Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız osmanlı niye gittin ya kaydirigubbakcemile kaç günün kaldı adetine hayırlısı olur inşallah kimsecikler yok :sinifsinif:
ne haber kızlar benimde kasıklarım agrıyo gögüslerimde agrıyo sanırım adet olucam yaaaaaaaaaa
kız osmanlı niye gittin ya kaydirigubbakcemile kaç günün kaldı adetine hayırlısı olur inşallah kimsecikler yok :sinifsinif:
selam kızlar
bilgencim allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah :Saruboceq: üzülme herşey olacağına varıyor bende ikinci hamileliğimde sürekli yattım ama yinede düştü arkadaşım vardı oda düşük tehlikesi olan kanaması filan oluyodu haccada yazılmışlardı kurrada çıktıklarını öğrenince baya bi tereddüt ettiktenn sonra gitmeye karar verdiler eşiyle beraber ve hiç bişiy olmadan gidip geldi ben bazen diyorum düşecek olan 24 saat yatsada düşüyo düşmeyecek olan hacca gidip gelsede hiç bişiy olmuyo yavrum doğar doğmaz bıcak altına yattı bel omurgası gelişip tam kapatmamış ayağındada hissizlik var başı su topalyabilir beli gelişemediği için kalbi delik velhasıl bi sürü hastalıkla mücadele veriyo o küçüçük bedeniyle allahım şifasını versin onunda bütün hastalarında üstelik kadın 44 yaşında 4 tane kızı var 4 yıldan beride çok istiyodu 4 yılın sonunda olmuştu bebişi :ecrin_bebek:
iyilik canım senden ne haber nohut nasıl:teselli:
beryal canım sana soru sordum ama görmedin sanırım seninde belin ve kasıkların çok ağrıyormuydu
heyyyyyyyyyyy beni duyan varmıııııııııııı :jeyyar:
nese size bol muhabbetler ben kaçtım bebek :ecrin_bebek: görmeye gidicem sizin beni göreceniz yok :umursamaz: bari ben görmeye gidim kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :a015: