• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım adt dönemine yakın sinirlenmen normal adtten kaynaklanıyo bende yasıyorum adt görmeyende sinirleniyo buda adt görmediğinden hormon deişikliği sinir yapıyo yani adat dönemine yakın ve geç adt görme hiç olamama durumlarda sinirlenmesi normal herkesin bende de çok oluyo eşime patlıyom bende yada aileme ama üzülüyom sonra elden bişi gelmiyo çünkü anlık oluyo bu sinir patlaması aniden oluyo
evet malesef insan sonradan pişman oluyor ama iş işten geçiyor haklısın tamamen hormonel bişey adetim gelince herşe bitiyor kuzu gibi oluyorum:)))

kendini üşütmesen iyi olur bende yeni geçirdim idrar yolu iltihabını çok zor oluyor dün gittim kontrole geçmiş çok şükür ama bu iltihaplar spermleri öldüyüromuş bebeğede engel yani

üşütmemeye çalışıyom canım ama işleri yapmam lazım sudan çıkar çıkmaz ayağıma corap çetik geçirdim yarım saatte anca ısındı gibi ama olacagı varsa olur dediğim gibi inş bişi olmaz bana hasta etmesinde bu temizlik

arkadaşlar ben birazdan çıkarım malummkaydirigubbakcemile3 5gün çok işim varrkaydirigubbakcemile3

kızlar ya ailemi çok özledim sırf millet soracak diye bebeği memlekete gitmek istemiyorum vallaha inş hayırlısıyla bu ay olurda bende artık hemen giderim memlekete

kızlar ya ailemi çok özledim sırf millet soracak diye bebeği memlekete gitmek istemiyorum vallaha inş hayırlısıyla bu ay olurda bende artık hemen giderim memlekete

canım insanların soruyosa düşünmüyoz de seni bakacan de zamanı deil de baktın dinlemiyolar biraz sert söle aileni görmene engel olmasın bu cevrendekilen sormaları olmamalı yani sonuçta kimse karısamaz sende ciddi ol ezilme sorarlarsa belli etme belli edersen o zmaan daha çok düşüyolar üstüne

canım insanların soruyosa düşünmüyoz de seni bakacan de zamanı deil de baktın dinlemiyolar biraz sert söle aileni görmene engel olmasın bu cevrendekilen sormaları olmamalı yani sonuçta kimse karısamaz sende ciddi ol ezilme sorarlarsa belli etme belli edersen o zmaan daha çok düşüyolar üstüne

canım ben zaten herkese düşünmüyoruz diyorum ama nerdeeee okadar canımı sıkıyolarki ya onun için hiç bi akrabamla telefonda konuşmak istemiyorum ya bide diyolarki sizi geçtiler sanki maratona katılmışız

Ben de sizdenim. Bugün ovitrellemi vurdurdum. İki tane oluşmuştu.17mm , 21.03 mm di büyüklükleri. İnşallah bu ay aranızdan ayrılırım.Terfi ederim.
Klomeni 2. kez kullanıyorum.İlkinde ovitrelleyi kolumdan vurmuşlardı.Ancak bugün göbekten yaptırdım.Göbekten daha etkili oluyor galiba? Hepmizie kolay gelsin.kaydirigubbakcemile5

Ben de sizdenim. Bugün ovitrellemi vurdurdum. İki tane oluşmuştu.17mm , 21.03 mm di büyüklükleri. İnşallah bu ay aranızdan ayrılırım.Terfi ederim.
Klomeni 2. kez kullanıyorum.İlkinde ovitrelleyi kolumdan vurmuşlardı.Ancak bugün göbekten yaptırdım.Göbekten daha etkili oluyor galiba? Hepmizie kolay gelsin.kaydirigubbakcemile5

inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.ben de koldan yaptırmıştım owitrelleyi.bilsem göbekten yaptırırdım.

Etrafa yayılan mis kokunun onda yarattığı sarhoşluğun etkisiyle midir nedir gözlerini açamıyordu bir türlü. Odadaki kişilerin sesleri kulağını tırmalasa da neler konuşuluyor anlamıyordu. Ama teninde hissettiği bu yumuşaklığı fark etmemesi olanaksızdı. Zihninin vagonları onu uzun bir yolculuğa çıkardı o an. Zaman tünelinden koşar adımlarla geçti. O heyecanı duyduğu ilk dakikalardaydı şimdi.

-“Tebrik ederim hamilesiniz!”

Yanlış mıydı duydukları, yoksa çölde serap görmek gibi o da duymak istediklerini mi işitiyordu. Uzun zamandır beklediği bu anı yaşadığına şimdi inanamıyordu. 15 yıl dile kolay! Odadan çıkarken karşılaştığı her kişiye söylemek istemişti.

-“Benim de bir bebeğim olacak. Duydunuz mu? Benim de!”

Dışarıda yağan sağanak yağmur hiç böyle güzel görünmemişti gözüne. Ellerini açarak tüm damlaları tutmak, havayı içine çekmek, yaşama sevincini doya doya hissetmek istiyordu. Koşar adımlarla evine doğru ilerlerken eşine bu güzel haberi nasıl vereceğini düşündü.

- “Merhaba!”

ırkildi bu sesle. Odadaydı yine, bebeği yanında değildi. Ama mis kokusu hala havada dolaşıyordu. Doktoruydu gelen. Ağrılarının olup olmadığını soruyordu genç kadın. Ağrı mı? Olsa ne yazardı ki. Ona hayatının en güzel hediyesi gelmişti. Onunla neler yapacaklarını planlamıştı 9 ay boyunca. Sevinçlerini ve üzüntülerini onunla paylaşmıştı an be an. Müzik dinlemişlerdi beraber, arada bir kaçamak dans etmişlerdi. Alışveriş yapmışlardı çılgınca. Kitap okumuşlardı gözleri yorulana dek. Tepki vermişti arada tekmeleri ile. Minik kalbini dinlemişlerdi doktor ziyaretlerinde. Ağrı mı? Ağrı vız gelirdi.

-“Annemiz uyanmış mı? “

Hemşire hanım küçük bir arabanın içinde getirmişti bebeğini. Kalbinin hızla çarpışına engel olamıyordu bir türlü. O da heyecanlı mıydı acaba kendisi gibi? Ağlıyordu ikisi de. Kucağındaydı şimdi. Ayrılmamacasına. Ölünceye dek birlikte olmak istercesine. Minik kulaklarına ilk fısıldayışıydı.

-“Hoşgeldin bebeğim!”.

Back
X