Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakca sende alınganlık yapıyomu hamilelik canım ben acaip sinirli bişi oldum 3 günde
citos 1 şişe hayıt suyunu bitirdinmi hamile kalmadan öncemi mi yoksa çakıştımı hamilelikle hayıt suyu bide günde ne kadar içtin bende içiyorum ama bir bardak
hakca sende alınganlık yapıyomu hamilelik canım ben acaip sinirli bişi oldum 3 günde
hg tatlıbebek biz çok iyiyiz canım sen nasılsın senin bebiş işleri nasıl gidiyor regl olmadınsa belki seninde bebiş vardır
essah diyim bah 9 ay çok duygusal olacan dengen alt üst olacak bağa inanmıyonmu
bende varım kızlar... 7 yasında bir oglum var simdi bi daha istiyorum ama saglık sorunları nedeniyle olmuyor. ama arkasını bırakmaya bi tane var nasılsa demeye hiç niyetim yok tedavisini yaptırıcam sizde pes etmeyin önce moral.. umarım allah tüm bebek isteyenlere saglıklı evlatlar nasip eder...
inşaallah arkadaşlar Rabbim bebek isteyenler en kısa zamanda hayırlısıyla veriri inşaalah verdikerinede sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inşaallah
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kızlar ben çıkıyorum.görüşmek üzere...kendinize iyi bakın.
kızlar ben çıkıyorum.görüşmek üzere...kendinize iyi bakın.
iyiyim hayatım hoşbulduk yiğen de ii valla ama dünden beri bacağım çok ağrıyo su içemiyorum ondan herhalde bol su için yoksa çok kramp giriyo kızlar
sen nasılsın canım ?
çitos vildan beryal maat diğer arkadaşlar sizler nasılsınız ?
bebişler nasıl?maatcım inşallah meleğin gelmiştir canım bu ay a.s.