KIZLAR MERHABA....NASILIZ BUGÜN?:dance:
meraba canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın? tickersını nasıl yaptın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[sıze="2"][color="ındigo"]kızlar merhaba....nasılız bugün?:dance:[/color][/sıze]
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: canım hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah dualarım seninle..Kızlarrandevu aldım yarın sabah kan testı yaptırcam dua edııınnn
Kızlarrandevu aldım yarın sabah kan testı yaptırcam dua edııınnn
hoşgeldin canım..biz iyiyiz güzelim sen nasılsın?kaydirigubbakcemile5KIZLAR MERHABA....NASILIZ BUGÜN?:dance:
inşallah ikimizde hamiş kalırız bu ay güzelim..benim umudum yok ama..olsun beklemek de güzel yinede.. belki süpriz olur ben süprizlere bayılırım..kaydirigubbakcemile2:dance:keşke ilaç vermeden baksaymş yumoşlara. neyse rahim filminden sonra daha kolay hamile kalınıyormuş. ama gerek kalmaz inşallah bu ay beraber gün sayıcaz
kızlar maşallah kalabalığız ama kimse konuşmuyor yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyeyim
kızlar merhaba bi sorunum var 45 gündür adet olamıyorum 3gün önce test yaptım negatif çıktı :.( ne hamileliğe nede adet olmaya bir belirtim yok sadece ateş basıyor ve kaşınıyorum bu düzensizlik yüzünden hamilede kalamıyorum 27 yaşında menopoza girmem mümkümmü saçma ama
canım hoş geldin aramızakızlar merhaba bi sorunum var 45 gündür adet olamıyorum 3gün önce test yaptım negatif çıktı :.( ne hamileliğe nede adet olmaya bir belirtim yok sadece ateş basıyor ve kaşınıyorum bu düzensizlik yüzünden hamilede kalamıyorum 27 yaşında menopoza girmem mümkümmü saçma ama
slm bitanemslm canım nasılsın
merhaba canım sende hoş geldin aramıza psikolojik olarak adetlerin geçikebilir ama dr gitmende fayda var bebek içinde birazdaha çalışın eğer doğum kotrol hapı kullandıysan oda vucudu bir müddet koruyor canım sıkılma bence bebeşin ozaman gelirarkadaşlar merhaba,
siteye yeni üye oldum ben de 3 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum ama olmuyo
adetlerim düzenliydi 2 aydır 9-10 gün gecikiyo doktora gtcm acaba stresten olabilirmi?
arkadaşlar merhaba,
siteye yeni üye oldum ben de 3 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum ama olmuyo
adetlerim düzenliydi 2 aydır 9-10 gün gecikiyo doktora gtcm acaba stresten olabilirmi?