kızlar karnımı doyurdum geldim eee kimse konuşmuyor
afiyet olsun citosum :dance:yemeğin üstüne bende bi kahve yapayım sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar karnımı doyurdum geldim eee kimse konuşmuyor
afiyet olsun citosum :dance:yemeğin üstüne bende bi kahve yapayım sana
evet canım ya iğrenç madem yapıyolar adam gibi yapsınlar bu kaçıncı oldu vallaıyyy iğrenç geçenlerde bizim çalıştığımız fırın vardı müşterinin biri aldığı ekmeğin içinden böcek çıkmış bize şikayete gelmiş kociş açtı telefonu ağzına geleni söyledi o fırınla çalışmıyor artık o günden sonra bende yediğimiz ekmekleri inceliyom içinde bişey varmı diye sengözlerimebaksanab
kızkar merhaba benim koyu kahve rengi akıntım geliyordu ya dün doktora gittim rahim duvarı cok kalın adet görmüyorsun su anda dedi.idrar testi yaptı sonuc negatif cıktı.bakalım adet olmaz isem yarın kanda test yapacak.belki hamile olabilirsin dedi.baya ümitlendim anlayacagınız :Saruboceq:
hadi hayırlısı inşaalah hamişsindir :Saruboceq:
üzülme canım niye kötü şeyler düşünüyon belki yerini temizliyordur öyle derler :teselli:sagolasın hamileysem bile sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.bu kahverengi akıntı kötü birseyler oldugunu göstermiyormu.senağlama
üzülme canım niye kötü şeyler düşünüyon belki yerini temizliyordur öyle derler :teselli:
inşallah hamilesindir canım:CüvCüv:sagolasın hamileysem bile sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.bu kahverengi akıntı kötü birseyler oldugunu göstermiyormu.senağlama
Ya herkes öğlen uykusunda yada harıl harıl geçmişi okuyolarkaydirigubbakcemile3kızlar öğlen uykusunamı yattınız kaydirigubbakcemile3
sesiniz çıkmıyornaniknanik
dilnur hamurlu ellerlemi yazıyon kız sırnaşık şey
klavye ne hale gelmiştir
Yok canım şuan yoğurmuyorum klavye tertemiz ayrıca hamurda çoktan mayalanma işlemine geçti bana işmi dayanır:jeyyar:dilnur hamurlu ellerlemi yazıyon kız sırnaşık şey
klavye ne hale gelmiştir
en 2 saat canım ama ben bizzat kendim yapıyorum ellerimnensırnaşık şeyEkmek yapma makinasında yoğurma pişirme süresi toplam kaç saat sürüyor
selam güzeller nasılsınız ben iskoç.... anca girdim temizlik yapıyordum sabahtan beri. kızı okula yolla derken.. akşam oldu beeeeee
çitosum dr sana tahmini doğum tarihini ne verdiydi kıs