- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar ben gıdıyorum dua edın
amin kızlar amin
slm kızlar spermogram test fiyatını bilen varmı
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı bir evlat eylesin sen şimdi cinsiyetini öğrenen kadar da baya heycanlı olursun
canım bu mutluluğun hiç eksilmesin inşallahkaydirigubbakcemile3
canım çatatma iğnesi en etkilisi OVİTREELE imiş bence onu dene.
kızlar mercenayse az önce ovitrelle çatlatma iğnesi almış vurulmaya gidiyormuş .yarın da öğleden sonra aşılama yapılacakmış.allah yardımcısı olsun .inşallah tutunur meleği anneciğine
scuba cnm naber nasilsin bende hep ayni kasik agrisindan duramiyom zaten carsamba ya kadar bisi olmasa persembe kan testine gidicem evdeki testler 2 defa yaptim hep iki cizgi cikti tabi az belirgin bakalim ne olcak az kaldi cnm
meleksen canım bence sen hamilesin
mavi gozlu dev bende kac haftadir kasik agrisi bir haftatir meme agrisi cok var ama ben piskolojik midir diye aldirmiyorum suan bile bek aldirmiyorum korkuyorum ama benim az karnim cikti cok umutlanmim ama ben kendimi hamile hisediyorum cok garibim
mavi gozlu dev bende kac haftadir kasik agrisi bir haftatir meme agrisi cok var ama ben piskolojik midir diye aldirmiyorum suan bile bek aldirmiyorum korkuyorum ama benim az karnim cikti cok umutlanmim ama ben kendimi hamile hisediyorum cok garibim