- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
niye sana soruyor yoğsam kadını senmi ortadan kaldırdın cadı gelin:roflol::roflol:sırnaşık şeySana iş mi dayanır çocukta yaparsın kariyerde:lepi: Benimde kayınpeder geldi kaynanamı kaybetmiş onu soruyodelikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye sana soruyor yoğsam kadını senmi ortadan kaldırdın cadı gelin:roflol::roflol:sırnaşık şeySana iş mi dayanır çocukta yaparsın kariyerde:lepi: Benimde kayınpeder geldi kaynanamı kaybetmiş onu soruyodelikafadulden
yoğ kız elimi sürmem:jeyyar::jeyyar:niye sana soruyor yoğsam kadını senmi ortadan kaldırdın cadı gelin:roflol::roflol:sırnaşık şey
Valla yine bunlara bişey oldu görüntü var ses yok hepsini topa tutmak lazım bunların:tomato::tomato:kızlar konuşsanıza yaaaa dilinizimi yuttunuz laelaelaelaelae
susma be citos vildan da yok yineklavanunda akrabaları yetti valla o gidip gelirken ben bile bıktım kafamçokkarıştıahanda ben suscem konuşmecem işte:1ninca::1ninca:
kızlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz öptümmmŞeniz
Kızlar merhaba,
Bugün hep güzel haberler okudum. Ne mutlu bir gün:)
Bir sorum olacaktı. Bir dahaki siklusta vücut ısısı ölçmeyi düşünüyorum. bu yöntemi kullanmış olanınız
var mı? Yumurtlamadan hemen önce biraz düşüyormuş galiba. Hangi günler birleşme için ideal bu durumda?
Düştüğü zaman mı yükseldiği zaman mı? Bir de hamile kalındığı ya da kalınmadığı yönünde bir sonuca
varılabilir mi? Isı düşmüyorsa şöyle olmuştur... falan gibi
SELAM DAİSY NASILSIN BAKEM CNM
kaydirigubbakcemile3
hakçacım sen nasılsın ben geldim sen gittin ama((