slm hanımlar nasılsınız
bugün dr randevum vardı benim yumoşlar 18 mm olmuşlar gene bakalım yarın çatlatma iğnesini vuruncam hadi hayırlısı baklım
konuşmayan 11kişi buyrun muhabbete
canim uzerine alinan varsa bilemem ama ben goruyorum ki her gun suram buram aciyo su belirtim var deyipte haftalar sonra adet olan arkadaslar var ben onlari kastedim uzerinize aliyosaniz o baska cnm bana oyle konusmasan iyi olur bagrir gibi olurmu ben sadece oyle oldugunu soyledim osmaniyecim ben yilardir bebek yapmiyodum 1 ay denedim 2 ay oldu ben deneyimli veya uzun zaman dir bekleyipte piskolojimi bozmadim ama korktum baska arkadaslar gibimi oldum diye scuba da sahit cnm alinan varsa kendi bilir ben kimseye piskolojisi boozuk demedim burdan uzmandan da ozur dilerim yalnis anlasildimi anlar
slm hanımlar nasılsınız
bugün dr randevum vardı benim yumoşlar 18 mm olmuşlar gene bakalım yarın çatlatma iğnesini vuruncam hadi hayırlısı baklım
evet cnm keşke umutlarınız boş çıkmasa allah herkesin gönlündeki güzelliği verse cnmabyosun ne güzel olur benim eşim 3 vardiye çok yanlız kalıyom yanıma bi kız arkadaş yada beni korucak küçük bi erkikim olsa keşkem
vidangel saol ablacımj ama biliyosun insan umutlanıyo elde değil
cnm kullanıcı paneline tıklaarkadaşlar ooooo resimleri nası eklediniz yaw banada sölin hayalimdeki bebişimin resmini koycammm da
canım zaten soğuk diye istemiyom yaa gelmeyiii sen buraya gel bak sıcaklarda napıyosunnn senide görcez merak etme canımm hem benim düğün ordada olduu iki düğün yaptıkta orayı biliyom ayın ortalarındayızz soğuktan ayagımda cetik üstümde hırkaa ama suyada elimi değdiremiyodum gızz bide dus var tabee o daha kötüdü anammmm yandık vallaaa yandıkk sırnaşık şeysırnaşık şey
osmaniyecim beni cok sinir etin su an 2 defa soyluyorum cunku hep soruyo arkadaslar nerden anladin nasil beliritin oldu ben meragima anlatmiyorum soruyolar cevapliyorum cnm ben hamileyim ne mutlu bana esime baskasini mutlu etmeye bilir sormaya bilirler ama arkadaslar ogrenmek istiyo soyluyorum cnm understand me :uhm:
teşekkür ederim canımayy cnm nohutumuz güle güle yatsın yeni mekanında :1hug:
tamam canım eklerimberyal nohutun odasının resimlerini ekle tamammı
hayırlısı olsun canımselaaaaam kızlar bebek işini erteledik hayırlısı bakalım diyete girip zayıflayacagım karar verdim
merhaba canım nasılsınabyosun+, bilgen35, DuYGuS3Li19, hlymms, huzeyfe, meleksen, PinkRose, scuba, vildangel+ bu arada kızlar hepinize merhaba
selammmmmmmmmmmmmmseeeelaaaaam kızlarrr !!!
bizde seni öptükabyosun, bilgen35, Duru_, huzeyfe, mavi_qozlu, meleksen, nilaykisir, osmaniye80, scuba, vildangel+, yeb2004 herksese neşeli günler...opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli isiniz inşallah .
hayırlısı olsun canım bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım .
ovitrelle ile.
kızlar regl olmaya yakın göğüsler ağrıyo ya hamile kalanın da şiddetli mi ağrıyo hafif mi acaba bilen varmı :uhm:
şşştttt hava atmayın bakıyım hamişler bizde hamiş kalacaz göbişimiz bizimde şişecek :roflol:
kızlar regl olmaya yakın göğüsler ağrıyo ya hamile kalanın da şiddetli mi ağrıyo hafif mi acaba bilen varmı :uhm: