- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
canım burda hiçkimseye şahsi yapılmış bişey yokkızlar meleksenın dedıgı gıbı bende bazen gırıyorum ama hıc cvp alamıyorum lutfen bırbırımızı gormezden gelmeyelım
istemeden yapılmıştır
çalışanlar zaten işlerinden dolayı her zaman hemen cevap veremezler
ev hanımlarıda yani ben gibi hem ev işi hem pc anca yetişiyoz
bu arada profil mesajı ve özeller derken aksamalar olabiliyo
bide şunu aydınlatayım
bir arkadaş bişey sorarsa bilgim varsa cevap veririm
bilmediğim bi konuda "valla bu konuda bi bilgim yok " demek hoşuma gitmiyo
ama çok arkadaşa bu mesajı yazdım ben çünkü hemen alınganlık oluyo
canım hoşgeldin iyiyim ben çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl Şenizvildoşum hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli neler yapıyosun özledim kıııııız seni
-tatlicadiarzu-canım ya bız meleksenle konusuyodukta bazen kımse slm vermıyor cvp vermıyor dıye oda ondan demıs
yananı allah görüyo diloşum sengözlerimebaksanabkızlar çok konuşuyoz diye topikten ihraç edecekler bizi yandık :tomato:
buarada hepinize selamlar canlar a.s.
topiğimizi geyiğe taşısınlar bizde rahat rahat konuşalım vereliniortak
evet cnm aynen katılıyorum vereliniortakkızlar ya bole seylere takılmayalım selam dedım kımse yazmadı kımse gormedı falan bence hos olmuyo ınsan bazen yetısemıyo bırden bı suru kısı gelıyo yada gıdıyo hepsıne hg yada gule gule dıyemeyebılıyoruz bu umursamadıgınız anlamına gelmez burada kımsenın kımseyle kısısel bı sorunu yok zaten bunlara takılmayalım lutfen
canım yaa çok saçam bence biz aynı muhabetleri zayıflama topiğindede yapıyoruz kimse birşey demiyor buraya gelince mi sorun oluyor anlamadım bence sayfalar çok fazla oldu için sorun oluyor siteyi yavaşlatıyor haklı olarakta siliyorlar
vildan gerçekten yaa biz gidelim geyik topiğine hiç olmazsa kafamız ağrımaz
topiğimizi bırakmayalım taşınsın bizde gideriz paşa paşa aynı topik altında buluşuruz yine :lepi: