- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ben gelirim yarıma ayrıca ütü yapmayı da çok severim..şaka falan demiyom..bir çok kadının aksine ben ütü yapmayı çok seviyorum valla..geçen pazar tam 5 saat aralıksız ütü yaprım..bütün yazlıkları ütüledim valla..bazen ben manyakmıyım diyorum..kimse sevmiyor ütü yapmayı...bende bi tuaflık var sanırım..:bbo:kafamçokkarıştıscuba cnm yemeyi yaptin mi ben yaptim bisiler cnm bisi yapmak istemiyo cok utu var ama canim istemiyo yapmayi utu
yum. dönemlrini bazen takip edebiliyorum...geçen hafta test yaptım bişi çıkmadı....
dr. yum. çatlatma için çapırdı ama ben 1-2 ay ara verdim...biraz kilo verim diyeee...gerçi korunmuyorum amaa adette olmadığım için arada geliyorlarr işte ...hrerşeye saldırıyorum....
ahh canım biz ölelim o zaman 34 yaşıma geldim sen hayata sıkı sıkı tutn..amin cnmm..hepimizin herşey gönlünce olsun...ama bıktım artıkk herşeyden....dr. da gitmiyorum 1 aydırr dr. da görmek istemiyorum artık....Ya menapozlular gibiyim 27 yaşındayımm ama 60 yaşında gibiyim.....çok yoruldum artıkkkk....mafoldumben mafoldumben hayattan hiç bir zevk almaz oldum....
belki hamişsindir..belli mi olurslm kızlarrrr...ay ben hiç ii değilmmm...belim çok ağrıyooo...mafoldumben
canım bir uzmana görün bence..opuyorumnanaktanadet mi o ne cnm...ben bayağıdır nerde ise 1 yıldır olmuyorum....ondan öncede ilaçla 4-5 ayda bir oluyordum oda 1 gün bile sürmüyordu... mafoldumben
canım benim hoş geldin..nasılsın?hihoyyyt hihoyyytselam kızlar, nasılsınız.
bugün ara ara girdim okudum ama yazamadım.çok yoğun bir günde benim için çok yoruldummmm.
Bir tarafdan ii oluyor aslında daha hızlı geçiyor zaman gün saymak daha kolay oluyor
ne demek canım biz burada üzüntülerimize mutluluklarımızı da paylaşıyoruz..sakın öyle düşünme..gitme bir yere..:teselli: :1hug:kızlarr özür dilerimmm... bugün hiç ii değilimm mafoldumben sizinde moraliniz bozmim....öptüm sizi...
ahh canım biz ölelim o zaman 34 yaşıma geldim sen hayata sıkı sıkı tutn..
canım benim hoş geldin..nasılsın?hihoyyyt hihoyyyt
canım merhaba a.s. hoş geldin bende 22 haziranı bekliyorum..bakalım..inş.bu ay hamiş kalırım..:CüvCüv:iyiyim canım benim, çok yoğundum bugün çok yoruldum gerçekten.Merakla heyecenla gün bekliyorum .29-30 haziranı bekliyorum.
sen nasılsın, iyisindir umarım.
nselihan165 bu kadar umutsuz olma , bence önce ilk olarak adet düzensizliği ile ilgilenmen gerekir önce onu hallet, bebiş düşünülmese bile bir bayan için düzenli adet olmak sağlık açısında çok önemli , bir çok yöndena.s
kızlar dr. çok ii ve çok uzmannn ondan değiştirmiyorum ki zaten bu dr. benim 9 veya 10 . doktorum...bunda kaldımm çünkü gerçekten ii...bir dr....
serra84 cnm ben hamisimm sende yakin zamanda dilmidi adet ozbek nerde ya onunda adeti bu gunlerde di sanirsam