- 16 Aralık 2008
- 506
- 97
- 623
ay kıyamam ya çok zor demi böyle heyecan çok yüksek seviyede evet belirtilerin önemli tabi benim karşı komşum hamile yeni hiç anlamadı regl olacak gibi sürekli beli ağrıdı ben söylemiştim sende bişey var diye inanmamıştı ve test yaptı hamile belirtiler hiç belli olmuyor çok farklı farklı olabiliyor canım benim hayırlısı bakalım inş güzel şeyler duyarız senden
tatlım ısı ve sıvı takibi senin için en mantıklısı gibi o halde.arkadaşların dediği gibi kontrol et.regliden sonra su gibi daha sonra yumurtlama gününde kıvamlı ve esnek geliyor akıntı onu takip et
canım sürekli akıntısı olan biri nasıl anlayacak normalde yumurtlama zamanını anlamak için akıntının nasıl olması lazım
olurmu canım ya ne potu.fenmat ben şu an nerdeyse hiçbir belirti yaşamıyorum.sadece idrarımın rengi değişti gibi yani sararma var birazcık
inşallah cisem saolasın.senin durum ne bu arada ne kadarlık evlisin,ne zamandır bebek istiyorsunuz
scubacım neler yapıyorsn sen de nasıl gidiyor
bu akıntı farklı oluyor çiğ yurta beyazına benzer 10cm kadar uzayabilen bir yapısı var. kolayca ayırt edebilirsin canım
ben 11 inde olacaktım regli 10 unda krengi leke ve pembe akıntı oldı 11 12 sinde de öyle oldu bugün bi pembelik daha bi de m. uçlarında damarlar var 7 8 gündür anlamadım valla
olurmu canım ya ne potu.fenmat ben şu an nerdeyse hiçbir belirti yaşamıyorum.sadece idrarımın rengi değişti gibi yani sararma var birazcık
aaaa buda bir belirtimi?
amin caım inşallahbeş aylık evliyim baştan beri istiyoz bakalım hayırlısı allah isteyen herkese nasip eder işallah (amin)
scuba sana nasılsın demiştim neyse madem HERKESE BYE sorularımada cevap gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?