Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam aryaa, beryal+, chen, nilaykisir, ozbek83, scuba.. nasılsınız?
kızlar ya bişey sorcam. bu ay klomen tedavisi olmuştum. ama kontrollerimde hiç yumurta olmamış dedi dr. ve bu ay adet olmazsın demişti. ama bugün lekelenme olmuş. sizce yumurta oldu da benim mi haberim olmadı?
angel_eda, belenay, beryal, hulen, nilaykisir, scuba, yarenb
selam kızlar nasılsınız varmı yeni haberler ?
bi gittim topiğimiz ikiyemi ayrıldı herkes nerelerde hiç bişey anlamadım
ay aya ay maşallah allahım nazarlardan korusun iki hamiş daha allahım bak nasıl keyfim yerine geldi arkadaşlar tebrik ediyorum allahım hayırla ve sağlıkla kucağınızada almayı nasip eder inşallah
ay aya ay maşallah allahım nazarlardan korusun iki hamiş daha allahım bak nasıl keyfim yerine geldi arkadaşlar tebrik ediyorum allahım hayırla ve sağlıkla kucağınızada almayı nasip eder inşallah
beryalim nasılsın bakalım
angel_eda, ebrar42, hulen, scuba, yarenb sizler nasılsınız
benimde yasağın bitmesine az kaldı kızlar dua edin temmuz da tam gaz temel atma çalışmalarına başlıyoruz:)) ama allahım ne zaman nasip ederse tabi
hoşgeldin canım esas sen nasılsın? biz bildiğin gibiyiz.angel_eda, belenay, beryal, hulen, nilaykisir, scuba, yarenb
selam kızlar nasılsınız varmı yeni haberler ?
bi gittim topiğimiz ikiyemi ayrıldı herkes nerelerde hiç bişey anlamadım
iiyim canım ben de.. çalışmalar nasıl gidiyor.teşekkür edrim iiylik canım sen nasılsın?
bu ara günde 2 fincan yeşil çay içiyorum alakalı olabilir mi sizce?canım yumurtaların gelişmiyo o yüzden çatlama olmaz .
doktorunun verdiği ilacı kullan ama sabret bende kullandım 3 ay sürekli içtim bu hapı .merak etme .tedavine devam et hala adet olmazsan doktor sana adet olman için ilaç veriri
lekelenmen de ilaçtan olabilir .
slm cnm sen de hosgeldınnnnselam kızlar, nasılsınız bakalım?
selam kızlar hoşgeldiniz.
hulen nasıl gidiyo hamilelik.
tatil demişken tatile çıkasım geldi. hemen gitsek mi ne?iyiyiz canım oğluşumla yatıp yuvarlanıyos
sıcakta bunaldık .
sen neler yapıyosun bakalım tatile az kaldı .
tatilden sonra hemen başlayın benim pipilime bir kız yapmayazemuszemuszemuszemuslülülülülülü
sağol canım iyiz çok şükür ...gün sayıyorum 15. inde olucam hissediyorumda...senin çalışmalr hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3beryalim nasılsın bakalım
benimde yasağın bitmesine az kaldı kızlar dua edin temmuz da tam gaz temel atma çalışmalarına başlıyoruz:)) ama allahım ne zaman nasip ederse tabi
beryalim nasılsın bakalım
hoşbulduk canım sağol. valla iyi gidiyo çok şükür. 2-3 gece kasık ağrısından uyuamadım ama iyiyim şimdi. doktora gittim dün: miniğin görünmeyeceğini bliyordum ama bi bilgi alayım istedim. o kadar araştırmıştım ama salak çıktı doktor. daha kaç gün geçmiş olduğunu bile hesaplayamadı. lmaz:
haftaya cuma başka doktora gidcem. münüğü de görürüz inşallah. senin nasıl gidiyo? ne kadar oldu hamilelik?
en kısa sürede bebişine kavuşursun inşallah güzelim
beryal sen beni görmüyosun ama ben sana özel slmmmm yolluyorum:1hug:bebişin napıyooo
hoşgeldin canımmerhaba kızlar
maşallah maşallah. canım sen de mi klomenle hamiş kalanlardandın?:CüvCüv:canım sen haftaya cuma falan git ancak o zaman net görürüsün .
dikkat et kendine ağır kaldırma bol bol dinlen .sol su iç.
süt yumurta bal pekmez peynirli kahvaltı yap .günde en az 3 kez meyve ye.
ben 6 aylık oldum tatlım .3 ay sonra allah kısmet ederse nohutum doğacak .benim göbiş şişti kocaman oldum :roflol: