M
mercanayse
Ziyaretçi
bi beni mi özel üye yapmadı şu siteee ve tpik..:umursamaz:
kız özel üyesinya farketmedinmi delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi beni mi özel üye yapmadı şu siteee ve tpik..:umursamaz:
ayy kız şaka yapyorum..sakın alınayım deme..bugün o kadar gerginliği görünce..koktum valla:1shok:yanlış anlama cnm eşimin dayısının gelinleri onlar benim eltimle aram çok iyi maşallah
onlarlada aram iyide işte biraz hava atmayı severler
bende o yüzden hiç gitmek istemiyom
scuba kimse kırıstmıyo lütfenn arkadaslarrr lütfen diyorumm her bi sölediğinizz yanlış anlaşılıyo birazda düşünürek yazın rica ediyorumm
hehhe inşallah cnm ben diyodum zaten aralarını 10 yaş yapacam diye
daha 1 senem var az daha sürtüyüm ağız tadıyla
:roflol: :roflol: sürtün yavrum sütrün..bende sürtüncem bizim adama..belki olur..
cnm göz doymuyoki naparsın
ama kimsede vermez olduydu yaww :1closedeyes:
yoooo nerden anlıyorusun..ben anlamadım..laelaelaelaelaekız özel üyesinya farketmedinmi delikafadulden
hani yeşil ışıklar varya oraya mausla gel orda yazıyo
ben verdim canımbende istiyorum bana da rep verin :ecrin_bebek:mafoldumben
herkesleri repledim delikafadulden ama bazı kızlara veremiyorum onuda anlamadım :uhm:
Ana benİmkİndede bİŞİler Çıkıyo duygularımıza tercÜman olmaya baŞladın ha gayret yazıo kİm yazıyo bunları ay korkuyyooooooyuuummm
ben verdim canım
benide repledinmi 20 kişi geçmeden aynı kişiye veremediğin için canım
senide repliyemedim denedim şimdi:1no2:
yok şekerim ben hiçbişeye alınmıyorum artık sırnaşık şeyayy kız şaka yapyorum..sakın alınayım deme..bugün o kadar gerginliği görünce..koktum valla:1shok:
cnm onu beryal yapıyo hamiş kalda sanada yapsınVİdangel bİde Şu altakİ bebİŞ harİtaları varye onuda nası yaptınızı sÜyle baŞka bİŞİ kalmadı zatİ hadİ ablacım sen kardeŞcazına Öret Şu fekİr fukara garİ guraba cahİl cÜhellaya
Ana benİmkİndede bİŞİler Çıkıyo duygularımıza tercÜman olmaya baŞladın ha gayret yazıo kİm yazıyo bunları ay korkuyyooooooyuuummm
Rengarenk kız senİde seİyolarmıŞ ay bİrİ bİzİ İzlİyomu uuuuuu