- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
cnm orda bebek konuşmuyoruz bizvildan osmaniye o öteki topik te neyin nesi yapmayın ama ilterçakır çıkcaksan çıkta niye yangın a körükle degilde alev topuyla gidiyosun lütfen burda sitres atıyo herkez birbirini dinliyo yapmayın lütfen
eğlence amaçlı bi topik gelirsen bekleriz bi ara link atarım sana kaydirigubbakcemile5
canın saolsun yafriii bi ara tekrar dene :lepi:vildan ben rep veremiyorum yaaa kuzuruma bakma şeker
CADIARZU bilemiyom bana bişeymi yaptılarki acababen herkese veriyorum da sana gelince rep veremiyorum niye anlamadım :sm_confused:
canım inşallah allahım emeklerini boşa çıkarmasınhoşbuldum canım o kadar yazdım hiç cevap vermeyince alınıo insan bide hassas dönemde olunca,ben adet olmak üzereyim canım ama çatlatma iğnesi oldum adet olmayadabilirim bugün olmam lazımdı olmadım ama adet ağrısı gibi ağrılarım var ve göğüslerim çok acıyo karnımdada çok gaz var bide karnımın ortasından yani göbek deliğimin hizasında inca siyah bi çizgi oluştu dün gördüm ve korktum,internette araştırdım hamile olan kadınlarda olurmuş o çizgi ama hamileliğin başındamı ortasındamı yazmıyodu.acaba bebiş varmıdır hepimizin kucağı en kısa zamanda sağlıklı bebişlerle dolar inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
adet belirtisi gibi geldi bana ama yinede allah büyüktür belirtiler çok yakın oluyo birbirine benziyo
göbek çizgisi hamileliğin ortalarında çıkıyo cnm en başında çıkmaz
vidangel ekşın he tuttum bu lafı fotodaki sen misin bide vazgeçilmezim tekim onu nası yazıonuz nerden yyaaannnniiiii :bbo:
cnm kullanıcı panelinden profilini düzenleye gir altlara doğrı kişisel rütben var ordan istediğini yazabilirsin