saol canım ne biliyim dedim artık beni sevmiolar herhaldesenağlamaneyse iyiyiz canım bebişte ii evdeyiz 3 ayımız dolsun diye beklioz ama zaman gecmio bitürlü sen nasılsın evişimi yapıon kolay gelsin bacımmm
slm cnm bebişin hayırlı olsun:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım ne biliyim dedim artık beni sevmiolar herhaldesenağlamaneyse iyiyiz canım bebişte ii evdeyiz 3 ayımız dolsun diye beklioz ama zaman gecmio bitürlü sen nasılsın evişimi yapıon kolay gelsin bacımmm
[QUOTE=rozalin;6806359]hoşgeldin cnm:1hug:
kıyamam sana niye küstün hemen bakim .gel teyzesi nohutum bi öpsün seni Şenizkızlar sanırım benle yazışmak istemionuz yada ben öle anladım.............
ama dorukcum bekledim bekledim kimse gelmedi bende biraz rahatsız oldum yedim uyku bastırdı bana yaa kusuruma bakma aşkım ben sana yine yaparım sen yeterki iste canım benim nohutum benim yerimm seni benn yaa
beryalcim canım bende vajinal akıntım var yani yumurta akı gibi beyaz nasıl tarif edeyim bilemedim çok acık olduysa kusuruma bakmayın canım adtimde üç gun kalmıs haberim yoqqq
slm cnm bebişin hayırlı olsun:1hug:
kıyamam sana niye küstün hemen bakim .gel teyzesi nohutum bi öpsün seni Şeniz
canım kendini üşüttün sanırım dikkat et.ayağını bilhassa sıcak tut.
geçmiş olsun sana.
bu arada nohutum öpüyo seni kocaman kocaman ŞenizŞenizŞeniz
çabuk iyileş diye öpüyo teyzesiŞeniz
kıyamam sana niye sevmeyelim ben geçmişi okuyodum aşkım benim .gel nohutum öpsün seni ve bebişini.Şenizsaol canım ne biliyim dedim artık beni sevmiolar herhaldesenağlamaneyse iyiyiz canım bebişte ii evdeyiz 3 ayımız dolsun diye beklioz ama zaman gecmio bitürlü sen nasılsın evişimi yapıon kolay gelsin bacımmm
Merhaba :)) Lısteye benıde aldınızmı? :))
tombilibu canım ben basında deildim pcnin ev işleriyle mesgulum bu aralar o yusden canım görmedim yazdını bu arada h.g.
ne güzel bebiş bekliyosun çok güzel bir duygudur ALLAHım olmayan herkese versin bu günlerin tadını çıkar valla
saol cnm tesekkür ettim senin bebiş varmı bilmiom ama yoksada inş sanada versin rabbimm
kıyamam sana niye küstün hemen bakim .gel teyzesi nohutum bi öpsün seni Şeniz
canım kendini üşüttün sanırım dikkat et.ayağını bilhassa sıcak tut.
geçmiş olsun sana.
bu arada nohutum öpüyo seni kocaman kocaman ŞenizŞenizŞeniz
çabuk iyileş diye öpüyo teyzesiŞeniz
sağol canım hb kolay gelsin sana