ben sana bagırmadım ayrıca oram buram agrıyo diyenlerin içinde bende varım tmam hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ama bizde bilerek psikolojimizi bozmuyoruz bi sürü tetkikten geçip tedavi oluyoruz tedavi sonuc vermeyince üzülüyoruz buda bizim en dogal hakkımız ayrıca madem ilk ayda hamile kalak biliyodun böyle bi topiğe niye basvurdun evet üstüme alındım cünkü bizim yasadığımız duyguları kimse bilemez
meleksen ve osmaniye80 kızlar lütfen ama ayıp oluyo.
birbiriniz kırmayın .hem bakın bu topik tartışma yeri değil unutmayın .şimdi bu yazacaklarınma da kızacaksınız belki ama ben sizin ceza almanızı istemem .tartışmayın lütfen .
yanlış anlama oldu sanırım .uzatmayın artık.
topik kapanır ama böyle yaparsanız.
haydi lütfen barışın .yada özelden konuşup anlaşın .
bebek değil o biekereee nohuuuuttt :sm_cool:
bu kadar büyümesinde bi sakınca varmı peki bişey dedimi drya benim bu ay çok büyümüştü yumurtam 27,8 ne olcak şimdi 3 gün kaldı adetime..laelaelaelaelae
osmaniye canım sen neden olmadık insanlarla muhatap oluyorsun bitanem değermi sinirlerni bozmaya çoçukla çoçuk olmaya bırak yaa bırak allah yukarda ne olup ne bittiğini görüyor hem ben sana ne dedim çık topikten dedim demi neden kendini üzüyorsunn yaacanlarım gecmişi okursanız analrsını ben rahatsız oldugum bi konuyu dile getirdim ayrıca güzellikle anlattığıma inanıyorum kimsenin hava attıgını düsünmüyorum zaten sadece zoruma giden laf bazı arkadaslar gibi psikolojik olmasın diye lafında küçümseme oldugunu hissettiğim için söyledim ben cıkıyorum byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende girmem kolay kolay artık zaten
canlarım gecmişi okursanız analrsını ben rahatsız oldugum bi konuyu dile getirdim ayrıca güzellikle anlattığıma inanıyorum kimsenin hava attıgını düsünmüyorum zaten sadece zoruma giden laf bazı arkadaslar gibi psikolojik olmasın diye lafında küçümseme oldugunu hissettiğim için söyledim ben cıkıyorum byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende girmem kolay kolay artık zaten
arkadaşlar sakin olun lütfen. kimse kimseye birşey demiyor aslında yanlış anlıyorsunuz birbirinizi. meleksen belirtileri gördüğü halde kendinden şüphe etti belirtiler piskolojik olabiliyor diye inanamadı. belirtilerin piskolojik olabileceğinide burdan öğrendi.o sadece bunu belirtiyor ve hergün hepimiz için dua ediyor. ben aramızda kimsenin birbiri için art niyet taşıdığını düşünmüyorum. 2. söylediğin şeyide ben üstüme alınıyorum o zaman benimde ilk ayım. bu topik hamile kalmak isteyen herkese açık diye biliyorum 1 gündür bile olsa. çünkü burdan bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. bilgilenmek için illa başımıza birşey gelmiş olması gerekmez. hassassınız biliyorum ama lütfen alınmayın.
evet nohut o .
topiğin çapkın nohutu sırnaşık şey
ya canım neden bana cevap vermiyosun beni aranıza almıyosunuz küstüm sizemafoldumben
kısslar tansiyonum düştü yine kendimi kötü hissediyorum gidip ölçtürim çıkıyorum kendinize iyi bakınn iyi sohbetlerr duaa edin kıslarr yarın songün inş. adet olmam :Saruboceq: