kız okyanusla beryal insan gidiyom der dimi alceniz olsunklava::dilcikar:
küstüm size haber vermeden kaçtınız :dilcikar:
öbür topiklere bi bakiim dedim
ahanda sen gitmişin şinci ben de sana küstüm:dilcikar::dilcikar:
ay yok ya kıyamam ben sana şimdi topiğimizin en güsel anne adayıııŞenizŞenizŞeniz
bak şimdi gönlümüde hemencecik aldın haaa gelbende seni öpeyim canımın içi kıdemli anne ŞenizŞenizŞeniz
bizim vildoşta gelemedi daha öğleden sonrada annesigile gidecek hiç göremecez bugünmirmirmirmir
az önce geldi bi ara adını gördüm sanki ama hemen çıktı bi selam vermedi bisee:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
okyanusum canım cokacimcoook ben yemek yiyip geliyom hayatım karnım acıktı bebişte acıkmış doyurup gelem biyerlere kaybolma emiiiikaydirigubbakcemile
hem hamilesiniz hemde tıkınıyosunuz bana cevap yazmıyosunuz ahanda gittim o zaman byy
hihoyyytgünaydın canikolarım
beryal gözün aydın cnm:CüvCüv:
ben çıkıyorum annemlere doğru ama önce abimlere uğrayacam
ıyyy gıcık garı bi kurdela nakışı öğrendim bin pişman etti beni yakamı bırakmıyo dün bana gelmek için haber göndermiş kabul etmedim
eşeğin sevmediği ot burnunda bitermiş
ben ondan kaçtıkça o benim üstüme daha çok düşüyo sinir oluyorum sevmiyorum üleyynkötükedihüso
kız okyanusla beryal insan gidiyom der dimi alceniz olsunklava::dilcikar:
küstüm size haber vermeden kaçtınız :dilcikar:
beryal ben küstüm gidiyom iştemsj cvp vermedin. özeline yazdım ordanda cvp gelmedi.
Ben yokken okadar çok kaynatmışsıznızki geçmişi okuyarak zaman kaybetmek istemedim sondan başladım:jeyyar:canlarım sabahtan beri bana yazan tebrik eden dünden beri beni yalnız bırakmayan siz çokkkkk sevgili arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.hepinizi çok seviyorum .öpüldünüz ayrı ayrı ŞenizŞeniz
mersü hayatım hakkaten ben kıdemli oluyom demi
ilk ben snr hakça interhat sen ve beryal bakalım sırada kim var:lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?