- 11 Mayıs 2009
- 3.940
- 4
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman senin işin daha kolay cnmhb canlarım saolun hormon testlerımde hıcbırsey cıkmadı hersey normaldı ve drum hamıle kalabılırsın dedı adetlerım duzenlı hep aynı tarıhlerde oluyorum canım
cannım bendede 4-5 arkadaşımın hem msn var hemde telefonu var ama herkez işyerinde ms acaıyor canım yaa öylede bir sorun var olmazsa kendimize geyik muhabeti yapabilecek başka bir site bulalımm
maviş burdamıydın tatlım senin tickerları yaptım baya çeşidim var bi bakıvermelikecim inş hamiş olurum bu ay
meleken canım kusura bakma ben pc başında deildim zaten sayfayı yeniliyom yarım saatte anca acılıyo yanlış anlama yani yoksa allahın slmını almamamazlık etmem
maviş burdamıydın tatlım senin tickerları yaptım baya çeşidim var bi bakıver
aynı bohçacı karilar gibi oldu söyleyişim kaydirigubbakcemile3
canım yaa çok saçam bence biz aynı muhabetleri zayıflama topiğindede yapıyoruz kimse birşey demiyor buraya gelince mi sorun oluyor anlamadım bence sayfalar çok fazla oldu için sorun oluyor siteyi yavaşlatıyor haklı olarakta siliyorlaro zaman senin işin daha kolay cnm
eğer eşinde bi problem yoksa
inşallah sen bizim kadar çabalamazsın cnm
bizim malum adetler düzensiz kistler, pko lar, prolaktinler ,yumurtanın oluşup gelişememesi gibi bisürü sorunumuz var
günaydın kızlar
kızlar geyik topiği açabiliriz ama o zamanda bu topiğin bi anlamı kalmazki
ordan buraya daha gelemeyiz
bu topik geyik sayfasına taşınabilir
hoşbuldum canım opuyorumnanaktandilnur selamlar cnm hos geldin
bu bizi aşar hayatım yetkililerin bunları dikkate alması lazımselam dılnurcum valla aslında yenı bı sıstem oturtulmalı buraya ama bunu kım bulacak bılmıyorum
tamam canım yaparım ne demek buyrunnnnnnnnnbende istiyorummmmm sırnaşık şey
6 gün geçmişti canım idrar testini yaptığımdaEscales adetin kaç gün geçince test yapmıştın arkidaşım
evet canım ama senin bayağa bir erken benim hatta diorum ya sana kan değerlerim bile düşük çıkmıştıEscales Çok soru sordu ama gÜnÜn geÇİnce yaptın İdrar testİnİ negatİftİ dİmİ
canım valla bende merak ediyorum heralde bu hafta öğrenirim canım bende:uhm::uhm:günaydın kızlar merhebalar benim bi sorum olacak hamişlere ben bugün doktora gittim 6. haftadayım tahlillere kaçıncı haftada başlıyolar
canım zaten başında bir tahlil vermiyorlar ki gebelik varmı yokmu diye kan testi yapıyorlar sadece birde değerlerin 2000 in üstüne çıkarsa keseye bakıyorlar doktorum bana öyle dedi çünkü bu arada bende bebişimi görmek için alttan muayene oldum ama bende öyle dengesiz şekilde yapmadı kadın valla saolsun ben heyecandan hissetmedim biletşkederim canımmm iyi sayılırım normalde özel hastaneye gidiyordum ama bugün devlet hastanesine gittim vajınal muayene yapıldı affedersin öküze sokar gibi bakıyolar mahfoldum yaa tahlil veririrler diye gittim ama 10 gün sonra gel çook küçük görünmüyo dediler sen nasılsın canımma.s.a.s.
çok ama çok güzel bir duygu canım allah yaşamıyan herkese yaşatsın bu arada sanada allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benimiltercim ben bekliyodum o ay kalacağımı her ay bekliyodu gerçi ama o ay farklıbi şekilde bekliyodum nergis kokusu aldım hiç yokken sonra iştahda biraz artış vardı kayınvalidemler bendeydi onlar gittiler test yaptımçok silikti 2. çizgi sonraki gün hemen belirdi sabah namazından sonra yaptım testi sevinçten şaşkınlıktan heyecandan uyuyamadıkeşime sarıldım sıkısıkı öylece kalakaldık
yok gülüm devlet hastanesiyle ilgisi falan yok bende özel gaziye gidiyorum orada bende alttan muayene oldum ve keseyi ogün o şekilde gördüm hem düşük tehlikesi olsa yaparlarmı aslında en net ordan belli oluyorhg cnm 2 aylıkken ılk testı yaptılar bana kan ıdrar
ıyıde nıye allttan muayene etmısler kı hamıleyken devlet ıste yaaaa
yanı ole kolay kolay alttan muayene yapılmaz ya hamılesın sen dusuk lur dıye bakmıyo doktorlar ya zaten devletten ınsan gıbı muamele yokk varsada cok nadır
yok be anacım ne ayrımcılığı ben daha yeni zaten yazıyorum yemeğe gittim geldim yazmaya başladım o arada ekranım açık kalmışya arkadaslar ayrimcilik mi var anlamadim iki gundur su sitete bi selam demiyo kimse yahu herkez takilmis birine :1shok:
valla anam benim senden umudum var anacım adama pekmezler içirmeler bacım beryalimin tavsiyesinede uysaydın belkide yapmışsındır beraberlikten önce eşine nescafe içirseydin oda iyi geliyormuş tabi senin işine karışmak istemem amaadetim 17 mayisti ve bu ay bol bol calistik bakalim 17 veya 18 bekliyom bu ay