Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım benimherkese slm
yok gitme kız valla zorla işimi ayarlayıp size dönebiliyorum yaescales canım gidiyimmi gitmeyimmi ikisinin arasında kaldım be güzelim ondan dikiliyom böle
oy toprağımla nohutum gelmişte bize yazarmışcanlarım nasılsınız ben geldim şükür listeyi yeniledim geçmişi okudum veeee geldim .nohutum öpüyo teyzelerini.
deme gitsin canım benimescalescim bizim burda havalar baya ısındı valla sıcaktan bayılcam kız havadan galiba dediğin gibi
beryal gördünmü canım
sağol canım yok bana jel vermedi progestan düşük önleyici ilaç vermişti hayırlısıyla olur be canımm eşimde diyoki gün aşırı yada 2günde bir devam ederiz diyo yaa canım ne olur dua edin bana nohutunda etsin ne olur dur ben diyeyim doruk teyzem ne olur bak arkadaşına de bu ay gelsin ne olur kuzum daha fazla bekletme anneni de senin için çok üzülüyo de tamammı teyzem
kız escales nre kaybuldun kız
hoşgeldin canım benim
yok gitme kız valla zorla işimi ayarlayıp size dönebiliyorum ya
oy toprağımla nohutum gelmişte bize yazarmış
deme gitsin canım benim
hoşgeldin canım benim nasılsın bakem
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beryalcim beni guldurdun kıss allahta senin yuzunu guldursun koptum valla yerim senin oğluşunu benn
nohut hehe kızların hamiş listesi haakaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
teyzoşum beni hayırlısıyla ban kardeş getir inşallah .meleğin gelecek merak etme .rabbimiz sana yolluycak .sen umudunu kaybetme ve kendine dikkat et tamammı.
fazla temizlik yapma .kendini yorma bol bol yat uzan dinlen ki meleğin gelsin .gelincede seni bırakmasın .öpüldün teyzoş.
bu arada bol bol su iç.taze sebze meyve ye şimdiden dikkat et kendine şekerim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3az önce oya dantel ney yapıyoduu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heralde ipin ucu kaçtı onu arıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
burdayım kuşum burdayım
yaaa teyzoş nesi komik ya kızların hepsi benim olacak hehe.yoksa sizin kzlara askıntı olurum gördüğüm yerde sıkıştırırım onları yada içine ilaç attığım gazozları içiririm bak .benle iyi geçinin damat adayıyım ben .
size asıldığım yeter ama ben taze çıtır bebişler istiyorum sırnaşık şeysırnaşık şey
BURDAYIM KUŞUMkız escales nre kaybuldun kız
VALLA İPİN UCUNU KAÇIRMIŞIM BULAMIYORUM ŞUANaz önce oya dantel ney yapıyoduu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heralde ipin ucu kaçtı onu arıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
geldik esca teyzem .sen annemi dinleyip cumartesi test yap tamamı .
yaaa teyzoş nesi komik ya kızların hepsi benim olacak hehe.yoksa sizin kzlara askıntı olurum gördüğüm yerde sıkıştırırım onları yada içine ilaç attığım gazozları içiririm bak .benle iyi geçinin damat adayıyım ben .
size asıldığım yeter ama ben taze çıtır bebişler istiyorum sırnaşık şeysırnaşık şey
gülüm neden darılayım darılacak bir şiey yokki tatlı kuşum ama çok güzel bir şey bu ya hiç değilse hamilelik belirtilerin nedir onları anladım vede eşimin halinin nasıl olacağına şahit oldum be gülümescales anacım darılma azcık moral vermeye çalışıyom yuzunu güldürmek için tabi banada moral oluyo gulum ben sabahki halimi bilem unuttum
slm arkadaşlar...beryal nasılsın canım