Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hb canım geçmişi okuyım dedim anca bitti maşallah sabahın köründe başlamışlar yazmayahg neredeydin
hb canım nasılsın görüşmeyelih.g sulezehra
evde yapılanlar anca günü geçicekki belli etsin pek hassas değil o tahliller kan testi yaptırman gerekirkıslarr bişi sorcam şimdi benim adtim buyuk buyuk ihtimal 16sında olcak üç gun var yani test yapsam gunum gelmeden önce çıkarmı belli olurmu yani şimdi benim dusuncemle yok bebiş ama şimdi ev işleri filan yapıyoımya ayagımı ona göre denk alayım diyorum hani ya varsa die
hb canım geçmişi okuyım dedim anca bitti maşallah sabahın köründe başlamışlar yazmaya
kıslarr bişi sorcam şimdi benim adtim buyuk buyuk ihtimal 16sında olcak üç gun var yani test yapsam gunum gelmeden önce çıkarmı belli olurmu yani şimdi benim dusuncemle yok bebiş ama şimdi ev işleri filan yapıyoımya ayagımı ona göre denk alayım diyorum hani ya varsa die
bende sabahtan geriden geliyorum ben o kadar erken kalkamıyorum malesefya evet gece yazmışlar sabah erkenden başlamışlar biz yetişemiyoruz hızlarına ben yaşlandımmı acaba:1no2:
evde yapılanlar anca günü geçicekki belli etsin pek hassas değil o tahliller kan testi yaptırman gerekir
canım bilmiyorumki bazılarının çıkıyo bazılarının çıkmıyo
ne sınavına gireceksin canımkızlar sümoş kaçar ben biraz ders çalışayım mayısın sonunda sınavlar var yine
kıslarr bişi sorcam şimdi benim adtim buyuk buyuk ihtimal 16sında olcak üç gun var yani test yapsam gunum gelmeden önce çıkarmı belli olurmu yani şimdi benim dusuncemle yok bebiş ama şimdi ev işleri filan yapıyoımya ayagımı ona göre denk alayım diyorum hani ya varsa die
kızlar sümoş kaçar ben biraz ders çalışayım mayısın sonunda sınavlar var yine
yaa evet tombilibu ne yapcaz başka işimz yok canım
kızlar sümoş kaçar ben biraz ders çalışayım mayısın sonunda sınavlar var yine