Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bu ilac bana bebeye zarar vermez dimi beryal falan kızlar kulanıyomu bu ilaci acaba
folic asid mi diyeyim ezcanedeki kadina cnm
folic asid mi diyeyim ezcanedeki kadina cnm
bir kaç sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim..
bir kaç sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim..
scuba cnm ben yarin alcam esimle cok yararli bisi ezcaneden kadina derim gunde kac tane yaz bana diye saol bilmiyodum vala cnm baslicam yarin hemen
hb öncelikle sağolun ilgilendiğiniz için..ben 2 yıllık evliyim ve son 2-3 aydır bebek yapmaya karar verdik.tam anlamıyla bu ay denedik ve reglime son 4 gün kaldı..2-3 gün önce usg çektirdim sağ yumurtamda sancı vardı.allah'a şükür birşey çıkmadı.sadece endometrium(rahim duvarı)kalınlaşma vardı..bu rahimde hamilelik öncesi hazırlık olabilirmi?
kızma fistık kendine benim sucum boyle seler bilmiyorum ama soz yarin esin isten gelince carsiya gidicez alicam hemen esim diyo artik bebek mazalarindan cikarmican beni diye ben londradan bebisime nasil gisiler getirdim bebek gisisi gorsem hemen yapisiyorum cnm bebisimi mis mis cici cici yapcam insallah
hb öncelikle sağolun ilgilendiğiniz için..ben 2 yıllık evliyim ve son 2-3 aydır bebek yapmaya karar verdik.tam anlamıyla bu ay denedik ve reglime son 4 gün kaldı..2-3 gün önce usg çektirdim sağ yumurtamda sancı vardı.allah'a şükür birşey çıkmadı.sadece endometrium(rahim duvarı)kalınlaşma vardı..bu rahimde hamilelik öncesi hazırlık olabilirmi?