç günüdr hiç bir şey yapmıyom vallaha aman boşverdim temizliği felan hiç elimi bişeye sürmüyom aferin sana doruk sen kardeşine hep hatırlat annenide senide öpüyorum canım beryalim sağol sümoş kacar arkadaşlar byyy

az önce oya dantel ney yapıyoduu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heralde ipin ucu kaçtı onu arıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burdayım kuşum burdayım

hiç yazmıyonya nye işinmi var kız:1no2:

escales anacım darılma azcık moral vermeye çalışıyom yuzunu güldürmek için tabi banada moral oluyo gulum ben sabahki halimi bilem unuttum

yaaa teyzoş nesi komik ya kızların hepsi benim olacak hehe.yoksa sizin kzlara askıntı olurum gördüğüm yerde sıkıştırırım onları yada içine ilaç attığım gazozları içiririm bak .benle iyi geçinin damat adayıyım ben .
size asıldığım yeter ama ben taze çıtır bebişler istiyorum sırnaşık şeysırnaşık şey

tabi nohutcum taze cıtırları nie istemez biz bayatladık demii seni varya bi ısırrım anana şikayet edersin beni şindi kaydirigubbakcemile3 hem ben daha tazeyim nohutcumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız escales nre kaybuldun kız
BURDAYIM KUŞUM
az önce oya dantel ney yapıyoduu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heralde ipin ucu kaçtı onu arıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
VALLA İPİN UCUNU KAÇIRMIŞIM BULAMIYORUM ŞUAN
geldik esca teyzem .sen annemi dinleyip cumartesi test yap tamamı .

TAMAM AMA SABAH YAZDIKLARIMDAN BİR UMUT VARMI SENCE TOPRAĞIM TESTTE SİLİK ÇİZGİ GÖRÜLÜYORDU Kİ EŞİMDE VAR BELLİ GÖRÜLÜYOR DEDİ:delphin:

tamam tamam bak senin için çalışmalara başladım inşallah gelecek sana gelin adayı hadi bakalım hayırlısı ama bak naz yapıyo gelmiyo işte yyfffsenağlama

escales anacım darılma azcık moral vermeye çalışıyom yuzunu güldürmek için tabi banada moral oluyo gulum ben sabahki halimi bilem unuttum
gülüm neden darılayım darılacak bir şiey yokki tatlı kuşum ama çok güzel bir şey bu ya hiç değilse hamilelik belirtilerin nedir onları anladım vede eşimin halinin nasıl olacağına şahit oldum be gülüm
slm arkadaşlar...beryal nasılsın canım

hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım

Back
X