• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kıslarr bişi sorcam şimdi benim adtim buyuk buyuk ihtimal 16sında olcak üç gun var yani test yapsam gunum gelmeden önce çıkarmı belli olurmu yani şimdi benim dusuncemle yok bebiş ama şimdi ev işleri filan yapıyoımya ayagımı ona göre denk alayım diyorum hani ya varsa die
evde yapılanlar anca günü geçicekki belli etsin pek hassas değil o tahliller kan testi yaptırman gerekir

kıslarr bişi sorcam şimdi benim adtim buyuk buyuk ihtimal 16sında olcak üç gun var yani test yapsam gunum gelmeden önce çıkarmı belli olurmu yani şimdi benim dusuncemle yok bebiş ama şimdi ev işleri filan yapıyoımya ayagımı ona göre denk alayım diyorum hani ya varsa die

canım bilmiyorumki bazılarının çıkıyo bazılarının çıkmıyo

evde yapılanlar anca günü geçicekki belli etsin pek hassas değil o tahliller kan testi yaptırman gerekir

canım bilmiyorumki bazılarının çıkıyo bazılarının çıkmıyo

o zaman ben en iyisi bekleyim gunu gecsin en azından kendime dikkat edeyim bu aralar zaten aklıma bile gelmez bebiş bu işlerdir mevlüttü telaş panik dalgınlık derken bide bakmıım bir hafta geçmiş üstündenn :)) gecikmesindee ne olursa olsun

bence ev işini falan bırak nasıl olsa gene yapıcan bir an önce kan tahlili yaptır 15 günde falan çıkıyor hadi gelsin bebiş maviş maviş

101,ben benide yazın hihoyyyt inşallah haftaya bi üst listeye geçerim[/QUOTE]

yuzumu guldurdunuz:) 100 numara olmusum :)))))[/QUOTE]

gülen yüzünüz solmasın emi

101,ben benide yazın hihoyyyt inşallah haftaya bi üst listeye geçerim[/QUOTE]

yuzumu guldurdunuz:) 100 numara olmusum :)))))[/QUOTE]
panikataklı hamilelik geçiren varmı sen saormuştun heralde canım benim yengem panik ataktı yiğenimin hamileliğinde pek sorun yaşamadı azalmıştı yani panikatağı bir problem olmuyor anlayacağın

Back
X