evet bana dr öyle söyledi en az 7 8 barda içilcekmişkızlar iltihap için bol bol su için ben çok su içiyorum suyu biraz az içeyiç hemen farkediyorum iltihabı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bana dr öyle söyledi en az 7 8 barda içilcekmişkızlar iltihap için bol bol su için ben çok su içiyorum suyu biraz az içeyiç hemen farkediyorum iltihabı
evet malesef insan sonradan pişman oluyor ama iş işten geçiyor haklısın tamamen hormonel bişey adetim gelince herşe bitiyor kuzu gibi oluyorum:)))canım adt dönemine yakın sinirlenmen normal adtten kaynaklanıyo bende yasıyorum adt görmeyende sinirleniyo buda adt görmediğinden hormon deişikliği sinir yapıyo yani adat dönemine yakın ve geç adt görme hiç olamama durumlarda sinirlenmesi normal herkesin bende de çok oluyo eşime patlıyom bende yada aileme ama üzülüyom sonra elden bişi gelmiyo çünkü anlık oluyo bu sinir patlaması aniden oluyo
kendini üşütmesen iyi olur bende yeni geçirdim idrar yolu iltihabını çok zor oluyor dün gittim kontrole geçmiş çok şükür ama bu iltihaplar spermleri öldüyüromuş bebeğede engel yani
evet bana dr öyle söyledi en az 7 8 barda içilcekmiş
arkadaşlar ben birazdan çıkarım malummkaydirigubbakcemile3 5gün çok işim varrkaydirigubbakcemile3
inş haile kalırsın canım memleketin nerekızlar ya ailemi çok özledim sırf millet soracak diye bebeği memlekete gitmek istemiyorum vallaha inş hayırlısıyla bu ay olurda bende artık hemen giderim memlekete
kızlar ya ailemi çok özledim sırf millet soracak diye bebeği memlekete gitmek istemiyorum vallaha inş hayırlısıyla bu ay olurda bende artık hemen giderim memlekete
sende kendine iyi bak canım Allaha emanet ol hayırlı gecelerbenim uykumm geldi ben yatacagım kızlarr kendinize iyi bakın byy
canım insanların soruyosa düşünmüyoz de seni bakacan de zamanı deil de baktın dinlemiyolar biraz sert söle aileni görmene engel olmasın bu cevrendekilen sormaları olmamalı yani sonuçta kimse karısamaz sende ciddi ol ezilme sorarlarsa belli etme belli edersen o zmaan daha çok düşüyolar üstüne
kızlar sümoş kaçar hadi herkese iyi geceler
hayırlı geceler canımkızlar sümoş kaçar hadi herkese iyi geceler
Ben de sizdenim. Bugün ovitrellemi vurdurdum. İki tane oluşmuştu.17mm , 21.03 mm di büyüklükleri. İnşallah bu ay aranızdan ayrılırım.Terfi ederim.
Klomeni 2. kez kullanıyorum.İlkinde ovitrelleyi kolumdan vurmuşlardı.Ancak bugün göbekten yaptırdım.Göbekten daha etkili oluyor galiba? Hepmizie kolay gelsin.kaydirigubbakcemile5