• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

tombilibu canım ben basında deildim pcnin ev işleriyle mesgulum bu aralar o yusden canım görmedim yazdını bu arada h.g.

kızlar sanırım benle yazışmak istemionuz yada ben öle anladım.............
kıyamam sana niye küstün hemen bakim .gel teyzesi nohutum bi öpsün seni Şeniz
ama dorukcum bekledim bekledim kimse gelmedi bende biraz rahatsız oldum yedim uyku bastırdı bana yaa kusuruma bakma aşkım ben sana yine yaparım sen yeterki iste canım benim nohutum benim yerimm seni benn yaa
beryalcim canım bende vajinal akıntım var yani yumurta akı gibi beyaz nasıl tarif edeyim bilemedim çok acık olduysa kusuruma bakmayın canım adtimde üç gun kalmıs haberim yoqqq

canım kendini üşüttün sanırım dikkat et.ayağını bilhassa sıcak tut.
geçmiş olsun sana.
bu arada nohutum öpüyo seni kocaman kocaman ŞenizŞenizŞeniz
çabuk iyileş diye öpüyo teyzesiŞeniz

saol canım ne biliyim dedim artık beni sevmiolar herhaldesenağlamaneyse iyiyiz canım bebişte ii evdeyiz 3 ayımız dolsun diye beklioz ama zaman gecmio bitürlü sen nasılsın evişimi yapıon kolay gelsin bacımmm

evet canım bahar temizliğine başladım komple temizlik yapıyorum evi kökune kadar temizlicem kaydirigubbakcemile3 tatlım haftaya salı mevlut verecegim bide o bakımdan doluyum yanii

saol canım ne biliyim dedim artık beni sevmiolar herhaldesenağlamaneyse iyiyiz canım bebişte ii evdeyiz 3 ayımız dolsun diye beklioz ama zaman gecmio bitürlü sen nasılsın evişimi yapıon kolay gelsin bacımmm

ne güzel bebiş bekliyosun çok güzel bir duygudur ALLAHım olmayan herkese versin bu günlerin tadını çıkar valla

geçmiş olsun sana.

saol canım yerim senin nohutunu kısss nohutun büyümüştür ceviz kadar olmustur belkide benimki fasülye sanırsammmmmm:CüvCüv:

kıyamam sana niye sevmeyelim ben geçmişi okuyodum aşkım benim .gel nohutum öpsün seni ve bebişini.Şeniz
Merhaba :)) Lısteye benıde aldınızmı? :))

canım hemen ekliyorum hoşgeldin bu arada .hihoyyyt

ne güzel bebiş bekliyosun çok güzel bir duygudur ALLAHım olmayan herkese versin bu günlerin tadını çıkar valla

saol canım allahım sanada nasip etsin isteyen herkesede..........çok güzel bi duygu cidden ama ben çok stres yapıom ya bişey olursa die...çok seviom bebşimi napayım ayyyyyyyyyyy

Bende 2 yıldır istiyorum ama olmuyor bu ay tedaviye başladık krem gibi bişi verdi dr vajinaya enjekte ediliyo kullanan varmı aranızda

canım hemen ekliyorum hoşgeldin bu arada .hihoyyyt[/QUOTE]

hosbuldum..tskler.:)
(burdan konusmak zor olmuyormu sohbet odalarıda var sanırım? sız daha ıyı bılırsınız gercı de..

geçmiş olsun sana.

bende nohutumu öpüyomm annesii bi dudaktan bi gıdıktanŞeniz Şeniz Şenizkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 buyuk ihtimal üşüttüm tatlımm ama çabuk toparlamaya calışacagım koçişte hastaydı dünn bide ben olmayım cereyanda kalmıs üşütmüş ben ona bakıyım demii bide o bakmak için uğrasmasın zaten sekiz bucuk dokuza kadar ayakta garibim

Back
X