Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana katılıyorum canımalkisalkisalkisneslim sen moralini yüksek tutmak zorundasın karamsarlık umutsuzluğun bize hiçbir getirisi yok. bu ay olmadı önümüzdeki maçlara bakalım biz çok çalışalım elimizden geleni yapalım olmadımı tabiki üzülücez ama çabuk toparlıycaz kendimizi dimi canım arkadaşım
chen canım tebrik ederim seniiikızlar hamileyimmmmmmmmm
angel_eda, chen+, iltercakir+, meleksen, nilaykisir, scuba slm kızlar
noluyo yaa herkes üzgün
bende üzgünüm içim sıkılıyo ağlamaklıyım ama sebebini bilmiyom
canım hiçbişey yapmak istemiyo
gülemiyorum herkese çatıyorum
böyle zamanlarda benim için en iyisi ev işi
bol bol temizlik yapacam dr saati gelene kadar
3 te gidecem dr
ara ara girip bakarım
vildancım ben iyi olmaya çalışıyorum canım belimin ağrısı katlanarak artıyor sabahtan beri durduk yere ağlıyorum ayrıca şu sana söylediğim şey vardı ya dün aldımonu pazardan yaptım ooo harikaydııı :kedi:angel_eda, chen+, iltercakir+, meleksen, nilaykisir, scuba slm kızlar
noluyo yaa herkes üzgün
3 te gidecem dr
ara ara girip bakarım
hoşgeldin canım. inşallah muayenen ii geçer..angel_eda, chen+, iltercakir+, meleksen, nilaykisir, scuba slm kızlar
noluyo yaa herkes üzgün
3 te gidecem dr
ara ara girip bakarım
neymiş bakiim o harika olan şey? :jeyyar:vildancım ben iyi olmaya çalışıyorum canım belimin ağrısı katlanarak artıyor sabahtan beri durduk yere ağlıyorum ayrıca şu sana söylediğim şey vardı ya dün aldımonu pazardan yaptım ooo harikaydııı :kedi:
canım ayşe iyi dr gitti dün bakmış yumurtalıklar gayet iyi demiş doktor ama kaç mm olduğunu söylememiş bizimkide sormamış hayırlıs artık ama ben inanıyorum bu ay olacak onuniltercim sen nasılsın ayşeden haberin varmı?
kız sana msn de söyledim yaa canımın çektiği birşey var diye o işte şimdi söylemiyeyim milletin canı çeker olmazhoşgeldin canım. inşallah muayenen ii geçer..
neymiş bakiim o harika olan şey? :jeyyar:
haber veririm cnmne biliyim bende tuhafım bugün. çıkınca bizede haber ver merak ederiz
cnm afiyet olsun yarasın cokacimcoookvildancım ben iyi olmaya çalışıyorum canım belimin ağrısı katlanarak artıyor sabahtan beri durduk yere ağlıyorum ayrıca şu sana söylediğim şey vardı ya dün aldımonu pazardan yaptım ooo harikaydııı :kedi:
hoşgeldin canım. inşallah muayenen ii geçer..
angel_eda, chen+, iltercakir+, meleksen, nilaykisir, scuba slm kızlar
noluyo yaa herkes üzgün
3 te gidecem dr
ara ara girip bakarım
ya şunu düşünün lütfen yemeği ekmeği yokken biz yemek beğenmiyoruz giymeye ayakkabısı yokken biz nikelar pumalar giyiyoruz onların çocukları açlıktan ölüyorken biz bebeğimiz olmuyor diye üzülüyoruz lütfen kızlar bende çok karamsardım hiç umudum yoktuda ne oldu lütfen kızlar neolur üzmeyin oturur ağlarım bakın siz değilmiydiniz bana RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER diyen şimdi ne oldu size benimde 1sene olmadı herşeyin bi vakti var demekki hemde hiç beklemiyordum düşünmüyordum bile:) kafanızı rahat tutun ne olur kızlar üzmeyin beni :)
ya şunu düşünün lütfen yemeği ekmeği yokken biz yemek beğenmiyoruz giymeye ayakkabısı yokken biz nikelar pumalar giyiyoruz onların çocukları açlıktan ölüyorken biz bebeğimiz olmuyor diye üzülüyoruz lütfen kızlar bende çok karamsardım hiç umudum yoktuda ne oldu lütfen kızlar neolur üzmeyin oturur ağlarım bakın siz değilmiydiniz bana RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER diyen şimdi ne oldu size benimde 1sene olmadı herşeyin bi vakti var demekki hemde hiç beklemiyordum düşünmüyordum bile:) kafanızı rahat tutun ne olur kızlar üzmeyin beni :)
chen cİĞİm cnm benİm haklısın tabİİkİ rabbİm neylerse gÜzl eyler bundada bİr hayır var dİyİpp ÖnÜme bakıyorum..ama ben 2 yıldır denİyorum olmuyoo. Kısmet dİyorumm...tmm hamİle kalmak Şuanda benİm İÇİn %50 Önemlİ ÇÜnkÜ ben ayrıca adette olamıyorumm hele onun sıkıntısı daha Çok.k.k.kkkkk....ama Şİmdİ İyİyİmm senİn haberİnİ aldım hulenede Çok sevİndİm.....rabbİm bebİŞlerİnİzİ hay. İle kucaĞınıza almayı nasİp etsİn...
canımmm çok mutlu oldum..tebrik ederim..hadi kızlar halaya..:teytey::teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: canım duygularını alayım..nasıl hissediyorsun kendini..ne zaman öğrendin hamile olduğunu..allah en yakın zamanda da bizede nasip etsin inşallah..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:kızlar hamileyimmmmmmmmm