Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkeslereee...
Arkadaşlar ben sadece 3-4gündür okuyorum yazılarınızı.Gizem ben.
Ya nedense burda aynı psikolojide arkadaşları görmek biraz güç veriyor sanırsam.Tek olmadığımı görüyorum.
Ne yazıkki şu an regl oldum hamilelik isteğim yine bi sonraki aya kaldı.Ama tuhaf bişey var sadece 2 gün oldum ve şimdi artık çok azaldı bitme noktasına geldi.ben en az 6 gün olurdum.Kötü bişey değildir değil mi sizce?
günaydın herkeslereee...
Arkadaşlar ben sadece 3-4gündür okuyorum yazılarınızı.Gizem ben.
Ya nedense burda aynı psikolojide arkadaşları görmek biraz güç veriyor sanırsam.Tek olmadığımı görüyorum.
Ne yazıkki şu an regl oldum hamilelik isteğim yine bi sonraki aya kaldı.Ama tuhaf bişey var sadece 2 gün oldum ve şimdi artık çok azaldı bitme noktasına geldi.ben en az 6 gün olurdum.Kötü bişey değildir değil mi sizce?
herkese günaydınnnn nasılsınızzemuszemus
scuba cnm nasılsın annenı ozledın galıba.bılıyomusun ben 4 ay oncesıne kadar annemle karsılıklı daırelerde oturuyodum:)
Hayır almadım hiç bir ilaç, belki hamileyimdir diye ilaç içmiyorum kaç aydır aynı
ama bazen olabilir sanırım mevsimsel filan.Bişey yoktur heralde.çok sağol ilgin için canım.
canım adetin 4 üncü günü kontrole gidiyorsun ve doktor 3 gün sonra yine çağırıyo yumurtaların gelişmişse yani çatlayacak kadar gelişmişse hemen çatlatma iğnesi vuruyor .ama bu zaten adetin 12 yada 23 üncü güne denk geliyo benim 13 üncü gün vurulmuştu.kızlar ya yumurta catlatma ıgnesını ne zaman yapıyolar adetın bıttıkten kac gun sonra
canım benim tebrikler.kızlar eşim testi getirdi. yaptım şimdi. erken geldi oda dayanamadı. 5 dk. bile beklemedim. hemen 1 dakika içinde iki tane kırmızı çift çizgi çıktı hamilemiyim şimdi ben.
hemen ekledim canımumut listesine beni de ekleyin...
kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir. birkaç gündür giremiyorum gelişme var mı? annem burada biraz ev işleriyle uğraşıyoruz. haftasonuda izne çıkıcaz 3 haftalığına. kısmetse dönünce görüşürüz kendinize iyi bakın. görüşmek üzere...
test yaptın mı peki üstüne görmüş olabilirsin. ihmal etmemek lazım. birşey değil burda hepimiz birbirimizin yanında olmaya çalışıyoruz. hoşgeldin bu aradaa.s.
tşklr canım sen