Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serra sana bişey sorucam canım sende incirkürünü uygulamıştın galiba buşekilde mi hamile kaldın? 21gün 7günlük ara ile ikidefa uygulanıyormuş.ben ilkini yaptım 7günlük aradayım adetime 2gün var gerçi.
ohhh yarasın şifalar olsun hepinize
geldim hihoyyyt bol bol yüzdüm :lepi:selam cnm.ohh ne güzel ya ben kayseriye çakılıp kaldm
hoşbuldum cnm seracettin nasıl kaydirigubbakcemile3kızlar erak işliyorum okuyamıyorum geç yazabilirim kusurabakmayın
vildancım hoşgeldin şekerrrrr
hani bize selam hımmmklava:
merhaba kıslar:icecream:
canım ben 1,5yıl bekledim.hiç sorunumuz yoktu.incirkürünün ilk 21 gününü yaptım ve o ay adetim gelmedi.yani ikinci 21güne gerek kalmadı.inşallah seninde öyle olur.adetin gelmez inşallah.
merhaba kıslar:icecream:
canım ben 1,5yıl bekledim.hiç sorunumuz yoktu.incirkürünün ilk 21 gününü yaptım ve o ay adetim gelmedi.yani ikinci 21güne gerek kalmadı.inşallah seninde öyle olur.adetin gelmez inşallah.
hoşgeldin
hoşgeldin orays nasılsınn
iyiyim bende şükür dün aşılamamı oldum bekliyorum:)))
hb nasılsın canım
meleksende yaptı incir kürünü bu ay olmazsa bi dahakine kesin yapıyım bende hatta hepimiz yapalım daha iyi motive oluruz bakalım ne olucak?