- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
ay sağolun arada bir okşanmak güsel oluyomuş
birazda sen bizi okşa bakalım anlat bize hamilelikte neler yaşadın burda en kıdemli sen varsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay sağolun arada bir okşanmak güsel oluyomuş
citos 4 -4 lük oldun demi kıs
pozitif düşün abla muhakkak faydasını görürsün :lepi:ay ay ay... ya inanır mısın sabah işe gelirken bir arkadaşımla geliyoruz burada.. o da aynı şeyi söyledi.... ay bi havalara girdim sanki hamilelik haberi aldım -tatlicadiarzu- çok da havalara girmiim neyse.. sonra morarıyo insan .. ama bi gariplik var walla bu ay fiziki olarak
ay ay ay... ya inanır mısın sabah işe gelirken bir arkadaşımla geliyoruz burada.. o da aynı şeyi söyledi.... ay bi havalara girdim sanki hamilelik haberi aldım -tatlicadiarzu- çok da havalara girmiim neyse.. sonra morarıyo insan .. ama bi gariplik var walla bu ay fiziki olarak
kıs 4 hafta 4 günlük değilmisin sen
4-4lük oluyon işte sırnaşık şey
insanın hevesini kursağında koyuyolar varya o hanfendi öyle dediya evden bile gönlüm geçti ııyyyyy
insanın hevesini kursağında koyuyolar varya o hanfendi öyle dediya evden bile gönlüm geçti ııyyyyy
vildancım sen sıkma canını. Allah gönlüne göre versin.dilediğin ve istediğin bir yerde oturursun ve etrafında istediğin kişiler olur.
ben çıkıyorum kızlar...daha sonra yine girerim. iyi muhabbetler. görüşmek üzere...
çitos
hamilemisin canım sen :uhm:
hg bircan biz iyiyiz canım sen nasılsınŞenizslm arkadaşlar nasılsınız hamilelerimiz iyilerdir inşallah benimde bugün 8.günüm kaldı 6 gün...gece karnımın alt tarafı çok rahatsız ediyo beni ya dönemiyorum bile şişti semsert orası...
sende hg dilnurcum çiçekler için sağol çok güzeller sen nasılsın bu aradaŞenizMerhaba kızlar nasılsınızyerimseniben
aa tebrik ederim canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşallah
canım seni anlıyom aynen bende yengemden nefret ediyom dedikoducunun teki insan sevmedi biriyle aynı ortamda bulunmak istemez haklısın olmazsa orayı kiraya verirsin sende başka evde oturursun yasakkelime